[Prodaja] Cyberpunk 2077 PS4

poruka: 3
|
čitano: 1.069
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Prodajem Cyberpunk 2077 za PS4 - fizičku kopiju, dakle disk - igra se može odmah igrati i na PS5 te će dobiti besplatnu nadogradnju na PS5. 

Prodajem ju iz razloga jer sam naručio collectors edition kako bi dobio neke druge stvari, a igru ću igrati na PC-u, već sam ju prednaručio na GoG-u

Cijena 380 kn, prednost primopredaja Osijek, ali ću i poslati dostavljačkom službom gdje god treba uz nadoplatu kupca. U tom slučaju ću tražiti uplatu unaprijed pa šaljem kad vidim da su mi novci sjeli. U slučaju bilo kakvog problema s moje strane, naprimjer da meni igra ne stigne taj dan ili tako nešto, odmah obaviještavam kupca i u slučaju da želi odustati vraćam novce. Garantiram slanje u četvrtak (ako meni sve normalno stigne), i to što prije. 

edit: vidim da nisam naglasio najbitnije, ne prodajem igru sada, već 10.12.2020., to je idući četvrtak, odmah isti dan se možemo naći i izvršiti primopredaju ili odmah isti dan šaljem igru u slučaju da sam vidio da mi je lova sjela na račun

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2020 13:11 (Cansee).
6 godina
protjeran

sto si prednarucio kad ne znas hoce li biti dobra?

10 godina
Re: [Prodaja] Cyberpunk 2077 PS4
ivan_iv kaže...

sto si prednarucio kad ne znas hoce li biti dobra?

imam ja jednu gataru, ona mi uvijek sve dobro predvidi, stvarno je super, mogu ti dati njezin broj ako trebaš. Uglavnom rekla mi je da će igra biti nevjerojatno dobra. Također može komunicirati sa mrtvima, ako to trebaš isto preporuka

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice