Izvadi bateriju sa ploce kao i procesor i poslije vrati nazad oboje.Baterija mora biti vani barem minutu.
Testiraj računar nekom od Linux Live CD distribucija (Ubuntu ili Mint). Vidi šta će Linux prijaviti 2 ili 4 jezgre. Ako budu dvije moguće je da je i procesor neispravan ali još jednom bih ti preporučio da dobro pregledašBIOS.
Pozdrav!
Uzmi si windows disk i s njega pokreni repair.
A koji od onih desetak.
Pa koje windowse imaš? Imaš li cd s kojeg si ih instalirao? Samo ga ubaciš, odabereš repair i to je to. Ali nisam uvjeren u pozitivan ishod situacije
Izvadi bateriju sa ploce kao i procesor i poslije vrati nazad oboje.Baterija mora biti vani barem minutu.
Ili rađe da drži 20 minuta, radi sigurnosti, ja uvijek držim toliko, iako u zadnje vrijeme uvijek jumper koristim.
ja sam imal problem s athlonom x4 620 i matična Asrock M3N78D -istislučaj-pomogla je jedino nanovo instalacija-flešanje biosa-resetiranje - nije pomoglo....nahebo se neki trojanac pa sve uhebo
You speak wisely
E pa ako ti i msconfig prikazuje samo 2 jezgre.. aaauuuuu... R.I.P 
Komp nije moj, njegov je, a i zna dovoljno stvari da mu nemogu reči da će telefon krepati. On kaže da se njemu ne da reinstalirat windowse "jer mora nešto podešavati" kad ih instalira.
P.S. Instalacija windowsa mi nije nikakav problem.
E pa ako ti i msconfig prikazuje samo 2 jezgre.. aaauuuuu... R.I.P 
A zašto?? Da msconfig pokaziva 4 onda bi i windowsi "prepoznali" sve 4.
Tako je... Ako je "njegov" neka se i brine o njima. Jbga ćaća pa koliko mu treba da podesi bookmarke na tube8 i xhamster - 2 minuta?!?
Tako je... Ako je "njegov" neka se i brine o njima. Jbga ćaća pa koliko mu treba da podesi bookmarke na tube8 i xhamster - 2 minuta?!?
A jeste biseri. Komp koji mi stoji u dnevnom borakvu i što bi mene bilo briga o njemu, a ne koristi ga skoro nitko nego ja.
EDIT: Nagovorija sam ga.
Testiraj računar nekom od Linux Live CD distribucija (Ubuntu ili Mint). Vidi šta će Linux prijaviti 2 ili 4 jezgre. Ako budu dvije moguće je da je i procesor neispravan ali još jednom bih ti preporučio da dobro pregledašBIOS.
Pozdrav!
Jesi li pokušao šta?