Grafa otvorena iz kutije prije tj dana. Nema garanciju. 1200e
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobra cijena, odakle si? jel moze tjedan dana tvoje garancije?
Ako klikneš na njegovo ime, to ti je gore plavo obojano pisat će ti Vinkovci
da ali mozda se preselio a nije updejto. kao sto tebi pise e5200 a kupio si novi komp.
I dalje imam E5200 sa ostalim, samo monitore mijenjam i malo smanjim detalje jer sam sada na 4k.
Imaš na ime kada odeš gore desno crvenkasto piše, nešto malo manji font no kaže privatna poruka....to ti je za komunikaciju sa prodavačem pa možete u miru razmjeniti informacije. Posebice ako ti je stalo da kupiš jer te netko ovako može i preteći kolega...Probaj
ja sam prvi stupio u kontakt i duzan je meni prodati, tako poslovna eticnost nalaze
Dogovorio sam već sa kolegom idem sutra po nju za 1100e, imam 57e goriva doi tamo
wtf, jel se zezas? kartica treba biti moja, ja se niti ne bih cjenkao i platio bih postu.
To ti je tako kada ne šalješ privatne poruke, jbga bez ljutnje stari
ja sam prvi stupio u kontakt i duzan je meni prodati, tako poslovna eticnost nalaze
wtf, jel se zezas? kartica treba biti moja, ja se niti ne bih cjenkao i platio bih postu.
Bez brige kolega, imat ćeš ju prilike kupiti na Njuškalu za koji dan. Doduše po nešto višoj cijeni

Krivi forum.
Bez brige kolega, imat ćeš ju prilike kupiti na Njuškalu za koji dan. Doduše po nešto višoj cijeni
Ako je bendan PCB kao kod većine v1 verzija možda i po nižoj cijeni.