Matična ploče Intel BLKDX38BT

poruka: 5
|
čitano: 1.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi,planiram kupiti ovu ploču. Tako mi je preporučio tip iz HG-Spota. E sad,zanima me jel može u nju ići DDR2 memorija iako ona podržava DDR3 ili mora biti isključivo DDR3? Hvala.

P.S. sorry ako je ovo pitanje i tema već bila.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Matična ploče Intel BLKDX38BT

dat cu ti mali savjet, nemoj slusat tipove iz HG-spota... Namigiva ta ti ploca podrzava iskljucivo DDR 3, a da ti budem iskren, za 1400 kn mozes kupit puno bolju plocu!

[EDIT]

ako vec hoces potrosit 1400 kn na plocu, ovo ti je puno bolji izbor (DFI LAN PARTY).

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 1:04 (r420r).
17 godina
protjeran
r420r kaže...

dat cu ti mali savjet, nemoj slusat tipove iz HG-spota... Namigiva ta ti ploca podrzava iskljucivo DDR 3, a da ti budem iskren, za 1400 kn mozes kupit puno bolju plocu!

[EDIT]

ako vec hoces potrosit 1400 kn na plocu, ovo ti je puno bolji izbor (DFI LAN PARTY).

Nisam znao da intel nezna raditi ploče. Velim to iz razloga jer imam njihovu ploču i nikad nisam primijetio probleme u radu. Nadogradnja BIOSA radi vrhunski. Stabilnost odlična.

Ceranac kaže...

Ljudi,planiram kupiti ovu ploču. Tako mi je preporučio tip iz HG-Spota. E sad,zanima me jel može u nju ići DDR2 memorija iako ona podržava DDR3 ili mora biti isključivo DDR3? Hvala.

P.S. sorry ako je ovo pitanje i tema već bila.

Ako ti nije problem DDR3 samo je uzmi.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan

@the_tux

nisam je nista govorio o kvaliteti (i sam sam imao nekoliko intelovih maticnih ploca), nego za te novec moze dobiti maticnu koja ima puno vise opcija.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
r420r kaže...

@the_tux

nisam je nista govorio o kvaliteti (i sam sam imao nekoliko intelovih maticnih ploca), nego za te novec moze dobiti maticnu koja ima puno vise opcija.

Slažem se sa time, DFI BIOS je krcat opcijama, pogotovo Lan Party serije, ali ako se ne želi zamarati OC-anjem ni intelova ploča mu neće biti loša, a Bonetrail spada pod intel extreme seriju.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice