[Prodaja] 1tb samsung 990 evo

poruka: 23
|
čitano: 2.875
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
[Prodaja] ssd 1tb samsung 990 evo

ssd 1tb samsung 990 evo, kupljen prije 2mj, kutija racun garancija amazon, zamijenjen vecim

https://www.nabava.net/search.php?q=samsung+990+evo

69.99eur fix

zagreb ili slanje

ssd #2:

samsung 2tb samsung 990 evo, bez garancije i kutije, vrlo malo koristen proizveden 04/2024

120eur 110eur fix

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2024 6:07 (Petar hw).
3 godine

U trgovini Senetic nov 72,15 €  

合氣道
14 godina
Re: [Prodaja] 1tb samsung 990 evo

a dok pdv dodas je 88.

aj si stavi u kosaricu pa neces pisat gluposti

http://postimg.org/image/66ddp72db/
3 godine
zagy15061984 kaže...

a dok pdv dodas je 88.

Preko Dinersa ga kupim po cijeni koju sam napisao.

To je Erste diners akcija preko aplikacije, taman koliko manje koliko izađe porez.

合氣道
16 godina
Zaporožac kaže...
zagy15061984 kaže...

a dok pdv dodas je 88.

Preko Dinersa ga kupim po cijeni koju sam napisao.

To je Erste diners akcija preko aplikacije, taman koliko manje koliko izađe porez.

Nemaju svi Erste Diners

3 godine
Pixel kaže...
 Nemaju svi Erste Diners

normalno

合氣道
7 godina
Di ima danas popust na diners za taj nvme? d-utorak koja trgovina?
3 godine

bolje ti je kod mene kupit, ne trebas diners + proizvod je provjeren (da nije DOA) + besplatna postarina

3 godine
Petar hw kaže...

bolje ti je kod mene kupit, ne trebas diners + proizvod je provjeren (da nije DOA) + besplatna postarina

50€ i tvoja poštarina.

Tako si ti procijenio moju RTX 4070 Super

合氣道
14 godina

Joj ajde ne pricaj gluposti . neda mi se sad tu s tobom raspravljati i spamati covjeku oglas ali ako ces me i dalje vuc za jezik demonstrirat cu javno i zaljepit ss koliko te izade dinersom s dostavom  ... imam i ja doticnu karticu i to kaj govoris ne drzi vodu .. tak da ajde pokri se radje usima po glavi i ne pametuj - spamaj coviku oglas

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2024 17:34 (zagy15061984).
12 godina

Spamaju mu oglas jer je on sam zaspamao 40 oglasa u zadnja 3 mjeseca. Svaki oglas je komentirao s glupostima bez namjere za kupovinom, spuštao cijene i spamao.

Sad odjednom nije tako fora? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2024 17:51 (maks0806).
15 godina

nemojte tako Petar je odlično prepravio 3070ku sa onim ventilatorima, ja sam još zadivljen...

13 godina
SAMSUNGANTE kaže...

nemojte tako Petar je odlično prepravio 3070ku sa onim ventilatorima, ja sam još zadivljen...

heroj a ne zločinac..

3 godine
SAMSUNGANTE kaže...

bas ti se sviđa ha

diplomski rad mi je bio graficke kartice pa cu uvijek biti dobar sa grafickim karticama i ne mogu imati govno 

evo ti onda jos par slikica iz cijelog procesa,

bilo je teske zajebancije sa ovom inno3d rtx3080, cak i da sam vratio stock ventilatore mislim da ne bih uspio gurnuti nazad mali 4pin, dizajnirali su da se jedva mogu iskopcati a nikako vratiti bez podizanja cijelog heatsinka (warranty void)

rezultati su:

-sa stock ventilatorima 2500rpm jako high pitched glasna uz 300w 78c 1900mhz, cyberpunk 108fps

-stock ventilatori fiksirani na 1200rpm (za moje uho prihvatljivo) uz temperature limit 83c, kad dode do 83c spusta do 1200mhz 150w da odrzi zadanu temperaturu, prevelik gubitak perfomansi

-2x120mm bequiet pure wings 3 @1200rpm (za moje uho prihvatljivo) uz temperature limit 83c, kad dode do 83c spusta do 1600mhz 240w da odrzi zadanu temperaturu, cyberpunk 99fps cca 10% gubitak perfomansi ali meni prihvatljiv kompromis zbog tisine,

overclocking i limite sa ovih 2x120mm koji idu do 2000rpm nisam probavao,

bilo je razmisljanja koje ventilatore iskoristiti, inicijalno sam htio 3x92mm pure wings 3 ali nisu bili odmah dostupni, taman bi pokrili cijelu povrsinu jer sa ovim 2x120mm cca 1cm hladnjaka nije pokriveno ali vjerojatno nebi bilo znacajnije razlike a 2x120mm imaju prednost jer vire malo iznad pa odmah vruci zrak guraju prema ispuhu

oba ventilatora su spojena u fan splitter i upravljaju iz jednog konektora na maticnoj, iskoristeni softver koji omogucava upravljanje ventilatora preko maticne ovisno o tempraturi gpu-a (jer bios to ne nudi) je argus monitor

thickness stock ventilatora: 5mm, bequieta 25mm

zakljucno, umjesto da guraju graficke u duzinu (sve blize pola metra, rtx4090 po 350-360mm i zauzimanje skoro 4 slota) svi vendori bi trebali poceti dizajnirati pcb i hladnjak u visinu, bas me zanima koliko ce im trebati da shvate i pocnu dizajnirati sa 120mm ventilatorima jer potrosnja grafickih samo raste

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2024 6:04 (Petar hw).
3 godine

bump, dodajem jos jedan ssd, samsung 990 evo 2 TB, bez garancije i kutije, vrlo malo koristen

cijena 120eur (neide za 100)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2024 12:43 (Petar hw).
5 godina
Petar hw kaže...

bump, dodajem jos jedan ssd, samsung 990 evo 2 TB, bez garancije i kutije, vrlo malo koristen

Nov na mazonu 140 €... zasto bi tebi netko dao 120 za pitaj boga kolko star , bez kutije i garancije?

7 godina
markec997 kaže...
Petar hw kaže...

Nov na mazonu 140 €... zasto bi tebi netko dao 120 za pitaj boga kolko star , bez kutije i garancije?

Dao bih i 140€ samo zato što je od Petra hw, ali mi baš sad ne treba ssd...možda u budućnosti

3 godine
markec997 kaže...
Petar hw kaže...

za tebe je 160 od sada (ne 150, 140, ili 130)

990 evo je izasao ove godine pa ne moze biti >tko zna koliko star< 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2024 12:42 (Petar hw).
6 godina
Zaporožac kaže...

Garancija se traži.

Pretjerujete sa tim garancijama. Ja sam samo jednom u životu imao potrebu za realizacijom garancije i to kad sam kupio novi TV u dućanu , došao doma i nije radio.  Nikad više mi se nije ništa pokvarilo u garantnom roku.

7 godina
BugLove kaže...
Zaporožac kaže...

Garancija se traži.

Pretjerujete sa tim garancijama. Ja sam samo jednom u životu imao potrebu za realizacijom garancije i to kad sam kupio novi TV u dućanu , došao doma i nije radio.  Nikad više mi se nije ništa pokvarilo u garantnom roku.

ti mora da kupuješ samo bang&olufsen i tako neke jače brendove ;)

14 godina
BugLove kaže...
Zaporožac kaže...

Garancija se traži.

To si ti. Ja imam drukčija iskustva, u srpnju mi na Oled c1 krepala matična, star je oko 3 godine i da nije imao dodatne 3 godine osiguranja morao bih iskeširati 300-400€ za popravak ili ga baciti u smeće. Sušilica nakon godinu dana crkla, došli po nju i popravljena u garantnom roku. Prije 5 godina ma MSI grafičkoj ventilatori propišali ulje a stara dvije godine, dućan isporučio novu pa si ti sad razmisli koliko bi me koštali popravci svega toga da nije bilo garancije. Ma možda samo pretjerujem, ne? 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina

Toliko sranja i pametovanja a lik samo prodaje disk... zar nije jednostavnije preskociti oglas ako nije za tebe? WTF ljudi vjerujem da imate puno pametnijeg posla nego se prepucavati o totalno nebitnim stvarima

Fool for a day, King for a lifetime...
3 godine

990evo 2tb zadnja cijena 110eur

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice