a kada odem u bios on pokazuje 49-50 cpu temperature. (komponente su pod moj PC)
zašto?
Pogledaj jos sa Everestom , HW Monitorom , Speed Fanom pa javi
jel aida ima podršku za intel 2xxx procesore? možda je u tome problem
ček ček a kolike su ti temperature pri opterečenju u aidi?
s kojim softwareom mogu u real-time gledat temperature dok je komp pod opterećenjem?
jer kad izađem iz igre ili nešto slično temperature prilično brzo padnu, tako da nemam točnu informaciju.
s kojim softwareom mogu u real-time gledat temperature dok je komp pod opterećenjem?
jer kad izađem iz igre ili nešto slično temperature prilično brzo padnu, tako da nemam točnu informaciju.
znači to nisu pod opterečenjem, onda je odgovor jednostavan, u biosu procesor nema štednju u windowsima ona radi pa je na manjem taktu ili opterečenju
možeš provjeriti hwmonitorom
onda je sve ok, optereti pod hwmonitorom pokaže li više temp, onda je sve ok
gdje u hwmonitoru to vidim? pod max?
pod max su temp. oko 40 C.
gdje u hwmonitoru to vidim? pod max?
pod max su temp. oko 40 C.
da, pri opterečenju će ti uhvatiti najvišu temperaturu, možeš pratiti trenutnu, min i max
evo idem pokrenut blops pa ćemo vidjet...
edit:
evo sekundu sam odigrao pa max pokazuje 48 C
evo idem pokrenut blops pa ćemo vidjet...
edit:
evo sekundu sam odigrao pa max pokazuje 48 C
haha ok, nemoj se brinut, sve je ok, iz prvog posta sam dobio dojam da ti aida konstantno pokazuje 30 stupnjeva neovisno o opterečenju
evo odigrah još i jednu borbu na easy u shogunu i max je još uvijek 48 C, tako da je valjda to na matičnoj neka greška ili nešto.
hvala na pomoći.
evo odigrah još i jednu borbu na easy u shogunu i max je još uvijek 48 C, tako da je valjda to na matičnoj neka greška ili nešto.
hvala na pomoći.
ne znam zašto bi bila greška, no dobro
aha rekao je netko prije u topicu da u biosu nema štednje ili čega već kao u windowsima pa valjda zato je temp. 50 C.
edit:
aha to si bio ti.