Gay Friendly radno okruženje? zaključana tema

poruka: 356
|
čitano: 103.394
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Gay Friendly radno okruženje?
tnakir kaže...

Ako postoje samo gay muskarci a ne gay zene onda je to dobro. Ako postoje gay zene onda je to par zena manje za tebe :)

... kao sto spomenuh u svom prvom postu na ovoj temi :-(

:-D

Btw, imam odgovor na pitanje "Da li bi mogao normalno raditi s gayevima". Naravno.

Postoji samo jedna stvar koja bi to otezala, koja je opet apsolutno jednaka kao i da je to cura: a to je da mu se svidjam.

Naravno da niti ne mislim niti ne kazem da se gayevima svidja ama bas svaki muskarac, i logicno je da postane problematicno ako postoji jednostrana emocionalna veza dok je u pitanju radni odnos - potpuno neovisno da li je to muskarac ili zena, na jednak nacin bi objasnio zasto to nece ici.

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 12:51 (Drago).
17 godina
Gay Friendly radno okruženje?

Zasto se svi boje da ce ih pocet fackat svaki gay muskarac? Sta ti mislis da ni oni nemaju nekakve standarde, tipove osoba koji im se svidjaju, kao i svaka druga osoba? Mislim kao imas 10 kolegica pa te sad strah da se nebi one sve zaljubile BAS u tebe??!?!

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 10:44 (tnakir).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako je to upuceno direktno meni, procitaj jos jedanput sto sam napisao :-)

Cheers!

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@tnakir: hehehehe, brutalna istina, oni misle dabi morali hodat s čepom u guzici u gay okruženju, nevjerovatno, naravno da imaju standarde,

btw. naravno da bih bez problema radio u gay okruženju

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 10:48 (eterna luchar).
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Postoji samo jedna stvar koja bi to otezala, koja je opet apsolutno jednaka kao i da je to cura: a to je da mu se svidjam

dobro je da si ovo napomenuo, i ja tako mislim.

Ovo doduse nije niti vezano za LGBT problematiku, prije bih rekao da je jako tesko imati profesionalni odnos s osobom koja u tebi stvara odredjene osjecaje. Kakogod, na tako nesto je jako tesko utjecati. Ljudi pricaju da si mozes "ne dozvoliti zaljubljivanje", ali kod mojeg shvacanja tako nesto samo ce stvoriti kontra učinak. I kod mene doista jesu bile takve situacije Osmijeh .

:-)
17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

I dalje nisam od većine vas dobio mišljenje koje je vezano za uvjete na poslu;

dali bi mogli normalno funkcionirati s kolegom koji je gay ? Pritom mislim na potpunu kolegijalnost, međusobno poštovanje, profesionalnost u izvođenju zadataka idr.

Hvala lijepa.

Evo ukratko:

Mogao bih funkcionirati, ali iskreno rečeno ne znam do koje mjere, zaista. Nisam imao takvih iskustava.

Mada nikako ne mogu podržati da homoseksualni parovi usvajaju djecu. Razlozi za to su brojni, a prvenstveno se odnose na veliki utjecaj roditetlja u razvojnoj fazi djece.

Isto tako mi je žao što u našem društvu postoje brojne netrpeljivosti, a manifestiraju se ne samo vezano za ovu temu. Već i za neke druge koje se odnose na puno veći broj ljudi.

Danas, u ovoj državi postoje brojne ugrožene skupine i često mi se čini da vrijede one stare narodne izreke tipa: "Čovjek je čovjeku vuk." i "Sit gladnome ne vjeruje.".

Viđam to svakodnevno.

16 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...Btw, imam odgovor na pitanje "Da li bi mogao normalno raditi s gayevima". Naravno.

Postoji samo jedna stvar koja bi to otezala, koja je opet apsolutno jednaka kao i da je to cura: a to je da mu se svidjam.

Naravno da niti ne mislim niti ne kazem da se gayevima svidja ama bas svaki muskarac, i logicno je da postane problematicno ako postoji jednostrana emocionalna veza dok je u pitanju radni odnos - potpuno neovisno da li je to muskarac ili zena, na jednak nacin bi objasnio zasto to nece ici.

rekao prije : sve je u redu dok se ponasamo civilizirano! bez detalja i najomiljenijih poza!

da, ja mislim da sam cak i radio s jednim kolegom koji je bio gey,ne znam jer on nije nista govorio (mozda je samo bio zenskast) a ja naravno nisam nista pitao. ali nekad mi bas i nije bilo svejedno saginjat se i naguzit kad bi morao nesto dohvatit (radili smo u jednom restoranu),malo mi je bilo neugodno! ok, puno ali.. prosla bi mi misao kroz glavu : "jel on sada gleda meni u dupe i misli na proste stvari". kako bi ste se vi osjecali?

tnakir kaže...

Zasto se svi boje da ce ih pocet fackat svaki gay muskarac? Sta ti mislis da ni oni nemaju nekakve standarde, tipove osoba koji im se svidjaju, kao i svaka druga osoba? Mislim kao imas 10 kolegica pa te sad strah da se nebi one sve zaljubile BAS u tebe??!?!

gle, ne mora ali moze se dogodit da si im ti bas po mjeri!

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
Deus ex machina kaže...
Postoji samo jedna stvar koja bi to otezala, koja je opet apsolutno jednaka kao i da je to cura: a to je da mu se svidjam

dobro je da si ovo napomenuo, i ja tako mislim.

Ovo doduse nije niti vezano za LGBT problematiku, prije bih rekao da je jako tesko imati profesionalni odnos s osobom koja u tebi stvara odredjene osjecaje. Kakogod, na tako nesto je jako tesko utjecati. Ljudi pricaju da si mozes "ne dozvoliti zaljubljivanje", ali kod mojeg shvacanja tako nesto samo ce stvoriti kontra učinak. I kod mene doista jesu bile takve situacije Osmijeh .

Tako je, no nisam htio naprecac odgovoriti na pitanje pa sam razmislio i sjetio se da bi to mogao biti problem - doduse, kako kazes, potpuno nevezan za seksualnu orijentaciju.

A iskustva.... desilo mi se nekoliko puta.

Bila je jedna crvenokosa engleskinja, production artist... mama... opala mi je produktivnost za 90% a bogme ni dnevni jogging nije vise pomagao rascistiti misli.

Nakon nekog vremena jednostavno prodje i to je to - mislim da je u tim stanjima bitno samo se ponasati profesionalno u svakoj situaciji i onda nakon nekog vremena bude sve pet.

Mislim da se to zapravo i ne moze izbjeci, ako je vec meant to happen, nisam siguran tocno koji su sve uzroci emocija, ali sam prilicno siguran da takvo jedno zaljubljivanje ima puno vise veze s hormonima i fizickom privlacnoscu nego s nekim dubljim idejama, jer u principu tu osobu covjek niti ne poznaje pravo.

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Deus ex machina kaže...Btw, imam odgovor na pitanje "Da li bi mogao normalno raditi s gayevima". Naravno.

rekao prije : sve je u redu dok se ponasamo civilizirano! bez detalja i najomiljenijih poza!

da, ja mislim da sam cak i radio s jednim kolegom koji je bio gey,ne znam jer on nije nista govorio (mozda je samo bio zenskast) a ja naravno nisam nista pitao. ali nekad mi bas i nije bilo svejedno saginjat se i naguzit kad bi morao nesto dohvatit (radili smo u jednom restoranu),malo mi je bilo neugodno! ok, puno ali.. prosla bi mi misao kroz glavu : "jel on sada gleda meni u dupe i misli na proste stvari". kako bi ste se vi osjecali?

tnakir kaže...

gle, ne mora ali moze se dogodit da si im ti bas po mjeri!

eto, sada znas kako se djevojke osjecaju u tvojoj blizini !

16 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Evo ukratko:

Mogao bih funkcionirati, ali iskreno rečeno ne znam do koje mjere, zaista. Nisam imao takvih iskustava.

Mada nikako ne mogu podržati da homoseksualni parovi usvajaju djecu. Razlozi za to su brojni, a prvenstveno se odnose na veliki utjecaj roditetlja u razvojnoj fazi djece.

Isto tako mi je žao što u našem društvu postoje brojne netrpeljivosti, a manifestiraju se ne samo vezano za ovu temu. Već i za neke druge koje se odnose na puno veći broj ljudi.

Danas, u ovoj državi postoje brojne ugrožene skupine i često mi se čini da vrijede one stare narodne izreke tipa: "Čovjek je čovjeku vuk." i "Sit gladnome ne vjeruje.".

Viđam to svakodnevno.

Ono sto ja zelim reci najiskrenije, je da po meni 50% heteroseksualnih parova koje poznajem uopce ne bi smjelo imati djecu jer odgajaju male fasiste bez perspektiva, kakvi su oni sami. I to ne mislim pritom crno-bijelo, jer svaki hardcore-ne-preispituj ima i dobrih i losih strana, ali od recimo 12 parova koje poznajem, samo JEDAN zeli svoje dijete nauciti da razmislja svojom glavom.

Mislim da seksualnost u braku nema apsolutno nikakve veze, bitno je da su Roditelji osobe koje iz dana u dan rastu, tj. kako sam vec rekao legnu navecer u krevet da bi ujutro bili bolje osobe, rince & repeat. U dodir s istospolnim brakovima i vezama ce doci iovako ionako, i moj zadnji argument, zapravo vjerujem da ce u homoseksualnom braku dijete biti puno iskrenije prema svojoj seksualnoj orijentaciji, kakva god ona bila, nego u jednom tipicnom heteroseksualnom braku.

Komentar na saginjanje, ono sto je u izlogu se smije gledati ;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 11:03 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Sad znaš kak ti je kolegicama. hehe

Deus ex machina kaže...

Komentar na saginjanje, ono sto je u izlogu se smije gledati ;-)

QFT

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 11:04 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen
zoran123456 kaže...
skank666 kaže...

eto, sada znas kako se djevojke osjecaju u tvojoj blizini !

upravo na to sam i mislio ali nisam se sjetio napisati! hehe

nisam mislio nista ruzno vec samo napomenuti na situaciju koja moze biti malo nelagodna(nugodno je mozda malo teza rijec)! i vjerujem da je vecina djevojaka nesto tako slicno iskusila sa mnom,s vama itd! 

mozda strah od gey-eva potjece od toga sto neki misle da vise nisu lovci nego lovine! hahahahaha!

JESUS SAVES!!!
17 godina
zoran123456 kaže...

dali bi mogli normalno funkcionirati s kolegom koji je gay ? Pritom mislim na potpunu kolegijalnost, međusobno poštovanje, profesionalnost u izvođenju zadataka idr.

Hm, da, nekako sam pretpostavljao da se to podrazumijeva, pa nisam odgovorio; ne samo da bi mogao, nego sam i radio.

Nisam imao nikakvih neugodnih iskustava (u intimnom, ne-poslovnom smislu), ali je trajalo svega par mjeseci (projekt se ugasio). Nakon svega ostalo je prijateljstvo i povremena zafrkancija na temu pedera i lezbi (i da btw, prema mojim iskustvima, samo heteroseksualci reagiraju na ovakve nazive - homoseksualci upravo pridjev homoseksualno doživljavaju kao nekakvu pogrdu, kao medicinski naziv za nekakvu bolest).

Gledam te!
17 godina
neaktivan

Pa dobro, vi svi ovdje koji niječete prirodnost i prirodno stanje odgovorite mi na jednostavno pitanje bez puno filozofije i pisanja traktata tipa Galićevih:

Koliko je ovdje nas koji smo na forumu rođeno iz hetero veza, a koliko iz homo veza?

p.s. a ako me pitate bi li prihvatio gay osobu na poslu, odgovor je da, on je takav kakav jest i nije zato kriv, nisam kriv ni ja kad se za dobrom ženskom diskretno okrenem na ulici

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 12:19 (Floki).

1 3 hvala 0
17 godina
Floki kaže...

Pa dobro, vi svi ovdje koji niječete prirodnost i prirodno stanje odgovorite mi na jednostavno pitanje bez puno filozofije i pisanja traktata tipa Galićevih:

Koliko je ovdje nas koji smo na forumu rođeno iz hetero veza, a koliko iz homo veza?

Haha, simpatično... :)

Okej, da zadovoljimo formu - pretpostavljam da je daleko više osoba rođenih iz heteroseksualnih veza.

Ali ako želiš biti fer, onda moraš pitanje proširiti - koliko nas je rođeno kao dijete samohranog roditelja, koliko je začeto umjetnom oplodnjom, koliko je usvojeno i općenito - koliko je osoba rođeno a da NISU iz heteroseksualnih veza? Siguran sam da bi te odgovor iznenadio, kao što sam siguran da isto ovo tvoje (originalno) pitanje na nekom stranom forumu ne bi polučilo rezultate koje očekuješ.

EDIT: eto teme za BUG anketu ;)

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 12:31 (Veliki Brat).
16 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
(i da btw, prema mojim iskustvima, samo heteroseksualci reagiraju na ovakve nazive - homoseksualci upravo pridjev homoseksualno doživljavaju kao nekakvu pogrdu, kao medicinski naziv za nekakvu bolest).

hm da,i mene zanima da li je to stvarno tako,jel može to još netko potvrditi ?
inače je homoseksualac/homoseksualka politički korektno pretpostavljam..

17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
Floki kaže...

Haha, simpatično... :)

Okej, da zadovoljimo formu - pretpostavljam da je daleko više osoba rođenih iz heteroseksualnih veza.

Ali ako želiš biti fer, onda moraš pitanje proširiti - koliko nas je rođeno kao dijete samohranog roditelja, koliko je začeto umjetnom oplodnjom, koliko je usvojeno i općenito - koliko je osoba rođeno a da NISU iz heteroseksualnih veza? Siguran sam da bi te odgovor iznenadio, kao što sam siguran da isto ovo tvoje (originalno) pitanje na nekom stranom forumu ne bi polučilo rezultate koje očekuješ.

EDIT: eto teme za BUG anketu ;)

ma kako god okreneš pitanje je isto:

Koliko je nas ovdje rođeno iz svakog mogućeg kontakta spermetozoida i ženske jajne stanice , a koliko iz međusobnog kontakta spermatozoida jednog muškarca sa spermatozoidom drugog muškarca

16 godina
zoran123456 kaže...

Hvala lijepo

Citajuci ovu temu i odgovarati na razne postove, moglo bi potrajti do dugo u noc, pa cu samo odgovoriti autoru teme, jer je to bila i njegova namjera da vidi tudja misljenja a ne da sad pilimo od Poncija do Pilata, sto je normalno sto nije itd itd itd.....

Radim u velikoj firmi gdje radi nekoliko kolega koji su gay i sa njima dosta cesto suradjujem. Moram priznati da ih nikada nisam gledao kao gay nego kao kolege. Svi mi imamo svoje privatne zivote koji se  s razlogom zovu privatni. Nikada nisam gledao kolege tko su i sto, nego kako rade i kako si mozemo zajednicki pomoci u rijesavanju poslovnih problema. Necija sexualna orijentacija nebi trebala biti prepreka ili zapreka u poslovnom svijetu.

@Naxeem...Najbolja kletva koju sam ja ikad cuo "Dabog da ti djeca downlaod-ala preko modema" :)

17 godina
neaktivan

Zoki, ja volim konkretno odgovoriti

Ja bi mogao raditi sa gay kolegom na poslu, postavio bi samo jedan jedini uvjet, da mi se nikad,baš nikad niti ne pokuša nabacivati.

Pod tim uvjetom mogao bi mi biti i prijatelj,

dobro, priznajem, radije bi radio sa zgodnom kolegicom, ali nisam tip koji bi išao nekog diskrimimnirati, sve je ok dok se netko ne dira u mene

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 13:02 (Floki).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ako postoje samo gay muskarci a ne gay zene onda je to dobro. Ako postoje gay zene onda je to par zena manje za tebe :)

Nekako mi je draže vidjeti dvije cure nego dva dečka, valjda se potajno nadam da ću ih ipak uspjeti nagovoriti na trojac Smijeh

17 godina
neaktivan
bed kaže...
tnakir kaže...

Nekako mi je draže vidjeti dvije cure nego dva dečka, valjda se potajno nadam da ću ih ipak uspjeti nagovoriti na trojac Smijeh

eh, nisi baš praktičan, nama muškarcima još paše da je više gayeva, a manje lezbijki

više gayeva = više cura nama

više lezbijki = manje cura nama

pa ako ćemo gledati profit hmmm....Cool

17 godina
neaktivan

A treba jasno i glasno reći da je diskriminacija uvijek ružna i neljudska stvar

Nitko tko ne ugrožava druge i ne čini drugom zlo ne smije biti diskriminiran ni po kojoj osnovi

a nažalost u ovom našem svijetu kakav jest, uvijek je bilo i bojim se da će uvijek i biti diskriminacija svakakve vrste

od diskriminacije po mjestu rođenja, rasi, društvenom satusu, naciji, seksualnoj orjentaciji, ma ima tisuću objekta diskriminacije

čovjek se uvijek treba čuvati toga da ne diskrimimnira drugog, "što ne želiš sebi, ne čini ni drugom"

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 13:57 (Floki).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I evo , došli smo u centar teme

polazeći od mog načela nediskriminacije drugog ja protiv gay kolege na poslu ne bi imao ništa

međutim, onog trenutka ako bi taj kolega prekršio kodeks na poslu i počeo mi otvoreno govvoriti da

on ne može protiv svojih osjećaja i slične stvari, objekt diskriminacije bi postao ja, jer mi se natura nešto

što ja ne želim i dovodi me se u situacije koje ja ne želim, tada bi morao reagirati i postaviti šefu uvjet ili on ili ja

ista je stvar i s kolegicama, svjestan sam da je moja kolegica tu radi posla, a ne radi mene, dakle nije dužna trpiti

moje eskapade. Temeljem toga, strogo se pazim da sa kolegicama imam čisto profi odnos

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

opet smo otišli u totalni offtopic i opet su počela jaka vrijeđanja, uspoređujući homoseksualnost s pedofilijom.

Žao mi je, htio sam da vodimo normalne razgovore bez tenzija i bez uvreda. Čini se da je s nekim pojedincima to ovdje nemoguće. To dovoljno govori o njihovoj kulturi.

A o razlici između pedofila i LGBT osoba uopće ne želim raspravljati, mislim da je dovoljno gnjusna sama pomisao da ovdje postoje ljudi koji to trpaju u isti koš. Iskreno se nadam da je riječ o nesocijaliziranim klincima.

Pozdrav ! 

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

opet smo otišli u totalni offtopic i opet su počela jaka vrijeđanja, uspoređujući homoseksualnost s pedofilijom.

Žao mi je, htio sam da vodimo normalne razgovore bez tenzija i bez uvreda. Čini se da je s nekim pojedincima to ovdje nemoguće. To dovoljno govori o njihovoj kulturi.

A o razlici između pedofila i LGBT osoba uopće ne želim raspravljati, mislim da je dovoljno gnjusna sama pomisao da ovdje postoje ljudi koji to trpaju u isti koš. Iskreno se nadam da je riječ o nesocijaliziranim klincima.

Pozdrav ! 

Aj dosta tetkastih prenemaganja.

TKO i gdje je koga vrijeđao u ovim zadnjim postovima?

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Svi argumenti vezani uz podršku homoseksualizmu padaju u vodu s ovim o pedofiliji. Zašto? Zato jer se ne razlikuju po ama baš ničemu osim po razlici u godinama.

Pedofilija se apsolutno u mnogočemu razlikuje od homoseksualnosti. Samo nepoznavanje te činjenice čini te nebitnim faktorom u ovoj raspravi. I sama ta izjava svrstava te u homofoba najviše kategorije iako tvrdiš da si tolerantan.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

4 1 hvala 0
17 godina
Floki kaže...
Veliki Brat kaže...
Ali ako želiš biti fer, onda moraš pitanje proširiti...

Koliko je nas ovdje rođeno iz svakog mogućeg kontakta spermetozoida i ženske jajne stanice , a koliko iz međusobnog kontakta spermatozoida jednog muškarca sa spermatozoidom drugog muškarca

Pa zapravo i nije tako jednostavno... Što kažeš na dijete dvije majke?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-rodjenje-vise-ne-treba-sperma-muskarca--/321868.aspx

Zapravo, nedavno sam čitao negdje kako su znanstvenici napravili prvi 'printer' ljudskih organa. Zamisli, ne koža, ne kosa, nego jetra! Pa Arsen Dedić bi bio presretan da kupi takav jedan stroj, još da može samostalno izvršiti i operaciju, gdje bi mu bio kraj?! Ili srce... Mozak! Koliko smo daleko od printanja embrija? Dijete bez roditelja... Naravno da postoje etička pitanja, naravno da je i meni to prilično stravično, ali to ti samo pokazuje koliko su takvi argumenti u smislu seksualne prjentacije površni i nebitni. Jer - ako je prirodno biti neplodan, onda je jednako tako prirodno biti homo. Dobro, Hitler se možda i ne bi složio s time, ali valjda se danas nitko zapravo ne želi uspoređivati s jednom takvom jedinkom?

U svakom slučaju, ne razgovara se o opravdanosti čovjeka da bude gej (jer na to cilja svaki razgovor o 'prirodnosti' takve seksualne orjentacije), nego o tome koliko smo mi ostali (većina) u stanju prihvatiti manjinu i koliko nas smeta različitost. Ova tema zapravo puno više govori o heteroseksualno, nego o homoseksualno orjentiranim osobama.

Gledam te!
16 godina
odjavljen
VirtUoso kaže...
skank666 kaže...
doxy kaže...

Svi argumenti vezani uz podršku homoseksualizmu padaju u vodu s ovim o pedofiliji. Zašto? Zato jer se ne razlikuju po ama baš ničemu osim po razlici u godinama.

a nebi bas tako rekao, godine ipak stoje za nesto,karakter,predstavljaju neku intelektualnu zrelost, cjelovitu osobu. mlada osoba,tj dijete je jako podlozno utjecajima starijih i lakse ih je nagovorit na nesto, i zbog toga pedofilija nece nikad biti prihvacena! ali i pedofili mogu i karat curice ne samo deckice

Ako maloljetna osoba zeli stupiti u seksualni cin sa osobom od 40 godina,da li je to opravdano s obzirom da je to njezin odabir?

ne znam. ako cura ima 17g sto se mene tice ako ona to zeli neka i izvoli. to je odvratno i mozda "nenormalno" ali on je dovoljno zrela da zna s kim radi sto!

ali i njega bi trebalo podsjetit na neke stvari jer iako je ona mozda dovoljno zrela ne smije se zaboravit utjecaj njega(kao stariji muskarac,obdaren,iskusan itd) na nju.

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
doxy kaže...

Jao, majko mila, o čemu ti?

Ti si stvarno u stanju usporediti sporazumni seksualni odnos između dvije odrasle, samosvjesne osobe bilo kojeg spola sa seksualnim odnosom punoljetne osobe s maloljetnim djetetom?! I tvrditi da je to isto? I da se radi SAMO o razlici u godinama? I ti stvarno imaš 22 godine? Ja ti ne vjerujem...

Gledam te!

5 1 hvala 2
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
Floki kaže...
Veliki Brat kaže...
Ali ako želiš biti fer, onda moraš pitanje proširiti...

Pa zapravo i nije tako jednostavno... Što kažeš na dijete dvije majke?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-rodjenje-vise-ne-treba-sperma-muskarca--/321868.aspx

Zapravo, nedavno sam čitao negdje kako su znanstvenici napravili prvi 'printer' ljudskih organa. Zamisli, ne koža, ne kosa, nego jetra! Pa Arsen Dedić bi bio presretan da kupi takav jedan stroj, još da može samostalno izvršiti i operaciju, gdje bi mu bio kraj?! Ili srce... Mozak! Koliko smo daleko od printanja embrija? Dijete bez roditelja... Naravno da postoje etička pitanja, naravno da je i meni to prilično stravično, ali to ti samo pokazuje koliko su takvi argumenti u smislu seksualne prjentacije površni i nebitni. Jer - ako je prirodno biti neplodan, onda je jednako tako prirodno biti homo. Dobro, Hitler se možda i ne bi složio s time, ali valjda se danas nitko zapravo ne želi uspoređivati s jednom takvom jedinkom?

U svakom slučaju, ne razgovara se o opravdanosti čovjeka da bude gej (jer na to cilja svaki razgovor o 'prirodnosti' takve seksualne orjentacije), nego o tome koliko smo mi ostali (većina) u stanju prihvatiti manjinu i koliko nas smeta različitost. Ova tema zapravo puno više govori o heteroseksualno, nego o homoseksualno orjentiranim osobama.

a čuj, znanost ide naprijed

lako je moguće da će u budućnosti postojati nekakve tvornice djece

ja sam samo primjetio da smo svi mi ovdje na forumu dobili život na isti način, kontaktom spermatozoida i jajne stanice

uostalom, nisam nigdje niti napisao da je homo štetan za reprodukciju vrste, homo je manjina i uvijek će biti, i kao manjina ne utiče u bitnom faktoru na raprodukciju

međutim, da je homo većina ili apsolutna pojava, uticao bi na reprodukciju vrste pogubno, ali pošto nije, možemo tu pojavu izbaciti kao nešto relevantno za opstanak vrste

a priroda jest zamislila reprodukciju kao kontakt spermatozoida i jajne stanice, to je neoboriva činjenica

moguće su u budućnosti i umjetna sperma i umjetna maternica

nitko ne kaže da to neće biti

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice