2 problema

poruka: 12
|
čitano: 1.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
2 problema

1. Kad sam igrao ryse son od rome i sleeping dogs definitive edition zna mi se "blokirati komp" i na zaslonu se pojave crte

Specifikacije su pod moj PC.

2.Za vrijeme cutscena u bilo kojoj igri likovi trzaju i sjene također.Kako mogu popraviti ove probleme?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 20:32 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: 2 problema

hmmm meni je to znalo bit u codu i 2 x sam to rijesio tako da sam mijenjao pastu na procesoru jer se previse grijao. Neznam kada si to zadnji puta radio?

12 godina
2 problema
Za pocetak probaj stavit druge drivere za grafu
nista mi se neda
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
defactore kaže...

hmmm meni je to znalo bit u codu i 2 x sam to rijesio tako da sam mijenjao pastu na procesoru jer se previse grijao. Neznam kada si to zadnji puta radio?

Komp je 2 mjeseca star i komponente su sastavljali ekipa iz future i ne bih znao to napraviti

@nicky Koje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 14:24 (The_K).
12 godina
2 problema
Stavi zadnju betu pa probaj
nista mi se neda
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
The_K kaže...
defactore kaže...

Komp je 2 mjeseca star i komponente su sastavljali ekipa iz future i ne bih znao to napraviti

Ako ima garanciju, odnesi nazad na servis.

12 godina
nicky.sl kaže...
Stavi zadnju betu pa probaj

Hvala ti puno prvi problem je rješen, ali i dalje u igrama trzaju sjene i likovi...

EDIT:ipak problem nije rješen,opet mi se dogodio taj problem

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 20:23 (The_K).
12 godina

Problem se opet ponavlja(slike su gore),više neznam što da napravim,imam zadnje drivere za grafičku instalirane?

12 godina
2 problema

Goni to na servis imas garu pa nek se oni zezaju s tim.

Meni se tako nesto zna desit kad pritiran s clockanjem grafe tako da mi to smrdi na neispravnu memoriju na grafi.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
2 problema

Provjeri temperature i odvrti neki stress test (npr: http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/) i odnesi na garanciju jer definitivno neš nije u redu sa hardverom (ako si baš želiš dokazati da nije problem sa driverima možeš pokušat ponovo instalirat winze ili pak pokrenut gputest sa nekog live linux USB-a (pazi da instaliraš drivere)).

--------------------------------------------------------------------------------------------

1 0 hvala 1
12 godina
zerocool12 kaže...

Provjeri temperature i odvrti neki stress test (npr: http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/) i odnesi na garanciju jer definitivno neš nije u redu sa hardverom (ako si baš želiš dokazati da nije problem sa driverima možeš pokušat ponovo instalirat winze ili pak pokrenut gputest sa nekog live linux USB-a (pazi da instaliraš drivere)).

Budem na servis onda odnio,isprobao sam stress test i probat cu reinstallirat drivere

http://oi61.tinypic.com/15fmbcy.jpg

EDIT:Da li ova crvena lampica koja zna blinkat nakratko predstavlja neku ulogu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 16:26 (The_K).
12 godina
2 problema

To je HDD led lampica i pokazuje da se disk koristi.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice