Gay Friendly radno okruženje? zaključana tema

poruka: 356
|
čitano: 103.350
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Gay Friendly radno okruženje?
(s)izgoreo kaže...
Floki kaže...

čovječe, konzerrva si očito, pa što su ti radili oni koji upražnjavaju sodomiju, poštuj ljudska prava

netko voli ženu, netko muškarca, a netko kozu, a netko onu lutku na puhanje

e, jesi balkanjero

počinjem shvaćati tvoj avatar i nick Namigiva

a tko si to ti da određuješ što se smije, a što ne

ako to ne mogu ja, ne možeš ni ti

ako ja ne biram radno okruženje

nećeš ga ni ti birati

makar s tobom radili oni koji guze koze

0 0 hvala 0
17 godina
Deus ex machina kaže...
Psiho246 kaže...

Djevojke spolno sazriju i sa 12 godina. Vecina uglavnom prije osamnaeste.

Znaci po tvojoj definiciji, pedofilija je sasvim u redu.

O majku mu, pa daj makar idi na fucking wikipediju i procitaj sto je pedofilija! Pedofilija je seksualni odnos izmedju osoba koje nisu na istom stupnju mentalnog razvoja, i pravno je odredjen brojem godina. Ako se dvoje djece od 12 godina poprasi, mislim da to nije pedofilija, ali ako jedan 20 godisnjak prasne 12 godisnjakinju, onda jest.

Jer je samo prag godina bitan.

Ovo spominjem samo zato jer sam cuo puno ljudi kako se 'kunu' u Skandinaviju: u Norveskoj je taj prag 15 godina - tj. dijete od 15 godina ima odgovorst biranja s kime ce imati seksualni odnos.

Iako je moj odgovor na to: "Koga pale goli brijegovi i ruzicasta koza, nek uziva - ja hocu da izgleda kao zrela, senzualna zena, a ne kao dijete."

Ne razumijem sto je pisac htjeo reci.

Ja to znam, nemoras mi davati lekcije. Samo odgovaram na definiciju koju nam je ponudio Sizgoreo.

Znam sta je pedofilija...

Cini mi se da lajes na krivo stablo.

- Psiho246
17 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Kakve to ima veze sta pise u prirucniku ili nekom zakonu????

U jednoj drzavi je jedan zakon, u drugoj je drugi zakon.

Zakone i pravila diktiraju mocnici, ljudi sa utjecajem i novcem.

Ti si covjek, koji vjerujem zivi svoj zivot po prirucniku i ne misli svojom glavom.

Puno ti toga baziras na svojim vjerovanjima, ovo sto sam naveo nije palo sa neba vec je plod rada znanstvene zajednice - strucnjaka i dugogodisnjeg iskustva. Ja samo kazem da definicija homoseksualnosti kao poremecaja ili bolesti nije stvar necijeg osobnog misljenja. Btw, svi zive u skladu s onim sto su naucili, a pisani oblik komunikacije jedno je od orudja ucenja. Tvoja zadnja recenica je jednostavno kost bacena u obliku bezumne floskule, sto je poprilicno ironicno s obzirom da mene navodis kako ne mislim svojom glavom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Gay Friendly radno okruženje?

pa nećemo se valjda sad ovdje na zakone pozivati

zakona ima svakakvih

eno u saudijskoj arabiji bičuju cure jer imaju mobitele sa fotićem, što im zakon brani

ali bičuju ih po zakonu, molim lijepo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
(s)izgoreo kaže...
Psiho246 kaže...
(s)izgoreo kaže...
Floki kaže...

opa, i ovaj je konzerva

teški sodomofob

benadežni primitivcac, balkanac

za sex je potrebno dvije ili više spolno zrelih osoba koje su ga voljne upražnjavati, sve ostalo je silovanje ili samozadovoljavanje

pročitaj moj post ponovno

Uvjeti ispunjeni. Procitaj ponovno moj post.

ljudi bi trebali misliti glavom ne samo spolovilima, zakonski si sposoban samostalno odlučivati tek nakon 18 prije toga to radi tvoj tutor ili roditelj, taj zakon nisam ja pisao...

... ovoliki je bija, majke mi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
(s)izgoreo kaže...
Psiho246 kaže...
(s)izgoreo kaže...
Psiho246 kaže...
(s)izgoreo kaže...
Floki kaže...

opa, i ovaj je konzerva

teški sodomofob

za sex je potrebno dvije ili više spolno zrelih osoba koje su ga voljne upražnjavati, sve ostalo je silovanje ili samozadovoljavanje

ljudi bi trebali misliti glavom ne samo spolovilima, zakonski si sposoban samostalno odlučivati tek nakon 18 prije toga to radi tvoj tutor ili roditelj, taj zakon nisam ja pisao...

ostavi se zakona čovječe, i konclogori su po zakonima radli

17 godina
protjeran

Btw, mozemo li se vratit na temu? Pedofilija je debeli OT.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Floki kaže...

ostavi se zakona čovječe, i konclogori su po zakonima radli

jel ti vidiš ili nevidiš moju ogradu, floki Namigiva

17 godina
(s)izgoreo kaže...
Psiho246 kaže...
(s)izgoreo kaže...
Psiho246 kaže...
(s)izgoreo kaže...
Floki kaže...

opa, i ovaj je konzerva

teški sodomofob

Jesi li ti malouman ili imas neki drugi problem.

Procitaj svoj post. Govorio si o spolnoj zrelosti a ne o zakonu.

Cak sam ti lijepo zeleno obojao ali ne shvacas ni sta sam pises.

Uostalom, moj prijasnji post si sasvim ignorirao, kao i vecina drugih (jer ocito nemaju odgovora).

Sta ako skrbnik odluci da je u redu da njegovo 13 godisnje dijete ima spolni odnos sa 50 godisnjakom? Jeli onda to u redu?

Odrasla osoba je odlucila i ona ima pravo donositi odluke. Jel onda to u redu?

@Onome koji cita prirucnike.

Samo ovo:

Zemlja je ravna.

Edit: Sto zapravo hocu reci je - Zakoni i pisani prirucnici se mijenjaju konstantno. Samo ato sto je netko nesto negdje napisao ne znaci da je to ispravno.

Negdje postoji smrtna kazna a negdje ne. Sad ko je tu u pravu? Ovima u zakonu i prirucniicima pise jedno a ovima drugo.

Pa homoseksualni poremecaj je i bio kategoriziran kao poremecaj dok homoseksualci svojom homoseksualnom agendom nisu okrenuli stvar naopacke.

Kako mozes reci da nije poremecaj ako je ocito da je prisutna drukcija razina hormona a ako se ne varam i aktivnost mozga se nesto razlikuje od "normalnih" ljudi.

Edit2: Sta se svi odmah uzjapure kad se homoseksualnost nazove poremecaj. Pa poremecaj je i kad ja ne jedem ciklu pa mi fali zeljezo u krvi. Dakle imam nekakav poremecaj u krvi.

Ovo je glupost sta je gosp. prirucnik rekao. Ako tako nesto stvarno pise, ocito da ti koji su to napisali su ili pod pritiskom udruga i medije ili nisu svjesni sto pisu.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 17:05 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Jesi li ti malouman ili imas neki drugi problem.

Procitaj svoj post. Govorio si o spolnoj zrelosti a ne o zakonu.

Cak sam ti lijepo zeleno obojao ali ne shvacas ni sta sam pises.

Uostalom, moj prijasnji post si sasvim ignorirao, kao i vecina drugih (jer ocito nemaju odgovora).

Sta ako skrbnik odluci da je u redu da njegovo 13 godisnje dijete ima spolni odnos sa 50 godisnjakom? Jeli onda to u redu?

Odrasla osoba je odlucila i ona ima pravo donositi odluke. Jel onda to u redu?

@Onome koji cita prirucnike.

Samo ovo:

Zemlja je ravna.

pa nisam li se ogradio, ta granica spolne zrelosti je otprilike između 16 i 21, za tvoje drugo pitanje mislim da nije u redu ali isto tako mislim da je to riješeno nekim zakonom (opet taj zakon Namigiva) i da bi takav staratelj u "civiliziranom" društvu trebao završiti u zatvoru

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 17:11 ((s)izgoreo).
17 godina

Možda nikad nije trebalo dozvoliti "pomicanje granica", jednom pomaknute granice znače konstantno pomicanje dalje

Međutim što je tu je, duh je pušten iz boce

Ipak, budimo korektni, ne može se ni u čemu uspoređivati homosksualizam i pedofilija

to treba jasno naglasiti, samo uspoređivanje je vrijeđanje gayeva

jer pedofil je predator i zločinac

a možda ste neke ljude ovdje krivo shvatili,. oni se samo boje da će jednom to "pomicanje granica" doći i do pedofilije

a ruku na srce, ne možemo optuživati gayeve da su prvi počeli "pomicati granice", to su prve činile žene krajem 19. st. sa onim

svojim sufražetskim pokretom za pravo glasa žena, zatim ponovno žene 60-tih godina 20. st. sa onom svojom seksuanom revolucijom,

gayevi su tek treći po redu u "pomicanju granica"

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 17:17 (Floki).

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Od homica ste dosli na pedofile a vec ulazite i u konclogore:)

Eto da i ja kazem misljenje. Vjerojatno se vas dosta nece slozit samnom ali ne brinem se.

Ne podnosim homice (ne u tolikoj mjeri da bih ih potamanio kako neko rekose motornom pilom) ali dok god radi samnom i obavlja svoj posao kako treba ok je. Tko se s kim prasi u svoj 4 zida nije me briga sve dok mi to ne nabijaju na nos. Nazalost ne dijelim misljenje mnogih koji to smatraju normalnim jer sam tako odgojen i svaki sex koji nije izmedju muske i zenske osobe smatram nenormalnom. Jbg priroda nas je takvima stvorila. Netko se rodio gluh, netko slijep, netko sa srcanim manama (ja), netko gay (ili je naknadno shvatio sta je).

Uostalom koliko od vas mozda imaju za kolege homice koji ih krajickom oko mjerkaju a da i nisu svjesni. Nek izvoli tko voli ali bez nabijanja na nos i raznoraznih parada.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

9 3 hvala 1
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Eto da i ja kazem misljenje. Vjerojatno se vas dosta nece slozit samnom ali ne brinem se.

Ne podnosim homice (ne u tolikoj mjeri da bih ih potamanio kako neko rekose motornom pilom) ali dok god radi samnom i obavlja svoj posao kako treba ok je. Tko se s kim prasi u svoj 4 zida nije me briga sve dok mi to ne nabijaju na nos. Nazalost ne dijelim misljenje mnogih koji to smatraju normalnim jer sam tako odgojen i svaki sex koji nije izmedju muske i zenske osobe smatram nenormalnom. Jbg priroda nas je takvima stvorila. Netko se rodio gluh, netko slijep, netko sa srcanim manama (ja), netko gay (ili je naknadno shvatio sta je).

Uostalom koliko od vas mozda imaju za kolege homice koji ih krajickom oko mjerkaju a da i nisu svjesni. Nek izvoli tko voli ali bez nabijanja na nos i raznoraznih parada.

(s)izgoreo kaže...
FlyBoy kaže...

Eto, kao i mnogi ne shvaćam tu potrebu pedera/lezbijki da tu svoju orijentaciju, podijele s drugima. Jel vidite kad nekoga da nekome na sva zvona objavljuje da voli suprotni spol. Ne. Pa zašto to onda homoseksualci rade? Super, voliš ga primati, j*biga ima nas svakakvih, al' zadrži za sebe, brate mili.

17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Upravo to nas par i govori. Al homoseksualci na forumu kažu da smo zadrte seljačine ... upravo tim riječima, glume žrtvene jarce.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Upravo to nas par i govori. Al homoseksualci na forumu kažu da smo zadrte seljačine ... upravo tim riječima, glume žrtvene jarce.

Cuj ja sam kao i drugi iznesao svoje misljenje i ako sam seljacina od toga ne bjezim. Rekao sam iskreno sta mislim i ne zelim nesto pakirati u celofan i stavljat rozu masnicu da bi to svi prihvatili.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

Doksikane, da te podsjetim:

"To je bolest, nikaj više nikaj manje, tak da nemam namjeru ić napadat jadnike. Nisu si krivi.

Al kad ih vidim na javnom mjestu da se počnu hvatati ili nekaj, još pred djecom, prva radnja bi bila "NOGOM U JAJA (c) Hladno Pivo". Pogotovo posvojenja, to je kao da daš dijete hendikepiranoj osobi na čuvanje, znaš da nikaj dobrog nebude od toga."

Mozda sam i ja retardiran, ali ja tu ne uspijevam iscitati toleranciju...

Lijen sam ic pretrazivati jos primjera.

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 17:25 (Deus ex machina).

5 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeate svašta li ste nadrobili ovdje. 

1. Jesu li osobe punoljetne? Samim tim stekle su zakonski odgovornost za svoje postupke.

2. Što netko radi u svoja 4 zida i kakve su nečije seksualne preference apsolutno me ne zanima dok god je pravilo 1. zadovoljeno i dok god nitko nije natjeran na ništa protiv svoje volje, sex u javnosti ionako nije dozvoljen, a poljubac hvala bogu jest, većina ovdje voli gledati dvije žene da se maze al muški poljubac im je tabu. I meni je stran, al ako ih veseli, koga briga?

3. Da li je pederluk prirodan ili nije nitko ovdje ne može odgovoriti. To je filozofsko pitanje, pederluka ima i u prirodi tj među životinjama, bilo ga je u svim periodima i u svim slojevima.

4. Seksualni nagon je jedno, ljubav je drugo. Svaka osoba ima pravo na jedno i drugo u okviru zakona. Homoseksualne osobe će ( u dogledno vrijeme ) steći sva prava kao i heteroseksualne i to je mislim sasvim u redu. Nitko nije uspio dokazati da bi dijete odgojeno u homoseksualnom normalnom "braku" tj zajednici ako je okruženo ljubavi bili išta drugačije od onog iz heteroseksualne zajednice.

Sve što se može dogoditi jest da će nove generacije liberalnije i normalnije gledati na istospolne zajednice i istospolnu ljubav ili sex. Tko može reći da je to loše osim što će doprinjeti smanjenju frustracija homoseksualnih osoba koje nemaju snage izaći iz ormara radi tradicionalne sredine.

zašto se u temu upliće sex sa životinjama, pedofiliju i slično? 

A.

8 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

"To je bolest, nikaj više nikaj manje, tak da nemam namjeru ić napadat jadnike. Nisu si krivi.

Al kad ih vidim na javnom mjestu da se počnu hvatati ili nekaj, još pred djecom, prva radnja bi bila "NOGOM U JAJA (c) Hladno Pivo". Pogotovo posvojenja, to je kao da daš dijete hendikepiranoj osobi na čuvanje, znaš da nikaj dobrog nebude od toga."

Možda i jesi, još si mi reko kak slušaš hladno pivo. Ak ti i dalje nije jasno KAJ SAM TIME REKAO FoF lagano. Nemoj se bavit kurvinskim poslom i VADIT IZ KONTEKSTA. Ispadaš balav i neodgojen s takvim načinom. Pjesma se zove "Zakaj se tak oblačiš" i jasno je kaj sam time rekao. Al ne, treba se vadit iz konteksta da ispadnemo "inteligentni".

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
Deus ex machina kaže...

Možda i jesi, još si mi reko kak slušaš hladno pivo. Ak ti i dalje nije jasno KAJ SAM TIME REKAO FoF lagano. Nemoj se bavit kurvinskim poslom i VADIT IZ KONTEKSTA. Ispadaš balav i neodgojen s takvim načinom. Pjesma se zove "Zakaj se tak oblačiš" i jasno je kaj sam time rekao. Al ne, treba se vadit iz konteksta da ispadnemo "inteligentni".

Kakve veze sad ima to sto slusam Hladno Pivo sa time sto bi ti nekoga opalio Nogom u Jaja?

Ili sam mozda krivo shvatio???? Da li zelis reci da ako bis vidio dva homoseksualca (i to vrlo vjerojatno, samo muska), prisao bi im i poceo se mirno raspitivati o njihovom izboru odjece, te u kojim buticima mozes za sebe pronaci te 'šik' torbice?  :-D

Sto tocno vadim iz konteksta? Da potrazim jos primjera, kao npr. ovaj koji je Danny obiljezio za vjecnost - link

Pa daj maleni,

taman sam poceo stjecati dobrocudno misljenje o tebi, Rebel without a cause.

Sad ispada da ne znas stati iza onoga sto govoris, stocereci, Beskicmenjak (c) TM, a to je puno gora opcija...

Sto se tice inteligencije, moram se praviti pametan jer imam maloga, pa kompenziram.

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
17 godina
protjeran

@Psiho246 moj prvotni post je bio samo upucen ka definiranju necega sto je dio ove teme, a sto mnogima nije jasno. Po struci sam psiholog pa me stoga i privukla ova tema, ne zato sto sam se ''uzjapurio''. Sto se tice osobnih misljenja, u dosta stvari se slazem s tobom, no mislim da nema smisla pretvarati ovu temu u Orwell-ovu 1984-u. Zakoni se mijenjaju, prirucnici takodjer, ali je smisao uglavnom da se mijenjaju na bolje (iako ima pregrst primjera gdje to nazalost nije tako).

Treba razdvojiti rad znanstvene zajednice od onoga sto politika radi.

Homoseksualnost moze imati u podlozi specificnu hormonalnu ravnotezu, no i ne mora (moze biti uzrokovana vanjskim faktorima).

Muskarci i zene imaju razlicito funkcioniranje mozga, ni to se ne smatra poremecajem (rasne razlike u fiziologiji nekih sustava takodjer).

Ja sam samo definirao sta se smatra poremecajem a sta ne, bez davanja pozitivne ili negativne valencije stvarima. Kako tocno mislis da su pod pritiskom udruga, i zasto mislis da to mora biti tako? Ako nisi stvorio svoje misljenje iz neceg sistematski i svrsishodno namijenjenog, ili znanstvenim radom,  onda si svoje misljenje stvoreno osobnim ''životnim'' iskustvom - kako znas da je ono preciznije od neceg napisanog ili necijeg drugog misljenja? Ono sto mi ti govoris je da su tvoje intuitivne teorije bolje.

Zemlja nikada nije bila ravna(znam da isticem ocito), jedino sto se promijenilo je misljenje ljudi koje je bilo zasnovano na osobnom iskustvu. Znanstveno gledano, homoseksualnost kao poremecaj nema uporiste, osim ako je necija homoseksualnost direktni uzrok drugih psihickih problema.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Vau, opet se vraćamo na forumaše.

Danny je ovjekovječio...kaj je ovjekovječio? Moj k*** je ovjekovječio. Uslikao je labrovićev post. Ja sam labrovića nagradio s TU jer ima muda reć ono kaj ti i ostali nemate. Glumite pacifiste i beskičmenjake.

Barem ja za razliku od velike većine ne poričem svoje riječi i NE VADIM IZ KONTEKSTA. Da vidim 2 derpea ne bi im ni prišao, tak da pusti to. Zaboli me kakve torbice nose. PONAVLJAM, svoj pederluk nek drže u svoja 4 zida. Na poslu i u javnosti nije mjesto boleštinama. DA zadrti sam homofob, isto ko vi kaj ste zadrti heterofobi.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Vau, opet se vraćamo na forumaše.

Danny je ovjekovječio...kaj je ovjekovječio? Moj k*** je ovjekovječio. Uslikao je labrovićev post. Ja sam labrovića nagradio s TU jer ima muda reć ono kaj ti i ostali nemate. Glumite pacifiste i beskičmenjake.

Barem ja za razliku od velike većine ne poričem svoje riječi i NE VADIM IZ KONTEKSTA. Da vidim 2 derpea ne bi im ni prišao, tak da pusti to. Zaboli me kakve torbice nose. PONAVLJAM, svoj pederluk nek drže u svoja 4 zida. Na poslu i u javnosti nije mjesto boleštinama. DA zadrti sam homofob, isto ko vi kaj ste zadrti heterofobi.

O boze, nisam heterofob, pa gledam pornice i vise nego bi trebao :-D Jel ti znas uopce sto znaci biti homofob ili heterofob? :-D

A u vezi toga da glumim pacifistu i beskicmenjaka (glumim beskicmenjaka??? zaboga, tko glumi beskicmenjaka osim alter ega super heroja??????), te da bi najradije sve razrezao motornom.... ma sta da kazem, sve govori samo od sebe :-D

@floki

Imas pravo, zapravo sam malo trolao iz zabave. Prestajem.

A ti mi objasni kako da nekome ukazem gdje je u krivu, ako mu ne pokazem sto je tocno rekao i s cime se tocno slozio? Ono sto je Ivo rekao je slicno, ali ne i isto onome sto doxy govori, a moguce je i da sam ja krivo shvatio Ivu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 17:51 (Deus ex machina).
17 godina

moje mišljenje...

nije bitna seksualna orijentacija o tome kakva će biti atmosfera na radnom mjestu... tu odlučuju drugi faktori (kao npr osobnosti ljudi.)

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Floki kaže...

deus, evo ja ću reći, upotreba sile je neprihvatljiva prema ljudima zato što su drukčiji

ako je netko i napisao takvo nešto u svom postu, razmislite i nemojte više

Ako procitas prvi post u temi, autorov, vidjet ces da "sila" moze biti i nesto drugo osim fizicke sile.

Da li bi ti volio da te ljudi ignoriraju, ismijavaju, pricaju ti iza ledja ili te se gade, samo zato jer izlazis van okvira njihovih "malih" svijetova?

Dobro si rekao ono prije, svatko ima granice - ali i ja sam rekao, granice postoje da se razbiju. POGOTOVU na onim mjestima gdje treba postati bolji covjek.

@doxy

E necu ti ostat duzan na ovaj post, necu. Zoran ti je faca i ne pise kurvinske postove? Ovo si ti rekao _danas_: link.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 18:02 (Deus ex machina).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Jeate svašta li ste nadrobili ovdje. 

1. Jesu li osobe punoljetne? Samim tim stekle su zakonski odgovornost za svoje postupke.

2. Što netko radi u svoja 4 zida i kakve su nečije seksualne preference apsolutno me ne zanima dok god je pravilo 1. zadovoljeno i dok god nitko nije natjeran na ništa protiv svoje volje, sex u javnosti ionako nije dozvoljen, a poljubac hvala bogu jest, većina ovdje voli gledati dvije žene da se maze al muški poljubac im je tabu. I meni je stran, al ako ih veseli, koga briga?

Slazem se u potpunosti. Samo je problem sto to cesto nije u "svoja 4 zida".

Mene ne zanima ko se s kim i kako.

3. Da li je pederluk prirodan ili nije nitko ovdje ne može odgovoriti. To je filozofsko pitanje, pederluka ima i u prirodi tj među životinjama, bilo ga je u svim periodima i u svim slojevima.

Slazem se.

4. Seksualni nagon je jedno, ljubav je drugo. Svaka osoba ima pravo na jedno i drugo u okviru zakona. Homoseksualne osobe će ( u dogledno vrijeme ) steći sva prava kao i heteroseksualne i to je mislim sasvim u redu. Nitko nije uspio dokazati da bi dijete odgojeno u homoseksualnom normalnom "braku" tj zajednici ako je okruženo ljubavi bili išta drugačije od onog iz heteroseksualne zajednice.

Zdrav razum? Pa dijete je zakinuto ako ga je npr. napustio otac. Kako onda nebi bilo zakinuto ako ima oba roditelja istog spola? Dijete bi bilo predmet sprdnje i nasilja u vrticu/skoli i zbog toga bi imalo psihicke posljedice do kraja zivota a i one fizicke, koje za razliku od psihickih brzo zavijele.

Inace ako je nesto zakonski propisano, ne znaci da je ispravno. Zakon nije nepogresan i cesto nije ispravan. Zakon se takoder mijenja skoro svakodnevno.

zašto se u temu upliće sex sa životinjama, pedofiliju i slično? 

Zato sto su to isto seksualni poremecaji kao sto je i homoseksualni poremecaj - seksualni pormecaj.

Da li bi dijete bilo zakinuto ili ne ne možemo znati. Predmet sprdnje? Slična stvar je i sa krštenjem i vjeronaukom ... netko odluči da neće krstiti dijete i automatski će se naći oni koji će tumačiti da će to dijete biti predmetom sprdnje u našoj tradicionalnoj sredini. Jel zato trebaju svi krstiti djecu iako nisu niti vjernici niti podržavaju crkvu kao instituciju. Gdje ti vidiš izlazak iz tog začaranog kruga ako ne pojedinačim odlukama i podrškom te stajanjem iza istih, malo obrazovanja i stava države i to je rješeno. 

Seksualni poremećaj? Uvjeren sam da ne postoji niti jedan relevantni izvor koji bi podržao tu tezu.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Očito niste reagirali na žute kartone, pa ću od sada za bavljenje drugima i time koga će i gdje moderatori trpjeti, dijeliti - crvene kartone.

Dakle, tema nije psiho-analiza nikoga od forumaša, pa ni doxya. Držite se teme, jer ćete u protivnome biti uklonjeni s iste.

Moj PC  
5 1 hvala 1
17 godina
Deus ex machina kaže...
Floki kaže...

deus, evo ja ću reći, upotreba sile je neprihvatljiva prema ljudima zato što su drukčiji

ako je netko i napisao takvo nešto u svom postu, razmislite i nemojte više

Ako procitas prvi post u temi, autorov, vidjet ces da "sila" moze biti i nesto drugo osim fizicke sile.

Da li bi ti volio da te ljudi ignoriraju, ismijavaju, pricaju ti iza ledja ili te se gade, samo zato jer izlazis van okvira njihovih "malih" svijetova?

Dobro si rekao ono prije, svatko ima granice - ali i ja sam rekao, granice postoje da se razbiju. POGOTOVU na onim mjestima gdje treba postati bolji covjek.

@doxy

E necu ti ostat duzan na ovaj post, necu. Zoran ti je faca i ne pise kurvinske postove? Ovo si ti rekao _danas_: link.

u svakom slučaju psihičko maltretiranje je gore od fizičkog, grupa je opasna kad nekog uzme kao cilj

a psihologija grupe može uništiti čovjeka

to nije u redu, to je neljudski

to je i kontra vjere za onog tko kaže da je vjernik

o nekoj pojavi možemo imati različita mišljenja

ali u odnosu prema čovjeku se uvijek treba držati načela

"ne sudi da ne bi bio osuđen"

17 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Homoseksualnost je bila okarakterizirana kao poremecaj jedno vrijeme. Za to ima uporista i u znanstvenim radovima.

Kao sto sam vec spomenuo, u homoseksualaca je kolicina hormona koja se izlucuje drukcija od kolicine koju izlucuju "normalni" ljudi.

Samim time se vidi da to jesto nekakav bioloski poremecaj.

Kako onda nije poremecaj, ako poremecaj ocito postoji?

Gotovo sam siguran da je za promjenu ovog stava odgovorna homoseksualna agenda koja je stvorila ovakvo ozracje u kojem danas zivimo.

Pogledaj samo ovaj forum.

Kad netko kaze nesto u negativnom ili kriticnom smislu o homoseksualcima, biva proglasen homofobom, zadrtom seljacinom i osobom upitne inteligencije.

To je tako svugdje u svijetu i kako onda ocekujes da ce netko javno reci da je to poremecaj. Taj bi odmah dobio poziv za sud i bio javno razapet.

Inace, ako imas link na taj "prirucnik", volio bi malo procitat dio koji govori o homoseksualcima.

U pravu si, bila je okarakterizirana kao poremecaj/devijacija ,nazalost predugo(do 1994 mislim, al ovako napamet), kazem nazalost jer nije bila pod utjecajem znanstvenih cinjenica vec psihodinamskog pristupa(citaj: Freud i ekipa) i velikom broju pobornika tog pristupa. Problem je i u definiciji poremecaja, te u skali na kojoj se izrazava poremecaj i tezina - no necu sirit bezveze. Sam prirucnik imam u tiskanom obliku, DSM IV je strucna literatura koju neces naci na netu u cijelosti(mozda specijalizirani torrent site), no dat cu ti link gdje je prilicno ok objasnjeno bez previse suhoparnih detalja http://www.healthieryou.com/mhexpert/exp1052101c.html

Slazem se s tobom u vezi preosjetljivosti ljudi i pretjeranom politickom korektnoscu, no treba biti oprezan jer u stvari nije problem kada netko ima svoje misljenje o jednom ili 2 (ma i 20) np. homoseksualaca koje je sreo, vec samo kada netko izjavljuje kako mrzi citavu skupinu ljudi - to je cista predrasuda i kao takva je ekstremni oblik sterotipa i plod malog broja cesto netocnih informacija kojima se oboji citava grupa ljudi. Ne mozemo cak imati u potpunosti tocno misljenje o pojedincima s kojima smo bliski, kako mozemo ''znati'' nesto o cijeloj grupi ljudi i recimo mrziti ih u skladu s tim misljenjem?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Slažem se sa naxeemom, tema nije homoseksualac doxy i njegovo pobijanje vlastitih postova, nego je tema radno okružje.

Dakle kad smo kod toga, mislim da nikome ne bi trebao biti problem raditi sa ljudima homoseksualne orijentacije, jer nisu zaraženi kugom niti su serijske ubojice. Uz to smatram da ljudi spomenute orijentacije nisu toliko glupi da se nabacuju streijt muškarcima, a još manje na poslu. I svi koji si zamišljate da bi se svaki homoseksualac nabacivao svakome, e pa mislim da ste tu u krivu i da si umišljate da ste lijepi. U biti mislim da to funkcionira na isti način kao sa ženama. Uglavnom, onaj kojeg je strah i kome smetaju ti ljudi je jako nesiguran u svoju seksualnost ili možda najvažnije ima malo ili uopće nema iskustvo u području seksualnosti (čitaj nejeb). Osmijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
4 4 hvala 0
16 godina
odjavljen
doxy kaže...

E vidiš, to je i Doxy rekao xxx puta ISTIM riječima. Ali određeni tipovi se nisu slagali sa mnom. Očito su promijenili mišljenja preko noći. (neki u sat vremena).

PONAVLJAM po stoti put...radi svoj posao, ogovaranja ima svugdje isto kao preziranja i vrijeđanja na osnovu vjere,a nacionalnosti, seksualnog opredjeljenja, čak i načina oblačenja (NOGOM U JAJA ilitiga "Zakaj se tak oblačiš").

Također, vjerskim, političkim i nacionalnim opredjeljenjima nije mjesto na poslu nikada i nigdje. Radi svoj posao, pa makar bio protestantski transverstit iz Rumunjske. Ako radi 8h svoj posao, pomaže drugima i radi za dobrobit tvrtke, neka ga u tvrtki jer takvi ljudi trebaju raditi, a ne neki balkanski primitivci puni raznih predrasuda koji se kače i sa svojom vlastitom rodbinom jer je "njezin đed '43 ukro 2 frtalja metra njive njegovem stricu"...

Radi svoj posao, šuti, zaradi plaću i onda ajde doma na kraju radnog vremena. Šta onda radiš, nije briga niti mene, niti bi trebalo biti briga poslovođe ili nekog N.N.

Al šta ćeš, ovo je ipak Balkan. Dobrodošli.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice