Ovako imam navedeni proc išao sam otključat ga tek tolko da vidim jer se može nakon otključavanja počeo je škripat periodički i sad škripi kao kad stavljate cd pa zavrti onako sličan zvuk...zaključao sam jezgre ali opet je isto ...ima li itko iskustva s nečim takvim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako imam navedeni proc išao sam otključat ga tek tolko da vidim jer se može nakon otključavanja počeo je škripat periodički i sad škripi kao kad stavljate cd pa zavrti onako sličan zvuk...zaključao sam jezgre ali opet je isto ...ima li itko iskustva s nečim takvim?
Procesor nemože škripat! To ti je nešto drugo, možda napajanje ili zavojnica na grafičkoj.
Ja sam primjetio u kasnim noćnim satima da mi grafička malo pišti.
Meni isto se čuje procesor neobično kad radim napravim nekakvo preopterečenje on pišti npr.
kad mi neki od frendova na steamu pične igrat neku igru i piše mi ono sastrane onda mi počne pištiti procesor ali nema veze navikao sam se da mi komp se čudno ponaša :D
Ma kako procesor pišti?! Ili škripi?
Prije bih rekao HDD, optika ili FDD (te komponente s mehaničkim dijelovima...)
probaj s nekim drugim HDDom pa javi...
Čekajte po ovom shvaćenom procesor ne može pištat ? ne razumijem te toliko u pc-eve na tom dijelu :) nemam drugi hdd i sve je staro tek 2 dana