to je jadno
ma uzimaj 955..nećeš požalit!!
kolega je gore rekao da se ne može klokati...nije li to dovoljan razlog za ne kupnju?
lol.
tebi je vrhunac stisnuti TD na svaki post koji se tebi nesvida ili?
X4 955 je u rangu Core i3. Amen. Anandtech sve potvrduje. Ti ako si testirao oba procesora, otvori temu, iznesi rezultate, validacije, mozda cemo i povjerovati onda.
Dotada prestani trollati.
Sasvim je svejedno koji god odabrao.
meni bas nije svejedno jer glupo mi kupit procesor ako nemogu klokat
ja imam 955 be i mogu ti reć da je odličan, brz, sve pokreće, za gaming dušu dao...stock hladnjak je dobar samo je vent jako bučan pa sam si ja kupio novi hladnjak i nadam se da ga s njim mogu dotjerat preko 4ghz, bar sam čuo da se može...ja bi ti njega preporučio, jer intel ima ogromne cjene a nema nikakve prednosti i kvaliteta naspram amd-a...tako da sam odluči neće ni sa jednim ni sa drugim fulat..
ŠTO VI SMATRATE BOLJIM:
kronicni fanboyizam-neizljecivo
kolega je gore rekao da se ne može klokati...nije li to dovoljan razlog za ne kupnju?
lol.
tebi je vrhunac stisnuti TD na svaki post koji se tebi nesvida ili?
X4 955 je u rangu Core i3. Amen. Anandtech sve potvrduje. Ti ako si testirao oba procesora, otvori temu, iznesi rezultate, validacije, mozda cemo i povjerovati onda.
Dotada prestani trollati.
Sasvim je svejedno koji god odabrao.
ovo za TD treba ic pod humor...vidim da si tu 7 dana pa ajde da te naucim, TD znaci da se ne slazem sa necim...TU da se slažem...nači TD stišćem na post s kojim se ne slažem...shvatio??...nemoraš se brinut da ce ti zbog jednog TD-a past rating na forumu...kad smo to razrješili krenimo dalje...
ja ne trollam, neznam odkud si to izvuko...ako neko trolla tu si ti...
cemu kupovat proc koji nemozec clockat???...nisam rekao da je losiji rekao sam da su ti negdje...ovo da se nemoze clockat je jos jedan razlog za amd..POZDRAV
Sorry faco, ali dosadan si u pm.
Moram ti priznati da zadrtijeg fanboya od tebe nisam imao prilike vidjeti ni čitati. Što god ti netko pokušao argzmentirano objasiti, jednostavno te se neće primiti, pa da upravo kroz shupak probavao. NHF.
Čemu tolko komplikacije oko izbora procesora , uzmi 955 kao što ti je 98% ljudi reklo ( i ja se pridružujem njima) i igraj se do mile volje
Uzmi AMD i ne brini. Tu komplicirati ne vrjedi. A sada te male razlike u performansama se ni ne primjete.
decki znm amd cu 100% samo jos gledam polovnjacu upiknut neku
Moram ti priznati da zadrtijeg fanboya od tebe nisam imao prilike vidjeti ni čitati. Što god ti netko pokušao argzmentirano objasiti, jednostavno te se neće primiti, pa da upravo kroz shupak probavao. NHF.
nisi ni ti daleko pa te trpim
Ukrao si mi slova s tipkovnice, najzadrtiji najnedokazaniji forumaš kojeg sam sreo govori nekome nešto za fanboyizam. PLS KILL ME !! Što ti to treba ? Grow up !
Boli nekoga od nas *urac sto ce on kupiti!
Dali ce mu itko dati los savjet? Namjerno? Svi iznose ono sto jeste, Phenom 955 BE pere pod sa i3 u igrama i to doslovno.
Odrastite ..
X4 965 BE :)
Pozdrav zanima me sta je bolje od ovoga za igranje Homefront i Cod
Intel Core I3 2120
GIGABYTE PH67-UD3
ili
AMD PHENOM II X4 955
GIGABYTE MA770T-UD3
ostalo je 6gb dd3, 1tb hdd, gts 250, vx450
ovo drugo