[Prodaja] Cosmo Cool LC-CC-120 - CPU cooler za Ryz

poruka: 8
|
čitano: 1.156
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
[Prodaja] Vrhunski cooler za AMD za 150kn

Odličan cooler, u rangu ili čak i bolji od EVO212 il stock AMD coolera, Made in Germany.

Zapakiran, u ambalaži, kratko korišten, imam laptop pa mi ne treba.
Podržava sve AMD cpu do Ryzena,
FM1 / FM2 / AM2 / AM2+ / AM3 / AM3+ / AM4 .

Podrzava i kompletan Intel ak nabavite 2 mala limića.

4 bakrene cijevi savršeno postavljene na površinu CPUa ...

ZG i okolica

092 368-2110  Moze poruka na forum, al bubnite sms(il whatsup) da odma pogledam i odgovorim

Može zamjena za gamerski miš(da radi i ima bar 2 gumba s strane, ne mora bit brand ak radi i ima puno gumbiju),cooler za laptop i termalnu pastu(dakle , sve to za cooler 1:1 il ak imate nest kvalitetnije dodam koju kunu, il pak može samo jedan dio za pod cijenu, znaci, bilo koji  combo radi, il dio stvari dio love il na moju il na vasu stranu, ovisno o komponentama)

Technical overview
Dimensions cooler (h x w x d) 152 x 125 x 75 mm
Dimensions fan (h x w x d) 25 x 120 x 120 mm
Weight (retail) 894 g
Weight (cooler) 583 g
Rated voltage 12V DC
Rated current 0,12A max.
Operating voltage 10,8~13,2V DC

8 godina
protjeran
Re: [Prodaja] Vrhunski cooler za AMD za 150kn

znaci novi nerasprakiran, sa garancijom iz HR ducana kosta 175kn, a ti nama ovdje nudis bez garancije sa nekompletnim mounting kitovima za 150kn...  bas lijepo od tebe 

14 godina
neaktivan

Pa..

Nije cijena u kamenu...

Cijenkaj se , brate..

Bori se!!

:))

Evo, kolega lav3e8 me rastrokiro..:)

Spustam na 120kn. :)

A što se garancije tiće .. šta ce se pokvarit na cigli bakra i aluminija(vent od 120mm? vent radi ko urica, bakar provodi ko ...bakar?), cooler je pospremljen u kutiju točno onako kako je dobiven i čekao bolja vremena.

ovako bar ja mogu potvrdit da je ovaj cooler valjda najbolji u tom cjenovnom rangu(nek me ispravi ak ko zna za bolji,hladniji , tiši za te pare,iskreno me interesira?

Isto tako, jednostavniju,brzu i bolju montažu?)

Ostavio bi si ga kad cu uzimat desktop PC Ryzena 1600/2700(sad sam na laptoplju) , no trebaju mi krznjaci hitno pa eto, ide na bubanj

12 godina
lav1000 kaže...

znaci novi nerasprakiran, sa garancijom iz HR ducana kosta 175kn, a ti nama ovdje nudis bez garancije sa nekompletnim mounting kitovima za 150kn...  bas lijepo od tebe 

Nije to nista, na njuskalu trazi 200kn 

https://www.njuskalo.hr/procesori/lc-power-lc-cc-120-njemacki-cooler-cpu-amd-intel-oglas-26177879

12 godina
protjeran
ibme74 kaže...
lav1000 kaže...

Nije to nista, na njuskalu trazi 200kn 

https://www.njuskalo.hr/procesori/lc-power-lc-cc-120-njemacki-cooler-cpu-amd-intel-oglas-26177879

Gle mu oglas za Lumia 930 hahahah

9 godina

Pa na njuškalu prodaju ljudi koji hoće zaraditi na budalama 

Baci neku ponudu za bilo kakav ssd i 8gb ddr4 rama
12 godina
protjeran
Re: [Prodaja] Cosmo Cool LC-CC-120 - CPU cooler za

Fora da je ovaj držo mjesec dana kuler na njuškslu i ni tamo mu se niko nije javio i vljda si misli ajde da probam na informatičkom forumu haha.

Al oglas za Lumiu mu je carski, vrijedi pročitat, a zaslužuje da ga se uvesti u temu za njuškalo bisere.

7 godina
protjeran

I koliko na kraju taj mobitel dođe ? Gore 1000 kuna, a na dnu odvalio početnu cijenu 390 €. Jel' to njuškalo uveo aukcije ?!?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2018 23:53 (Seronja nezauzet).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice