- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U dućanu je slična cijena.. oko 30 eura više, ili nešto krivo gledam?!
Krivo gledaš.
Samo procesor košta 140e.
Prodajem komplet koji se sastoji od AMD Ryzen 5600X procesora, Kingston Fury Beast 3200 16 GB (2x8) DDR4 Ram memorije i Adata SX 6000 Pro 512 GB NVME SSD diska. Procesor i RAM imaju garanciju i račun, dok SSD nema, cijena kompleta je 150 eura.
Mogućnost prodaje samo procesora? Ploča mi ima samo jedan NVMe slot i 2 slota za ram pa mi to dvoje nije potrebno?
Trenutno imam dogovorenu primopredaju cijelog kompleta za subotu, ako dogovor propadne se javim...
Krivo gledaš.
Samo procesor košta 140e.
Kako? Ryzen 5600x nov u dućanu je 115 eura nabava net, ram je 34 eura i ssd je 29. 178 eura sve novo u dućanu.
Kako? Ryzen 5600x nov u dućanu je 115 eura nabava net, ram je 34 eura i ssd je 29. 178 eura sve novo u dućanu.
115e je tray verzija bez hladnjaka.
Novi hladnjak na njuski se kupi za 7 eura
Pa nisi valjda lud da das 25 eura za taj hladnjak koji je kao prvo smeće, a drugo košta 5 eura na njuskalu i ne moze se ni prodat. Kao što rekoh, za 28 eura više dobiš novo u dućanu i realna cijena ovog kompleta bi bila 100-120 eura.
Ali to nigdje neces pronaci za taj novac, mozes par mjeseci loviti po njuskalu i oglasnicima i neces to uspjeti kupiti za taj novac. Ljudi pokusavaju svugdje ustediti i sloziti makar polovno za 150e manje i tu kad zbrojis sve ove manje cijene dobijes upravo to. Eto trenutno na njuskalu ne vidim nitijedan polovan 5600/X zato i moze bit takva cijena.
Pa nisi valjda lud da das 25 eura za taj hladnjak koji je kao prvo smeće, a drugo košta 5 eura na njuskalu i ne moze se ni prodat. Kao što rekoh, za 28 eura više dobiš novo u dućanu i realna cijena ovog kompleta bi bila 100-120 eura.
Ma najbolje da besplatno dam, pogotovo takvima koji voze grafu koja košta ko nečiji auto, a onda ih muči 20 eura...
Ali to nigdje neces pronaci za taj novac, mozes par mjeseci loviti po njuskalu i oglasnicima i neces to uspjeti kupiti za taj novac. Ljudi pokusavaju svugdje ustediti i sloziti makar polovno za 150e manje i tu kad zbrojis sve ove manje cijene dobijes upravo to. Eto trenutno na njuskalu ne vidim nitijedan polovan 5600/X zato i moze bit takva cijena.
Šta necu nac za taj novac? Pa nitko ni ne trazi rabljen 5600x za 100 eura kad je nov u ducanu sa 3 godine garancije 115 eura? O cemu mi pričamo? Gdje uštedis 150 eura? uštedio si 28 eura za stare komponente ?wtf?
Ma najbolje da besplatno dam, pogotovo takvima koji voze grafu koja košta ko nečiji auto, a onda ih muči 20 eura...
Nigdje nisam rekao da daš besplatno i potpuno je nebitno kakvu tko ima grafičku i zašto ju ima. Poanta je da je novo samo 28 eura više, a ti mozes prodavat i za milijun eura, to je tvoje pravo. A moje je pravo da iznesem svoje mišnjenje i zato postoje komentari. Ako ne zelis komentare isključi ih.
Nigdje nisam rekao da daš besplatno i potpuno je nebitno kakvu tko ima grafičku i zašto ju ima. Poanta je da je novo samo 28 eura više, a ti mozes prodavat i za milijun eura, to je tvoje pravo. A moje je pravo da iznesem svoje mišnjenje i zato postoje komentari. Ako ne zelis komentare isključi ih.
Novo je ravno 205 eura i to iz 3 različita dućana gdje se onda plaćaju 3 dostave, mislim da je 25 posto manja cijena za moje fer cijena, a to ti govori i količina lajkova na prvi post...
Bundle je i dalje dostupan, kupac je odustao od kupnje.
Prodano kolegi, hvala svima na interesu!