A evo ovo sam instalirao..jel to taj .NET VB..il ne...jel neko probao i gdje imaju pametni tutorijali kak da se to uci..toliko za sad..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve što je primjenjivo u 2005, primjenjivo je i u 2008 i u 2010...
malo proguglaj...i naći ćeš i više od onoga što ti treba...uključujući i video lekcije...
samo treba guglati...guglati...guglati...guglati...
Dobro..sve su komande ajmo reci iste..
A koja je sad razlika između VB6 i VB.net..?
Jel u VB.NET spada i ovaj 2010 ?
A koja je sad razlika između VB6 i VB.net..?
Jel u VB.NET spada i ovaj 2010 ?
Pa, radi se o prilično drugačijim jezicima. Sličnosti su, od bitnijih stvari, slični operatori i nazivi jezičnih konstrukcija (+, -, ..., IF, FOR, WHILE, DIM) i relativno slična sintaksa njihova korištenja.
Da, ako je neki kod pisan u VB-u, i ako se taj kod (odnosno, koji je stvoren za to) pokreće na .NET platformi, verzija kojom je pisan spada u VB .NET.
Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. ; Kako mogu staviti program napravljen u tom programu u .exe ?
Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. ; Kako mogu staviti program napravljen u tom programu u .exe ?
Potraži u izbornicima nešto poput "Build" ili "Compile". Odaberi to i potraži .exe u mapama gdje si spremao kod programa.
ctr+shift+b koliko se sjećam je kratica na tastaturi ili imaš na gornjem meniju pored play :D tipke opcije debug i release odaberi release ja mislim da tako ide