Sandy bridge stigao!

poruka: 76
|
čitano: 15.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sandy brige stigao

Ja zaobilazim SB, buldožer će možda bit softverski lockan (moduli sa jezgrama) pa će se otključat ko 6950 :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 20:11 (Mitch).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sandy brige stigao
mislis softverski? poanta je da se HD 6950 oze unlockati je da je unlock softverski
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina
1337Code_breaker kaže...
mislis softverski? poanta je da se HD 6950 oze unlockati je da je unlock softverski

lol da, /facepalm to me

14 godina
Sandy brige stigao

odo i ja malo offtopic.

posto slazem komp i budem prisiljen ga gledat takvog kakav je sljedecih dvije godine minimalno,zbunili ste me sa svojim performansa/cijena.

kupujem u linksu(ak ima ko bolji prijedlog gdje u vž,slusam), amd 955+870ext su 2000kn. sto nudi intel za tu cijenu? ili do 2200kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
phnx kaže...

odo i ja malo offtopic.

posto slazem komp i budem prisiljen ga gledat takvog kakav je sljedecih dvije godine minimalno,zbunili ste me sa svojim performansa/cijena.

kupujem u linksu(ak ima ko bolji prijedlog gdje u vž,slusam), amd 955+870ext su 2000kn. sto nudi intel za tu cijenu? ili do 2200kn

možeš umjesto phenoma pogledati i5 760.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ja zaobilazim SB, buldožer će možda bit softverski lockan (moduli sa jezgrama) pa će se otključat ko 6950 :D

Mitch kaže...

Evo dogovorio sam se sa ditechom, oko 10-15 veljače dolazim po i5 2500k za (preračunato bez poreza) 1190 kn, možda uzmem i sabertooth matičnu (za 189 eura i još se makne porez) ili da uzmem ovdje asrockicu p67 extreme 4?

Dakle prvo si dogovorio sa ditechom, a sad zaobilaziš SB?

I'll be back
15 godina
microman kaže...
Mitch kaže...

Mitch kaže...

Evo dogovorio sam se sa ditechom, oko 10-15 veljače dolazim po i5 2500k za (preračunato bez poreza) 1190 kn, možda uzmem i sabertooth matičnu (za 189 eura i još se makne porez) ili da uzmem ovdje asrockicu p67 extreme 4?

Haha {#} Bipolarni poremećaj je gadna stvar, ne se s tim zezat {#}

"But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.&qu
14 godina
neaktivan
Sandy bridge stigao!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sandy bridge stigao!

Po tome 2600K bude preko 2500kn, hmmm malo je puno :(

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Sandy bridge stigao!
del4nec kaže...

Po tome 2600K bude preko 2500kn, hmmm malo je puno :(

da ga se nać za malo ispod 2500 na nabavi

15 godina
neaktivan
Sandy bridge stigao!

{#} Ajde malo za mene neukog.

Posto imam QX9650 koji je dignut na 4.0, zanima me dali mi se isplati kupovati nekaj novije?

SandyBridge je ok kako mi se cini, ali me zanima dal da pricekam Buldozzera?

2 Kupi SandyBridge-
12 Cekaj Buldozera-
8 Ostani za sad na QX9650
Big Bad Boys Drive Big Bad Toys
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fila2mad kaže...

{#} Ajde malo za mene neukog.

Posto imam QX9650 koji je dignut na 4.0, zanima me dali mi se isplati kupovati nekaj novije?

SandyBridge je ok kako mi se cini, ali me zanima dal da pricekam Buldozzera?

Što se mene tiče ja bi ostao na tom kvadonji, hebote pa podereš čak i phenome II.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
microman kaže...
Mitch kaže...

Mitch kaže...

neodlučan sam, sad sam ipak za SB, jel bolje uzeti asrockicu ili sabertooth ?

16 godina
Mitch kaže...
microman kaže...
Mitch kaže...

Mitch kaže...

neodlučan sam, sad sam ipak za SB, jel bolje uzeti asrockicu ili sabertooth ?

Bolje se ti drži tog quada još neko vrijeme:

http://www.bug.hr/vijesti/bugiran-intelov-chipset/106492.aspx

16 godina
Sandy bridge stigao!

Pa ja nemam quad :/

0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...

Pa ja nemam quad :/

Vidim... malo sam te pobrkao s drugim članom... kako god.. drži se toga što imaš... {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice