Phenom II 955 3.2 ghz black edition

poruka: 44
|
čitano: 6.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Phenom II 955 3.2 ghz black edition
Majestic Ik kaže...
nisam nestao nego sam dobio s procesorom njegov cooler ,a necu ici na to da ga oc ,mislim da nema za tim potrebe ,sto vi mislite

Bez obzira što nećeš clockat, uzmi si Freezera 13 za 220 kn čisto radi tišine jel je stock smeće nesnošljivo bučan hladnjak. Inače taj Phenom ti ide "besplatno" na 3.6-3.8Ghz  ( mislim bez dizanja napona ). Tako da za oko 1000 kn sve skupa, imaš tih Phenom II X4 975 ili 980 {#}.

14 godina

pozz da ne otvaram novu temu u vezi istoga procesora ja ga isto iman pa bi me zanimalo koji bi napon bio da ide preko 3.8Ghz??jer je meni trenutno na 3.6Ghz a usto iman dobar hladnajak pa tako ne mislin da bio bio problem ga jos malo dici.Hvala na odgovoru.Pozz

14 godina

Zavisi i od ploče i samog chipa. Kod mene na primjer za 3.8Ghz treba 1.36V-1.37V. tako bi trebalo bit ili čak i malo manje i s većinom drugih C3 revizije chipova. Do 3.8Ghz ide sa malo dizanja napona, a dalje kod mene treba dosta dizat napon za stabilnost u P95 programu. Sa kvalitetnijom pločom bi mi se to možda poboljšalo malo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 12:58 (itomic009).
14 godina

a moja ploča je crosshair iv formula pa ako mi netko moze rec koliko bi mogao jos dignit procesor iako mi je trenutno 3.6Ghz i koji napon bi bio ako bi vise isa dizat procesor hvala!

14 godina

Ako imaš neki dobar cooler ala mugen 2 na toj ploči ide sigurno preko 4ghz-4.2ghz. 

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

dobro a koji napon bi bio na toj radnoj frekvenciji jel ne zelim sprzit procesor trenutno neman para za drugi{#}

14 godina
crosshair kaže...

dobro a koji napon bi bio na toj radnoj frekvenciji jel ne zelim sprzit procesor trenutno neman para za drugi{#}

Ne možeš baš lako spržiti proc stavi 1,4 i probaj na 4.0GHz ako ide probaj spustiti na 1,375 volzažu igraj se malo 

14 godina

dobro probat cu jeli bolje priko biosa to radit ili sa onim programom Amd Overdrive?Hvala!

14 godina
crosshair kaže...

dobro probat cu jeli bolje priko biosa to radit ili sa onim programom Amd Overdrive?Hvala!

kako hočeš ali ja rađe u biosu

14 godina

ok hvala sve cu probat pa javim.a kasnije da ga testiran sa Prime95 jel??i koja mu  je zadnja radna temperatura procesora?

14 godina
neaktivan
crosshair kaže...

ok hvala sve cu probat pa javim.a kasnije da ga testiran sa Prime95 jel??i koja mu  je zadnja radna temperatura procesora?

Max preporucljiva od proizvodaca je 62c.

I stisni "hvala" ekipi iznad ak su ti pomogli, ne boli ni malo :)  

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 14:31 (Sale_ds).
14 godina
neaktivan

Veliki pozdrav ekipa dali mozda netko znas jel ima gdje jos kod nas za kupit PHENOM II procesore ( 955,965) ili 1090t,1100t

gledo sam po oglasima ovdje na bug ali nevidim ,google isto trazio nemogu naci osim e-bay ,pliz help ako ko zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Majestic Ik kaže...

Veliki pozdrav ekipa dali mozda netko znas jel ima gdje jos kod nas za kupit PHENOM II procesore ( 955,965) ili 1090t,1100t

gledo sam po oglasima ovdje na bug ali nevidim ,google isto trazio nemogu naci osim e-bay ,pliz help ako ko zna

imaš ih na njušci

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Prodavat cu mozda ja svog sljedeci mjesec.

to sam trazio za kolegu ,i danas smo uspjeli naci u vinkovcima i uzeo je za 500kn, 965 be ,ipak hvala na obavijesti!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice