U tvom prethodnom postu ne vidim nikakvo pitanje. Direktno ni indirektno. Sto se tice timskog rada, to znaci da si sposoban funkcionirati kao dio tima, sto je velikom broju ljudi problem. To nema veze sa jezicima.
Bilo ih je podosta u prijasnjim, mozda si ih zagubia u mojin poduzin postovima. nvm nema smisla dalje ic u rasprave
Ne mogu se više složiti.
Ontopic: najnovije brojke.
Meni je ova činjenica jako žalosna. Sa 4.3 milijuna stanovnika (po novom prebroju) imamo oko 300,000 nezaposlenih (to će se još povećat nakon ljeta), nama je to prihvatljivo, a recimo nije jedonoj Mađarskoj koja je u vrijeme recesije imala 400,000 tisuća nezaposlenih naspram 10,000,000 stanovnika.
Onda se vi rugate ljudima koji imaju snove raditi vani. Pa jasno da imaju takve "snove" jer očigledno ovdje ne mogu naći posao u struci, ili zapošljavaju bilo šta samo da bi mogli platiti račune. Ulaskom u EU lakše ćemo moći dobiti posao u inozemstvu, ali ovisno o tome kakvu radnu snagu pokoja zemlja traži. Ako ćemo iskreno valja biti i običan stočar, poljoprivrednik u zemljama zapadne, srednje, sjeverne europe, pa čak se isplati oboliti od SAD sindroma na baltiku samo da možeš raditi i živjeti od svoga rada. Budimo realni, realnost u RH se neće promjeniti još dugo vremena, to ne znaći da će sve krenuti nabolje kada izaberemo drugu stranku na izborima, i kada pozatvaraju sve kradljivce koji su unazadovali ovu državu. Kriv je ponajviše naš mentalitet, jer svatko tko je imao priliku uzimati iz državne blagajne uzimao je, govorimo o tipičnom ljudskom primitivnom/sebičnom razmišljanju u kojemu ne vidi logiku kako bi si svi ipak mogli pomoći ako bi međusobno igrali kao team.
Pa ako želite da ova država barem malo napreduje ili pak želite naći bolji, kvalitetniji i stabilniji život u kojem ste okruženi drugim, boljim mentalitetom onda čete sigurno glasati za EU. Jer mi nemamo Englesko gospodarstvo nit smo mi Engleska da imamo posla gdjegod. EU je savršeno društvo za zemlje poput Hrvatske i ostalih da bi kvalitetni i stručni ljudi mogli napredovat i naći posao. Gospodarstvo nam je propalo ali zato smo titulu zemlje znanja davno izgubili.
Zato ako želite promjenite svijet oko vas, prvo odaberite novu vlast na ovogodišnjim izborima, pa onda počnite od sebe xD