8600M GT problem

poruka: 5
|
čitano: 1.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
8600M GT problem

Skinuo sam nove drivere za svoj laptop koji ima 32-bitnu Vistu i 8600M GT grafičku karticu. Kad igram COD4, periodički zna zaustaviti sliku, pa tako smrznuto stajati nekoliko sekundi, pa slike potpuno nestane i pojavi se crnilo, a onda se nastavi kao da se ništa nije niti desilo. Zato sam pokušao instalirati najnovije 178.13_geforce_winvista_32bit_english_whql.exe, ali nakon što ih extracta i setup bi taman trebao početi, pojavi se NVIDIA Setup Error: The NVIDIA Setup could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit.

Inače, radi se o Acer 5920G laptopu, nedavno kupljenom. Je li normalna ova pojava sa Call Of Dutyjem, i zašto mi ne želi instalirati drivere?

Slika:

Doć će Zoka da vas roka
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 23:09 (asusdvd).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
8600M GT problem

Jesi siguran da si skinuo drivere za "M" verziju, jer ako si skinuo za normalan 8600 GT nece ti raditi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
8600M GT problem

Samo cod 4 ili? I ovaj ti error dolazi ako ti hardware ne podržava taj hardware tj. obrnuto. Probaj starije instalirat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 8600M GT problem
Black Knight kaže...

Samo cod 4 ili? I ovaj ti error dolazi ako ti hardware ne podržava taj hardware tj. obrnuto. Probaj starije instalirat.

Ma 100% je skinuo driver za 8600 GT ne 8600M GT! :D

Kako znam?

Jer ona verzija koju je spomenuo ima samo za 8600 GT!:D
17 godina
8600M GT problem

U pravu si, driveri stvarno nisu bili namijenjeni mojoj grafičkoj kartici. Nije mi to nelogično, ali nije mi padalo na pamet dok me neko drugi nije uputio. Enivej, skinuo sam sa Acerove stranice prave drivere, i to one namijenjene ljudima sa Vista SP1, uspješno su se instalirali - još mi preostaje vidjet kako će COD4 radit. Inače, probao sam i prije skidati iste te drivere, ali veza je pri negdje 50% downloada redovito pucala, pa sam odustao i tražio posvuda, pa sam se zato i zbunio.

Zasad vam hvala na uputama, vidjet ćemo čim prije kako radi Call Of Duty Smijeh

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice