Trebam Cooler za t1090

poruka: 5
|
čitano: 1.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koj Cooler za t1090

Lijep pozdrav svima koji su spremni pomoći!

Naime dolazi nam dugo toplo ljeto i već lagano vidim kako se mali jadni stock cooler za Phenoma t1090 preznojava i zuji ko roj muha (s time da svaka muha ima bar 2 kg).

Pa ovom prilikom molim pomoć i savjet koji cooler staviti na njega, da jadni Phenom i moje još jadnije uši imaju tiše ljeto (a da se može i malo clocknuti)...{#}

Inaće to bi trebalo stati u Termaltake Dokker-a i na ASrock 890 extreme 4 maticnu. 

Eto dobri ljudi pomagajte s preporukama, linkovima, cijenama itd... Volio bi i neke priće iz iskustva čuti. {#}

Da ima jedna sitnica koju sam zaboravio...neka cijena ne prelazi 350 kn ako je moguće. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trebam Cooler za t1090

Schyte Ninja 3 oko 330kn.

330KN u Links-a.

Ako ne planiraš OC onda uzmi Loki-a za 160KN.

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 17:41 (pandza94).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trebam Cooler za t1090

Ninja 3 odlicna, imam je i prezadovoljan sam.

Razmisli o necem vecem i jacem {#}{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Trebam Cooler za t1090
pandza94 kaže...

Schyte Ninja 3 oko 330kn.

330KN u Links-a.

Ako ne planiraš OC onda uzmi Loki-a za 160KN.

Mugen 2 je bolji iako ima toplovodnu cijev manje. U linksu nemoj kupovat, kupi u Protis-u, ADM-u, MagazinRS gdje je dosta jeftinije. Ionako ti se cooler nemore pokvarit XD

Living in a world of dreams...
17 godina
Re: Koj Cooler za t1090
CrazyBeGood kaže...

Lijep pozdrav svima koji su spremni pomoći!

Naime dolazi nam dugo toplo ljeto i već lagano vidim kako se mali jadni stock cooler za Phenoma t1090 preznojava i zuji ko roj muha (s time da svaka muha ima bar 2 kg).

Pa ovom prilikom molim pomoć i savjet koji cooler staviti na njega, da jadni Phenom i moje još jadnije uši imaju tiše ljeto (a da se može i malo clocknuti)...{#}

Inaće to bi trebalo stati u Termaltake Dokker-a i na ASrock 890 extreme 4 maticnu. 

Eto dobri ljudi pomagajte s preporukama, linkovima, cijenama itd... Volio bi i neke priće iz iskustva čuti. {#}

Da ima jedna sitnica koju sam zaboravio...neka cijena ne prelazi 350 kn ako je moguće. 

Za tebe je Xigmatech Gaia najbolji izbor, samo požuri dok se ne rasproda i to je to ostalo vidiš na linku ispod.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/scythe-katana-3-ac-freezer-7-pro-rev2/99961.aspx?page=0&jumpto=1931606&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice