Ljudi kupicu 2 gb rama sad i imacu onda 4 gb ...jel to poboljsava sta fps za cod 4
jel nesto malo poveca ili uopce ne poveca
Ljudi kupicu 2 gb rama sad i imacu onda 4 gb ...jel to poboljsava sta fps za cod 4
Nemoj očekivat više od 2-3 fps-a
2-3
A jbt :S
pa sto poboljsa onda to ?
Možeš vrtit veće mape, više tekstura, recimo da imaš neku veeeeliku mapu s mnogo različitih hi-res tekstura (ništa slično CoD-u) s malo RAM-a bi ti trzalo jer bi se teksture učitavale itd. S više RAM-a to se ne pojavljuje, koliko ja znam.
I samo to ...
necu onda ni kupovat djabe
Ne kupuješ memoriju isključivo zbog CoD-a 4, to se tako ne radi. Kupuje se zbog sveukupnih performansi računala.
aha xD
Napiši koja ti je konfiguracija, pa da vidimo. Ram je manje bitan.
4gb rama ce ti najvise trebati ako budes igrao novije igre koje ce ubrzo izaci (Battlefield 3 itd.)
Cod4 je stara igra kojoj je dovoljno 2gb.
PoZz!
aha xD
I ako ti netko pomogne, udreš HVALA ispod njegovog posta. Ne moraš meni, ali sumnjan da ti baš nitko nije pomogao.
Dodatnih 2 gb rama ce ti ako nista ubrzat windows,os ce lakse disat.Rama nikad dosta.Oc grafe i procesora te dobar cfg file(config file) ti mogu i hoce povecat fps na codu2.
Ma igram cod pa zurim i HVALA PUNO
grafa hd 5670 1 gb ddr5 a procesor neznam ni koji je
athlon /tm(64 3800 + 2.4 ghz
neznam jel dual core nidje nepise
To ti je single core.Minjaj procesor pa ce bit nesto od fpsova,preslab je da upogoni tu karticu,taj procesor je botleneck i za gf 7600gt koja je Metuzalem medu karticama.
Ako ne pise nigdje X2 onda nije. To je "stari" Athlon 64, jednojezgreni.
Ma ja sam kreten samo cu to rec
jos kazem tati slab je procesor kaze on zna bolje covjek od tebe ...
evo vidim sto zna :S procesor star 20 godina :()
Ma ja sam kreten samo cu to rec
jos kazem tati slab je procesor kaze on zna bolje covjek od tebe ...
evo vidim sto zna :S procesor star 20 godina :()
Hahahah bez novog procesora nista od vise fpsova.Nemoze taj proc ni iskoristit 2 gb rama a kamoli 4.
2-3
A jbt :S
pa sto poboljsa onda to ?
I samo to ...
necu onda ni kupovat djabe
Ne bacaj novce na ram koji u tvom slučaju nije potreban.
Pretpostavljam da je nekakav FPS lock u pitanju prava želja ionako.
Ma kad sam kreten
Znaci ovaj sad procesor i ova grafa ...to nepase nikako zajedno xD ?
Ma kad sam kreten
LOL. Pokaži starom ovu temu i postove, da vidi i sam kako je tvoj procesor preslab za to šta hoćeš, kupi Athlon II X3 ili nešt tako...
Ma nec .,,kupicu ovo
http://www.protis.hr/products/details/procesor-sam3-amd-phenom-ii-x4-840-32ghz-2mb-95w-box/41365
uskoro :)
A da napise koja je maticna prije nego mu se ista preporuci? Da se ne bi poslije cudili sa AM2 plocom i AM3 procesorom. Obicno se to da sredit flashanjem BIOSa ali ne uvijek.
Edit: Eto ga na. Athlon 64 je AM2 a Phenom II je AM3, jesi siguran da ga mozes stavit na plocu?
Pa piso sam bio to i rekli su da moze samo da trebam update bios ...ali cudno mi nes
ja pogledam u everest koju imam maticnu i sad pise neka i onda pogledam u specy i uopce nija ista ko i u everestu xD
Pa procitaj koja je dok komp POSTa (pali se), tamo ti obicno pise ispod oznake BIOS-a
Necu ga sad gasit
ali vjerojatno je ova sto pise u specy
posto samo bio skino drivere neke od one iz eversta pa nisu valjalji i onda skino po ovoj iz specy pa je valjala
Manufacturer BIOSTAR Group
Model N61PC-M2S
jel moze onaj procesor na ovu maticnu onda ovo je iz specy
Uopce ne mogu nac tu plocu na stranicama od Biostara
Uopce ne mogu nac tu plocu na stranicama od Biostara
Klik.Dobia je preporuku od mene.Ili to ili x4 athlon.
Ma sve ok, ali tu je napisao drugu plocu a Biostarova NF61 serija je AM2 i ne podrzava AM3 pa samo da se ne bi zafrknuo covjek. Sve 5
Pa to ti kazem ...u everestu pise druga ploca a u specy isto neka druga
i u cemu je razlika medju ta 2 procesora ?
Pa to ti kazem ...u everestu pise druga ploca a u specy isto neka druga
i u cemu je razlika medju ta 2 procesora ?
Nicemu,kupi onaj svoj phenom x 840 ako ga ploca podrzava.