[Prodaja] GIGABYTE RX 6800 XT Gaming OC zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.307
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] GIGABYTE RX 6800 XT Gaming OC

Prodajem navedenu grafu. Kupljena od prvog vlasnika (tako kaze) prije ravnih 2 dana bez testiranja na licu mjesta. Odvrtio sam svaki test moguci i temperature su odlicne sa time nema problema, ali za moj ukus (ocd tisina) grafa ima cujan coil while tako da je na prodaju. Dolazi uz unutarnju kutiju, vanjsku nemam.

Moguca zamjena za 3080/ti uz moju nadoplatu. Lokacija Virovitica/Bjelovar. Preferiram osobno preuzimanje, ali mogu i poslati postom uz prethodnu uplatu na odgovornost kupca hoce li vjerovati nasim dostavnim sluzbama.

Cijena - 400€

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2025 7:55 (monsieur).
9 godina

Možda je osoba od koje si kupio karticu imala kvalitetnije napajanje od tebe.

Kolega na poslu je imao isti problem, 6800XT+750W malo lošije napajanje i bilo je dosta coil whinea. Nakon zamjene napajanja kvalitetnijim 850W zvuk se smanjio za cca pola. I još se undervoltom da smanjiti jer te kartice imaju puno lufta što se toga tiče.

Čak smo bili probali i sa mojim ION+ Platinum 680W i coil whine je bio osjetno manji.

Ali 400€ ovdje na forumu teško da ćeš dobiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2025 7:50 (It'sMe932).
12 godina

Ja sam XFX 6800XT stavio prodavat za 375€ i nitko se nije javio, tako da ne očekuj čuda...

Kovačić
14 godina
Re: [Prodaja] GIGABYTE RX 6800 XT Gaming OC
It'sMe932 kaže...

Možda je osoba od koje si kupio karticu imala kvalitetnije napajanje od tebe.

Kolega na poslu je imao isti problem, 6800XT+750W malo lošije napajanje i bilo je dosta coil whinea. Nakon zamjene napajanja kvalitetnijim 850W zvuk se smanjio za cca pola. I još se undervoltom da smanjiti jer te kartice imaju puno lufta što se toga tiče.

Čak smo bili probali i sa mojim ION+ Platinum 680W i coil whine je bio osjetno manji.

Ali 400€ ovdje na forumu teško da ćeš dobiti.

Probao sam na RM750X i istina do napajanja je iako je moje Seasonic 650W gold. Tako da za sad ipak ostaje kod mene.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice