[Prodaja] MSI RTX 4090 Suprim X zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 1.728
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
[Prodaja] MSI RTX 4090 Suprim X i 9800x3d

Pozdrav,

prodajem MSI RTX 4090 Suprim X. Kupljena u listopadu 2022. godine u Futuri. Ima tri godine garancije znači još do jeseni vrijedi garancija. Posjedujem Originalnu kutiju i sve što dolazi sa njom. Undervoltana većinu vremena što je bila kod mene.

Cijena 1.700 eura. Preferima osobno preuzimanje u Zadru.

Uz navedeno imam i Ryzen 7 9800X3d bez računa koji je trenutno višak te njega prodajem za 450 eura. Također preferiram osobno preuzimanje u Zadru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2025 20:08 (Pingvin1717).
4 godine
protjeran
[Prodaja] MSI RTX 4090 Suprim X
4 godine
Re: [Prodaja] MSI RTX 4090 Suprim X
Hvala na komentaru ali čini mi se malo. Mislim da to nije cijena za trenutno stanje na tržištu.
4 godine
suspendiran
Ok cijena, 5080 je još uvijek dosta daleko od 4090 iako ima game naslova gdje je dostize, kad i ako izade 5080 Super tesko ce tek onda ici za tu lovu👍
Intel i5 14600Kf@6.0Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 4x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
4 godine
Pa gle, zato cijena i je ovakva kakva je. Malo ispod 5080 u HR od koje je realno bolja i ima vise VRAM-a. Radi se o top modelu i još uvijek je pod garancijom i to u shopu koji je poznat prema dobrom customer supportu.

Gle vidjet ćemo. U konačnici tržište diktira cijenu. Ako ne bude išla za ovoliko, onda je cijena očito previsoka. Ponuda i potražnja.
13 godina
Petar hw kaže...

Hoćeš prodati onaj 9900k combo koji si dobio za 100 eura po toj cijeni?

Cijene korektne za trenutno tržište, bit će sve dok (ako) se cijene nove serije ne dovedu u normalu (malo vjerojatno)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2025 9:31 (maks0806).
12 godina

Nije on dobio taj combo

scion of the storm
13 godina

Svakako se pohvalio da je 

12 godina

Ne bi o njemu, pricajmo o mojoj shaumi.

Bump rtx 4090 za kolegu!

Imam osjecaj ako je stavi na akcijsku cijenu odma je prodaja

scion of the storm
4 godine
Evo samo da javim. Obje komponente prodane i to za oglašenu cijenu. Ipak je tržište pokazalo da su cijene bile realne i da 1700 Eura za RTX 4090 u ovom trenutku nije previše. RTX 4090 otišla preko Njuškala dok je CPU prodan ovdje na forumu.

Može lock
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2025 18:58 (Pingvin1717).
5 godina

Dok je ovaca biti ce i vune 😀 

XY
4 godine
Ne znam, mislim da je cijena bila korektna. Bio je dobar interes tako da to prije govori o stanju tržišta trenutno. Kako bilo, radi se o trenutno drugoj najboljoj grafičkoj na tržištu i najboljem gaming CPU-u na tržištu. Cijene su takve kakve jesu. Nije da možeš kupiti nešto bolje za jeftinije.
5 godina

Kolega, ne odnosi se to na tebe i tvoju cijenu, takvo je trziste trenutno i na to sam aludirao. 

XY
4 godine
A da, u tome se slažemo. Što je najgore kako je krenulo, ne vidim da bi se stanje moglo popraviti ni u nekoj skorijoj budućnosti. Sve gore i gore.
12 godina
Ne postoji loša 4090
12 godina

Reci onima sa puknutim pcb ili sprzenim utikacem....

scion of the storm
4 godine
Ha puknuti PCB je bio ponajviše Gigabyteov problem dok je sprženi power konektor problem kod svih modela koji ga koriste, a manifestira se najviše kod 4090 i 5990 jer vuku najviše struje. Interesantno da su kod 4090ica jedni od najboljih binova (najbolje jezgre) pogodni za overclock pojavljivale kod Gigabyte gaming modela. Vjerojatno su te serije pukom srećom dobile jedne od najboljih dieva tako postale kartice sa kojima se mogao napadati highscore.
16 godina

Kad bi bili samo sprženi utikači i savinute grafe....

4 godine
Sto se točno dogodilo u ovom videu jel znaš?
4 godine

Gore desno ti je opcija za lock teme.

合気道家 - Yondan
4 godine
protjeran
Zaporožac kaže...

Gore desno ti je opcija za lock teme.

zasto?

gore desno ti je x za zatvaranje prozora, odi radi nesto drugo, vidis ovdje:

4 godine