Pomoć oko phenoma ii x2 550

poruka: 5
|
čitano: 1.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako imam navedeni proc išao sam otključat ga tek tolko da vidim jer se može nakon otključavanja počeo je škripat periodički i sad škripi kao kad stavljate cd pa zavrti onako sličan zvuk...zaključao sam jezgre ali opet je isto ...ima li itko iskustva s nečim takvim?

Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pomoć oko phenoma ii x2 550
anX kaže...

Ovako imam navedeni proc išao sam otključat ga tek tolko da vidim jer se može nakon otključavanja počeo je škripat periodički i sad škripi kao kad stavljate cd pa zavrti onako sličan zvuk...zaključao sam jezgre ali opet je isto ...ima li itko iskustva s nečim takvim?

Procesor nemože škripat! To ti je nešto drugo, možda napajanje ili zavojnica na grafičkoj.

Ja sam primjetio u kasnim noćnim satima da mi grafička malo pišti.Mršti se

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan

Meni isto se čuje procesor neobično kad radim napravim nekakvo preopterečenje on pišti npr.

kad mi neki od frendova na steamu pične igrat neku igru i piše mi ono sastrane onda mi počne pištiti procesor ali nema veze navikao sam se da mi komp se čudno ponaša :D

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma kako procesor pišti?! Ili škripi?

Prije bih rekao HDD, optika ili FDD (te komponente s mehaničkim dijelovima...)

probaj s nekim drugim HDDom pa javi...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čekajte po ovom shvaćenom procesor ne može pištat ? ne razumijem te toliko u pc-eve na tom dijelu :) nemam drugi hdd i sve je staro tek 2 dana

Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice