Ako imaš love slobodno.
Procesor AMD Athlon 64 X2 4800+ , socket AM2, BOX
- poruka: 41
- |
- čitano: 8.894
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
dalje imam jel graf naknadno kupujem=)
Onda se nadam da smo riješili problem
Kod 5000 običnog overclock se radi mijenjanjen napona i to je pravi overclock, al kod 5000BE samo promjenom množitelja dobivaš 3200 MHz-a, kaj u stvari i nije neki overclock jer može napraviti neko ko zna da del vodi u bios.
AMD su se grijali, al AM2 tih problema nema. kuiš neki solidan hladnjak i ne ti žal. 4800 je ok, al ovaj se bolji i dugoročno isplativiji.
Znaci s ovom konfom necu pogrjesit?
Nimalo
e sad sam se tek sjetio jel ova prza moze przit dl dvd?
e sad sam se tek sjetio jel ova prza moze przit dl dvd?
amd nikad neče bit bolji od amd u processorima ja sam mislo kupit taj athlon 5000 black edition ali vidi na kraju sam opet kupio intelovca naveden u potpisu njega se da clockat preko tri ghz sa zračnim hlađenjem a sa vodenim i oko 3.80ghz .gledao sam jedan video na youtube.ali ti imaš još jedan problem financijsko ogranićenje od oko 600kn bolje se strpi i uzmi ovaj proc što ja imam jer ti se on da daleko bolje clockat od amd
ja sam kupio gore navedenu konfu i dobro me sluzi a klokat ne mislim
slazem se sa kompotkom.....i savjetovao bih ti....da skupljas lovu za tu konfu.....al kad skupis tu lovu...mislim da ce se jos bolja moc nac....za istu lovu...jer....cijene starijih proizvoda ne padaju kao cjene novih......nadam se da tocno govorim