Pomoc u izboru CPU + MBO

poruka: 7
|
čitano: 1.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc u izboru !

Pozdrav !

Posto su me malo forumasi poljulali sa mojim izborom kupnje ( sto nije negativno ) PCa , trazim od vas koji ste iskusniji sigurno u tome nego ja , da mi izaberete ovdje na forumu il na njuskalo.hr neki dobar dvojezgreni proc ( nebitno jel Intel ili AMD ) sa maticnom plocom kompatibilnom za njeg i da podrzava PCIe grafe do 300kn oboje !

Hvala !

0 0 hvala 0
13 godina
Pomoc u izboru !

pročital sam i tvoj drugi post... kažeš da ti treba komp na kojem ćeš samo igrat cod2 na 250lock na displayu od laptopa koji može isti cod vrtjet i preko 250lock... zbog čega?? a za 300kn nećeš nači nikaj takvog a da valja :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc u izboru !
d666sermek kaže...

pročital sam i tvoj drugi post... kažeš da ti treba komp na kojem ćeš samo igrat cod2 na 250lock na displayu od laptopa koji može isti cod vrtjet i preko 250lock... zbog čega?? a za 300kn nećeš nači nikaj takvog a da valja :S

Zbog toga sta mi se laptop uzasno pregrijava i derem ga bzvz na tome,a ne zelim jer laptop nije namjenjen za gaming nit ce ikad bit to sam osjetio na vlastitoj kozi ( isti lap koji sad imam je na pocetku lockao 333fps, nakon par tjedana kad se zagrije ( ide mi do 90° ) i nakupi prasina ne locka ni 125, nije mi bed to ispuhat i ocistit, no zasto da ga mucim kad mogu jednostavno prakticno i jeftino rjesenje napravit i uzet slabiji komp koji ce duze vremena zadrzat iste performanse ) ..

A izmedu ostalog, volim prckat i mijenjat stvari u racunalu .. Nisam ja tip da bi imao nesto dugo .. Volim mjenjat i isprobavat nove stvari, zato se i radujem novom racunalu kojeg cu moc stalno nadogradivat :)

A sad nasao sam si jedan PC tamo si vidio za 300kn, no zbunili me forumasi :D

Pa eto da vidim i iskombiniram jel mogu ubost nkj boljeg za iste pare :)

13 godina
Pomoc u izboru CPU + MBO

taj athlon pojede pentiuma... imal sam ga i na cod2 800*600 rezi sa medium postavkama sam imal cirka 70-tak fps sa 9600pro

šparaj pa si kupi nešto jače... te stare krame je teško upgrejdat a da se isplati

jesi razmišljal da za te novce kupiš neko adekvatno hlađenje za laptop??

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 21:18 (d666sermek).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Pomoc u izboru CPU + MBO

Imam hladenje, to nista ne donosi tako da sumnjam da bi bilo kakvo mi pomoglo .. kuciste je od plastike, sranje zesce kaj se temperatura tice .. no ovako je laptop mrcina i izvrsava sve trenutno :)

Nego, odustao sam od dualca .. nasao sam si oglas Pentiuma 4 sa Prescott jezgrom na 3,2 ghz .. Ne mogu mu odoljet, mrcina :D

LP

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc u izboru CPU + MBO

Prvo da se ispričam autoru teme, ali ubacio bih se u temu, i mene naime zanima, ima li tko kakva mišljenja/iskustva/preporuke za MBO AM3/AM3+?

Upala mi je u oko Gigabyte 970A-UD3, ali tu ima caka, neznam jel unlockaju uredno procesore koji se unlockaju uredno na drugim pločama, il još uvijek zezaju oko toga gigabyteove ploče?

Ona mi je u oko upala jer jedina ima 8+2 faznu regulaciju od novih do 700 kn...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Pomoc u izboru CPU + MBO

Oćeš raditi SLI?

Evo ti AM3+ ploča sa V8+2 VRM-om i dobrim unlockom:

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=890FX+DELUXE5

Nezaboravi da je to X16/X16 ploča.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice