novi gigabyteov bios??

poruka: 9
|
čitano: 1.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
novi bios?

krenuo sam na gigabyteovu stranicu viditi novi bios za ploču..al ih ima puno..a datuma nema pa neznam koji je zadnji..pomoć

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2281

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: novi bios?
kleky kaže...

krenuo sam na gigabyteovu stranicu viditi novi bios za ploču..al ih ima puno..a datuma nema pa neznam koji je zadnji..pomoć

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2281

Pa kako nema? pogledaj bolje, download, version, date...

Download from ... F16A 2008/10/22

1. Disable PCI prefetch
mama ti je biljna uš
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 9:41 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
novi gigabyteov bios??

ce li to pomoc?..u problemu..nazvanom...greske u igrama...( "dont send"..."send error report" greske)...to mi se poavljuje odkako sam uzeo novu grafu i proc

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: novi gigabyteov bios??
kleky kaže...

ce li to pomoc?..u problemu..nazvanom...greske u igrama...( "dont send"..."send error report" greske)...to mi se poavljuje odkako sam uzeo novu grafu i proc

Pa nemaš što izgubit. Čak i ako zezneš matična ima dual BIOS i rješena stvar. Samo prouči kako se to radi (i radi iz DOS-a jer je sigurnije),
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3
17 godina
neaktivan
novi gigabyteov bios??

da ...hocu...jer je tamo opcija kad stisnem F8 udje mi u QFlash, i ima mi vec za snimiti stari bios na disketu i ucitati novi sa diskete...tako da nemoze bit jednostavnije...sto moram prije i nakon ucitavanja napravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kleky kaže...

da ...hocu...jer je tamo opcija kad stisnem F8 udje mi u QFlash, i ima mi vec za snimiti stari bios na disketu i ucitati novi sa diskete...tako da nemoze bit jednostavnije...sto moram prije i nakon ucitavanja napravit

Samo prije odi u BIOS i učitaj Load Setup Defaults ili slično i spremi. I onda uđi u QFlash i flashaj BIOS. Nakon toga ponovno uđi u BIOS i ponovno učitaj Load Setup Defaults.
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3
16 godina
protjeran
novi gigabyteov bios??

pa uvek je onaj prvi noviji :D

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
novi gigabyteov bios??

Molim vas dali ima netko tko ce mi objasniti kako updaetati bios?, downloadao sam ga s gigabytove stranice....i sad gledam neka tri faila i neznam kak to pokrenuti jer nikad prije nisam to radio...aj help pls

AMD Athlon x2 4000+ (@2.5GHZ) / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ibari91 kaže...

Molim vas dali ima netko tko ce mi objasniti kako updaetati bios?, downloadao sam ga s gigabytove stranice....i sad gledam neka tri faila i neznam kak to pokrenuti jer nikad prije nisam to radio...aj help pls

uzmi knjizicu od maticne ploce i tamo ti sve pise.

osnovni postupak je:

- staviti bios na disketu ili usb (ako maticna podrzava flash preko usb)

-  restartati komp i uci u bios - te u qflash - njega imaju gigabytove maticne ploce

- preko qflasha napraviti upgrade i to je to

uglavnom najbolje vidjeti knjizicum tamo je detaljno opisan postupak

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice