Visual Basic 2010 Express

poruka: 9
|
čitano: 4.172
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

A evo ovo sam instalirao..jel to taj .NET VB..il ne...jel neko probao i gdje imaju pametni tutorijali kak da se to uci..toliko za sad..

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Programko http://programko.bloger.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Visual Basic 2010 Express

sve što je primjenjivo u 2005, primjenjivo je i u 2008 i u 2010...

malo proguglaj...i naći ćeš i više od onoga što ti treba...uključujući i video lekcije...

samo treba guglati...guglati...guglati...guglati...

do something while necrknes
16 godina
neaktivan

Dobro..sve su komande ajmo reci iste..

A koja je sad razlika između VB6 i VB.net..?

Jel u VB.NET spada i ovaj 2010 ?

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Visual Basic 2010 Express
RimSo kaže...

A koja je sad razlika između VB6 i VB.net..?

Jel u VB.NET spada i ovaj 2010 ?

Pa, radi se o prilično drugačijim jezicima. Sličnosti su, od bitnijih stvari, slični operatori i nazivi jezičnih konstrukcija (+, -, ..., IF, FOR, WHILE, DIM) i relativno slična sintaksa njihova korištenja.

Da, ako je neki kod pisan u VB-u, i ako se taj kod (odnosno, koji je stvoren za to) pokreće na .NET platformi, verzija kojom je pisan spada u VB .NET.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
14 godina

Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. ; Kako mogu staviti program napravljen u tom programu u .exe ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Visual Basic 2010 Express
FileFicho kaže...

Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. ; Kako mogu staviti program napravljen u tom programu u .exe ?

Potraži u izbornicima nešto poput "Build" ili "Compile". Odaberi to i potraži .exe u mapama gdje si spremao kod programa.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
15 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

ctr+shift+b koliko se sjećam je kratica na tastaturi ili imaš na gornjem meniju pored play :D tipke opcije debug i  release odaberi release ja mislim da tako ide

15 godina
Kad kompilas, ili sta vec se radi u tom :), stavi na release(ono pokraj tipke play), i odi u folder od projekta,i u mapi release ti treba bit tvoj exe
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice