[Prodaja] G.Skill Flare X 3200 cl14 - Najbolja Ryz zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 1.021
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
[Prodaja] G.Skill Flare X 3200 cl14 - Najbolja Ryz

Prodajem, dakle, 2 seta od 2x8GB spomenute memorije posto s brzine prelazim na kolicinu (64GB). Imam racune i garancija je dozivotna.

Jedan kit je testiran na intel platformi i ide preko 4200mhz, a za 24/7 je 100% stabilan na 4000mhz cl17 i stock naponom od 1.35V.

Drugi kit sam nabavio nakon promjene platforme pa nemam pojma kako se clocka.

Cijena kitova je 1400kn za netestirani i 1500kn za testirani ;-)

Najjeftinije kod nas je 1800kn...

Cijene su fiksne, jer kao i obicno, nije mi o glavu prodat...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2019 11:05 (ansha).
14 godina

Premala razlika u odnosu na novu memoriju, pogotovo kad oni koji kupuju takvu memoriju, najčešće uzimaju istu izvana.

Preporučio bih svima koji otvore ovu temu da gledaju modele na 3000 MHz CL14, 32 GB pravi quad channel kit se uzme

za ispod 3000 kn izvana, ručni OC nadoknadi bez problema i više od bijednih 200 MHz, a razlika u cijeni nije mala.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2019 14:25 (Valentin17).
15 godina
protjeran
Re: [Prodaja] G.Skill Flare X 3200 cl14 - Najbolja
Valentin17 kaže...

Premala razlika u odnosu na novu memoriju, pogotovo kad oni koji kupuju takvu memoriju, najčešće uzimaju istu izvana.

Preporučio bih svima koji otvore ovu temu da gledaju modele na 3000 MHz CL14, 32 GB pravi quad channel kit se uzme

za ispod 3000 kn izvana, ručni OC nadoknadi bez problema i više od bijednih 200 MHz, a razlika u cijeni nije mala.

Zasto spominjes pravi quad channel kad ja ni ne prodajem quad channel kit? Lijepo pise da su ovo 2 dual channel kita.

A 3000 cl14 nije Flare X koji je bas za AMD, koliko je to samo marketing neka svak sam procijeni...

Jedan od kitova garantirano radi debelo preko 4ghz, tako da je to dobra prilika za ove sta zele ekstremne taktove a pri niskom naponu za 24/7...

Da mi je silno bitno prodat, cijena bi bila niza, al i ovako ne mozes ovaj ram nigdje nabavit jeftinije a garancija je dozivotna pa novo iz ducana nema nikakvu prednost...

13 godina
protjeran

Ako nekome treba polovan ram kolega prodaje na forumu, ljepsi i daleko bolji (4000mhz cl13)

https://www.bug.hr/forum/topic/prodaja-komponente/prodaja-ddr4-trident-z-3866mhz-cl18-2x8/265646.aspx

lp

Intel Core™ i7 Forever
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Ako nekome treba polovan ram kolega prodaje na forumu, ljepsi i daleko bolji (4000mhz cl13)

https://www.bug.hr/forum/topic/prodaja-komponente/prodaja-ddr4-trident-z-3866mhz-cl18-2x8/265646.aspx

lp

Ljubavi zasto otvaras oglase s hardwareom koji si ne mozes priustit? Volis mastat?

14 godina
dabar_solta_V2 kaže...

jebote bog ima na amazonu novi za 1400kn? ili to ti prodaješ sva 4 za 1400?

A čemu gubiti vrijeme, nema smisla kako vidiš i sam. 

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2019 18:38 (Valentin17).
15 godina
protjeran
dabar_solta_V2 kaže...

Ajde ubaci to u kosaricu da ti uracuna hr pdv i postarinu pa mi reci koliko izadje u kunama...

Valentin17 kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

A čemu gubiti vrijeme, nema smisla kako vidiš i sam. 

Sta dragi Valentine nema smisla? Sta mi pokusavas rec i koji dio zadnje recenice u oglasu ne shvacas?

10 godina
odjavljen
ansha kaže...
Valentin17 kaže...

Zasto spominjes pravi quad channel kad ja ni ne prodajem quad channel kit? Lijepo pise da su ovo 2 dual channel kita.

A 3000 cl14 nije Flare X koji je bas za AMD, koliko je to samo marketing neka svak sam procijeni...

Jedan od kitova garantirano radi debelo preko 4ghz, tako da je to dobra prilika za ove sta zele ekstremne taktove a pri niskom naponu za 24/7...

Da mi je silno bitno prodat, cijena bi bila niza, al i ovako ne mozes ovaj ram nigdje nabavit jeftinije a garancija je dozivotna pa novo iz ducana nema nikakvu prednost...

Prednost je što kupac ne mora imat posla sa tobom

15 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Cime sam tebe zlato povrijedio? 

9 godina
ansha kaže...
..

Ajde ubaci to u kosaricu da ti uracuna hr pdv i postarinu pa mi reci koliko izadje u kunama...

...

ok ispada da ni ne šalju u hr, al evo ima za 1800kn iz njemacke od provjerenog sellera ili u hr za 1950kn
mislin da je svejedno preskupo za polovno bez obzira šta je ram u pitanju.

15 godina
protjeran
dabar_solta_V2 kaže...
ansha kaže...
..

...

ok ispada da ni ne šalju u hr, al evo ima za 1800kn iz njemacke od provjerenog sellera ili u hr za 1950kn
mislin da je svejedno preskupo za polovno bez obzira šta je ram u pitanju.

Lol, pa ima racun, ambalazu i dozivotnu garanciju i nema tragova koristenja. Ako ti to nije dovoljno za ustedit 400kn, ti kupuj novo.

9 godina
jbg ja kupim novo pa prodam u po cjene s garancijom pa mi nije jasna ova tvoja raćunica
13 godina
protjeran

Kak nema znakova? sto je najgore izgulio si ono malo zlata sto je bilo na pinovimalp

Intel Core™ i7 Forever
15 godina
protjeran
dabar_solta_V2 kaže...
jbg ja kupim novo pa prodam u po cjene s garancijom pa mi nije jasna ova tvoja raćunica

Racunica je jednostavna, ako hoces ovu memoriju, ovo je 400kn jeftinije nego novo u ducanu a garancija je dozivotna. 

Kad sam ja placao 1800kn, da je bio ovakav oglas, naravno da bi uzeo polovno i ustedio 400kn, ako ti to nije jasno, onda ti sigurno ja ne mogu objasnit...

Uostalom decki, znam da je dosadno na forumu i da se mora negdje trollat, al lijepo pise u oglasu da su cijene fixne jer mi nije bitno prodat.

I za plocu+cpu mi je receno da necu dobit preko 2000kn pa je otislo (nazalost) za trazenih 3000kn...

10 godina
odjavljen
ansha kaže...
Glavas_ZG kaže...

Cime sam tebe zlato povrijedio? 

Nisi nježan čovjek.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: