Bez obzira što nećeš clockat, uzmi si Freezera 13 za 220 kn čisto radi tišine jel je stock smeće nesnošljivo bučan hladnjak. Inače taj Phenom ti ide "besplatno" na 3.6-3.8Ghz ( mislim bez dizanja napona ). Tako da za oko 1000 kn sve skupa, imaš tih Phenom II X4 975 ili 980 .
pozz da ne otvaram novu temu u vezi istoga procesora ja ga isto iman pa bi me zanimalo koji bi napon bio da ide preko 3.8Ghz??jer je meni trenutno na 3.6Ghz a usto iman dobar hladnajak pa tako ne mislin da bio bio problem ga jos malo dici.Hvala na odgovoru.Pozz
Zavisi i od ploče i samog chipa. Kod mene na primjer za 3.8Ghz treba 1.36V-1.37V. tako bi trebalo bit ili čak i malo manje i s većinom drugih C3 revizije chipova. Do 3.8Ghz ide sa malo dizanja napona, a dalje kod mene treba dosta dizat napon za stabilnost u P95 programu. Sa kvalitetnijom pločom bi mi se to možda poboljšalo malo.
a moja ploča je crosshair iv formula pa ako mi netko moze rec koliko bi mogao jos dignit procesor iako mi je trenutno 3.6Ghz i koji napon bi bio ako bi vise isa dizat procesor hvala!
Ako imaš neki dobar cooler ala mugen 2 na toj ploči ide sigurno preko 4ghz-4.2ghz.
dobro a koji napon bi bio na toj radnoj frekvenciji jel ne zelim sprzit procesor trenutno neman para za drugi
dobro a koji napon bi bio na toj radnoj frekvenciji jel ne zelim sprzit procesor trenutno neman para za drugi
Ne možeš baš lako spržiti proc stavi 1,4 i probaj na 4.0GHz ako ide probaj spustiti na 1,375 volzažu igraj se malo
dobro probat cu jeli bolje priko biosa to radit ili sa onim programom Amd Overdrive?Hvala!
dobro probat cu jeli bolje priko biosa to radit ili sa onim programom Amd Overdrive?Hvala!
kako hočeš ali ja rađe u biosu
ok hvala sve cu probat pa javim.a kasnije da ga testiran sa Prime95 jel??i koja mu je zadnja radna temperatura procesora?
ok hvala sve cu probat pa javim.a kasnije da ga testiran sa Prime95 jel??i koja mu je zadnja radna temperatura procesora?
Max preporucljiva od proizvodaca je 62c.
I stisni "hvala" ekipi iznad ak su ti pomogli, ne boli ni malo :)
Veliki pozdrav ekipa dali mozda netko znas jel ima gdje jos kod nas za kupit PHENOM II procesore ( 955,965) ili 1090t,1100t
gledo sam po oglasima ovdje na bug ali nevidim ,google isto trazio nemogu naci osim e-bay ,pliz help ako ko zna
Veliki pozdrav ekipa dali mozda netko znas jel ima gdje jos kod nas za kupit PHENOM II procesore ( 955,965) ili 1090t,1100t
gledo sam po oglasima ovdje na bug ali nevidim ,google isto trazio nemogu naci osim e-bay ,pliz help ako ko zna
imaš ih na njušci
to sam trazio za kolegu ,i danas smo uspjeli naci u vinkovcima i uzeo je za 500kn, 965 be ,ipak hvala na obavijesti!