AMD Athlon II x4 630 - problem

poruka: 45
|
čitano: 4.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Izvadi bateriju sa ploce kao i procesor i poslije vrati nazad oboje.Baterija mora biti vani barem minutu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina

Testiraj računar nekom od  Linux Live CD distribucija (Ubuntu ili Mint). Vidi šta će Linux prijaviti 2 ili 4 jezgre. Ako budu dvije moguće je da je i procesor neispravan ali još jednom bih ti preporučio da dobro pregledašBIOS.

Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: AMD Athlon II x4 630 - problem
miki150 kaže...
Immartu kaže...

Uzmi si windows disk i s njega pokreni repair.

A koji od onih desetak.

Pa koje windowse imaš? Imaš li cd s kojeg si ih instalirao? Samo ga ubaciš, odabereš repair i to je to. Ali nisam uvjeren u pozitivan ishod situacije

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
15 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Izvadi bateriju sa ploce kao i procesor i poslije vrati nazad oboje.Baterija mora biti vani barem minutu.

Ili rađe da drži 20 minuta, radi sigurnosti, ja uvijek držim toliko, iako u zadnje vrijeme uvijek jumper koristim.

R.I.P Zotac 8800GT
15 godina
neaktivan

ja sam imal problem s athlonom x4 620 i matična  Asrock M3N78D -istislučaj-pomogla je jedino nanovo instalacija-flešanje biosa-resetiranje - nije pomoglo....nahebo se neki trojanac pa sve uhebo{#}

Bahrija
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nije mi jasan onaj “neda mi tata da reinstaliram“ dio. Zasto uopce cacu pitas takve gluposti? Ako je komp tvoj, prouci malo kako se reinstalira i sto sve treba pa si to fino sredi. Ako si pak neiskusan, premlad, ne zelis to raditi ili pak racunalo nije samo tvoje objasni onome tko je za njega zasluzan da je neispravno i komotno malo uvecaj (npr kazes da ce krepati i da ce s njim riknuti i telefonska linija i struja u kuci/stanu kao i neki kucni ljubimac ako imate). Sigurno ti je ocu komp zadnja rupa na svirali a ne nesto bitno, automobil sigurno ne bi vozio s neispravnim kocnicama, razbijenim farovima i izrezanim pojasevima. Pitate se kako od kompa moze krepat neki kucni ljubimac? Pa lagano... Neces mi popravit komp? E pa nece ni Fido dozivjeti sutra...
Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Nije mi jasan onaj “neda mi tata da reinstaliram“ dio. Zasto uopce cacu pitas takve gluposti? Ako je komp tvoj, prouci malo kako se reinstalira i sto sve treba pa si to fino sredi. Ako si pak neiskusan, premlad, ne zelis to raditi ili pak racunalo nije samo tvoje objasni onome tko je za njega zasluzan da je neispravno i komotno malo uvecaj (npr kazes da ce krepati i da ce s njim riknuti i telefonska linija i struja u kuci/stanu kao i neki kucni ljubimac ako imate). Sigurno ti je ocu komp zadnja rupa na svirali a ne nesto bitno, automobil sigurno ne bi vozio s neispravnim kocnicama, razbijenim farovima i izrezanim pojasevima. Pitate se kako od kompa moze krepat neki kucni ljubimac? Pa lagano... Neces mi popravit komp? E pa nece ni Fido dozivjeti sutra...

You speak wisely

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
14 godina
protjeran

E pa ako ti i msconfig prikazuje samo 2 jezgre.. aaauuuuu... R.I.P {#}

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Komp nije moj, njegov je, a i zna dovoljno stvari da mu nemogu reči da će telefon krepati. On kaže da se njemu ne da reinstalirat windowse "jer mora nešto podešavati" kad ih instalira.

P.S. Instalacija windowsa mi nije nikakav problem.

14 godina
neaktivan
2nyte kaže...

E pa ako ti i msconfig prikazuje samo 2 jezgre.. aaauuuuu... R.I.P {#}

A zašto?? Da msconfig pokaziva 4 onda bi i windowsi "prepoznali" sve 4.

17 godina
Pa onda sta te briga ako nije tvoj komp. Neka mu radi dok radi kako radi.
Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Tako je... Ako je "njegov" neka se i brine o njima. Jbga ćaća pa koliko mu treba da podesi bookmarke na tube8 i xhamster - 2 minuta?!?

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

dajstadas kaže...
191x7 kaže...

Tako je... Ako je "njegov" neka se i brine o njima. Jbga ćaća pa koliko mu treba da podesi bookmarke na tube8 i xhamster - 2 minuta?!?

A jeste biseri. Komp koji mi stoji u dnevnom borakvu i što bi mene bilo briga o njemu, a ne koristi ga skoro nitko nego ja. 

EDIT: Nagovorija sam ga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 19:33 (miki150).
15 godina
phoenix2003 kaže...

Testiraj računar nekom od  Linux Live CD distribucija (Ubuntu ili Mint). Vidi šta će Linux prijaviti 2 ili 4 jezgre. Ako budu dvije moguće je da je i procesor neispravan ali još jednom bih ti preporučio da dobro pregledašBIOS.

Pozdrav!

Jesi li pokušao šta?

17 godina
Javi kako prođe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice