Kao što u naslovu piše, zanima me najjači proc koji mogu staviti na ovu matičnu : GA-MA69VM-S2
Evo i verzije njenog BIOS-a...
Kao što u naslovu piše, zanima me najjači proc koji mogu staviti na ovu matičnu : GA-MA69VM-S2
Evo i verzije njenog BIOS-a...
http://www.gigabyte.com.hr/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2500, gledaj prvu tablicu.
A jesi mi pomogao!!!
To sam i ja sve proučavao ali kažu da mogu na nju i AM2+ stavit ( Phenomi me interesiraju ) ali ne znam koji točno :(
Da li bi možda išao gore jedan od ovih...
imaš na stranici na linku cpu support list...
lijepo otvoris kuciste i procitas sta pise na njemu, jer je am2 ili am2+, ako je am2+ onda idu
lijepo otvoris kuciste i procitas sta pise na njemu, jer je am2 ili am2+, ako je am2+ onda idu
Piše na kutiji i na web stranici da je ta ploča AM2 ali i da također podržava AM2+ procesore!
F10E bios stavi i možeš vozit Phenoma x4 955 (95w TDP. Onaj sa 125 ne).
Super !!!
Samo jel bi mogao "step by step" upute kako da updejtam Bios na tu "F10E" verziju i da li će to imati kakvog negativnog utjecaja na postojeći CPU (AMD Athlon 64 X2 5400+)???
Samo jel bi mogao "step by step" upute kako da updejtam Bios na tu "F10E" verziju i da li će to imati kakvog negativnog utjecaja na postojeći CPU (AMD Athlon 64 X2 5400+)???
Ja Gigabajtice flešam direktno iz Windowsa (flešao sam preko 50-ak ploča i nikad problema).
Skini Gigabajtovu @Bios aplikaciju i F10E bios. Instaliraj @Bios i pokreni ga. Klikni da updejtaš bios iz fajla i brovsaj dio njega.