- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imas pp.
---pogreška
Ne znam koja je bit davanja oglasa kada se na njega ne javljaš, odnosno na PP????
Ne znam koja je bit davanja oglasa kada se na njega ne javljaš, odnosno na PP????
ja takoder nekada ne odgovorim ako je u uvodnoj poruci spomenuto spustanje cijene, i ne osjecam se krivim
Petre a tko je spominjao išta takvoga, ajde nitko te ništa nije pitao
siguran sam 80% da si se cjenkao.
Petre a tko je spominjao išta takvoga, ajde nitko te ništa nije pitao
Nismo još došli do tog dijela kada se prodavač ne javlja....Petre pa ti si pravi specijalac, daj odi tamo u nsekciju BB i prodavaj priče lovačke, spasio sam ti guzicu tamo neki dan, poklopi se po ušima i šuti bolje
Nismo još došli do tog dijela kada se prodavač ne javlja....Petre pa ti si pravi specijalac, daj odi tamo u nsekciju BB i prodavaj priče lovačke, spasio sam ti guzicu tamo neki dan, poklopi se po ušima i šuti bolje
okay spasio si mi guzicu a sada me poljubi u istu
nARAVNO, eto za potencijalne kupce obavjest da se prodavač nakon 2-3 dana ne javlja....vezano za oglas da se vratimo na temu
Imao mu kupca za karticu, ne znam šta bih rekao, no dobro, sretno u prodaji valjda
nARAVNO, eto za potencijalne kupce obavjest da se prodavač nakon 2-3 dana ne javlja....vezano za oglas da se vratimo na temu
Imao mu kupca za karticu, ne znam šta bih rekao, no dobro, sretno u prodaji valjda
Čovjek ima dijete, nije svaki dan na forumu.
kupio sam od njega 3-4 predmeta već i nikad problema tak da... sačekaj malo.
Totalno nebitno više, no bio je na forumu, mislim da nije teško odgovoriti na upit jeli dostupna ili ne....jednostavno DA ili Ne bi bilo dovoljno.
Imam i ja 2 djece, i večina nas, to nema nikakve veze sa vezom.
Pozdrav ekipa, molio bih bez spama na oglasu.
Hvala Sinke.
Odgovorit cu svima na poruke bio sam malo u guzvi. Nije zurba.
Eto onda kada si mi odgovorio na pm da prosljedim umjesto tebe kako je grafička kartica još uvijek dostupna za kupiti te stoga kontaktirajte kolegu ako vam se ne žuri i imate vremena odnosno niste ni sami sigurni kupujete li ili ne
Dragi svi, kako se rijesio problem nove grafe, aktiviniji sam sada na forumu i grafa je dostupna.
Hvala
Rezervirano za kolegu.
Prodano