Sandy Bridge procesori?!

poruka: 12
|
čitano: 2.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sandy Bridge procesori?!

Momci, imam maturski rad na temu " Arhitektura i mogućnosti Intel-ovih procesora nove generacije(Sandy Bridge)."

Zamolio bih kada bi mi poslali linkove ako imate bilo šta o Sandy Bridge-u , na našem jeziku (BiH-Hr-Sr), ili Engleskom jeziku. Bilo šta da imate zahvalan bi bio!

Može i na PM, a može i u komentar.

Također, zamolio bih ako bi neko mogao da mi objasni malo više oko maturskih radova. Kako se rade, koliko treba teksta, slika, ma sve što možete objasniti ekstra bi bilo. Nisam bio u školi zadnje 3 sedmice tako da se nisam mogao više raspitati. Maturski moram predati do 30.04.2012, ali bi dobro bilo već kada bi sada uradio veći dio posla.

PUNO HVALA UNAPRIJED!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sandy Bridge procesori?!

www.google.hr

tamo imas sve..na hrvatskom i na engleskom jeziku..

<a href="http://www.ADmimsy.com?R=Vespreian" target="_blank">ADmimsy - Get Paid to View Ads</a>
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 20:01 (Vesperian).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sandy Bridge procesori?!

Hvala ti puno! Zaista nisam znao za google stranicu. Jel to neka nova stranica, ili ? {#}

14 godina
neaktivan
Sandy Bridge procesori?!

Ajde dosta offtopica. Imas u BUGu 05/2011 (ako se ne varam) sve o Sandy Bridge procesorima. Nabavi taj broj.

Ofc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sandy Bridge procesori?!

imas na wikipediji imas svuda.. imas i u bugu snadji se malo ;)

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima na wikipediji toliko da mi neće stat na ovih 40 stranica što moram uraditi. Ne ozbiljno na wikipediji ima baš malo, a i na drugim stranicama što sam ja vidio po 10-15 rečenica i to je to.

Odakle mi bug? kako ću doći do tog starog Buga?!

16 godina
Pa googlaj i nađi sa više IT portala i prevedi.
Druge nema.

A i ne znam ko piše 40 strana o arhitekturi samo jedne od Intel serije CPUa.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

Pa nećeš pisat o Sandy Bridgeu 40 stranica. Ovako se to radi. prvo napišeš uvod o računalima i  procesorima općenito, onda o Intelu, onda o intelovim procesorima i na kraju napišeš najviše o Sandy Bridge procesorima. I ako, kad si gotov s tipkanjem, imaš 10 stranica gotov si s maturanim jer onda ide ubacivanje proreda, slike (koliko god treba) itd...

Nijedan profesor ne želi čitati rad od 40 stranica pa vjerujem da ne želi ni tvoj. Točno se raspitaj koliko rad treba imati strana (minimalno i maksimalno jer više nije uvijek bolje), koliki prored i koliko točno teksta.

14 godina
neaktivan
Sandy Bridge procesori?!

Evo da ne otvaram novu temu možete mi objasniti što je to Sandy Bridge jer sam tražio i nisam našao konkretni odgovor ?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
To ti je arhitektura za novije Intelove Core i procesore.
14 godina
neaktivan
Trajković kaže...

Evo da ne otvaram novu temu možete mi objasniti što je to Sandy Bridge jer sam tražio i nisam našao konkretni odgovor ?!

Ne znam gdje si to tražio kad nisi uspio nać odgovor....

14 godina
neaktivan
longlive775 kaže...
Trajković kaže...

Ne znam gdje si to tražio kad nisi uspio nać odgovor....

Ma našao sam nešto ali nisam razumio baš pa kao ti nije objasni samo u 2-3 crte . na PM

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice