Koju maticnu odabrati?

poruka: 10
|
čitano: 1.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koju maticnu odabrati?

Evo ovako, pala je odluka na ovu temu i konfiguracija ce biti sljedeca:

ProcesorIntel Core 2 Quad Q8200

Graficka kartica: XFX GF GTX 260

Disk: Seagate 500 GB 7200 okr./u min.

RAM: Corsair Twin 2x2 GB kit DDR2

E sad je problem koju maticnu odabrati da je do 800 kn, a da podrzava CF polje jer mi frend planira ako se mogu dvije Toxic u CF stavit i da podrzava 4-jezgrene procesore...  HVALA NA ODGOVORIMA I PRIMJERIMA UNAPRIJED! ! !

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 7:06 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koju maticnu odabrati?

Gigabyte EP45-DS3.

eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koju maticnu odabrati?
neki_lik kaže...

Gigabyte EP45-DS3.

Da, ali treba mi cijena...
S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
16 godina
protjeran
4ucker kaže...
neki_lik kaže...

Gigabyte EP45-DS3.

Da, ali treba mi cijena...
  http://www.nabava.net/trazilica.php?q=Gigabyte+EP45-DS3&x=0&y=0
eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
17 godina
Koju maticnu odabrati?

Odi ti rađe na phenoma x4 920/810. Taj Q8200 ima premalu frekvenciju, i neda se previše oc-at.

I u paru s njim uzmeš 790x-ud4. Kak ti očekuješ da ti crossfire bude iskorišten sa procesorom na 2,3GHz?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju maticnu odabrati?

kad smo vec kod maticnih ploca zanimalo bi me koja bi trenutno bila best buy kartica s dva utora za graf?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Odi ti rađe na phenoma x4 920/810. Taj Q8200 ima premalu frekvenciju, i neda se previše oc-at.

I u paru s njim uzmeš 790x-ud4. Kak ti očekuješ da ti crossfire bude iskorišten sa procesorom na 2,3GHz?

Moj frend ne planira nishta clockat, bar tako kaze, a za CF kazao je mozda, a maticna kaze da mora biti sa 2 utora da nekad kad bude htio stavi u CF 2 grafe...Znaci mora biti DDR2 maticna i imat 2 utora za grafe i podrzavati proc intelove sa 4 jezgre...
17 godina
4ucker kaže...
Hyperion kaže...

Moj frend ne planira nishta clockat, bar tako kaze, a za CF kazao je mozda, a maticna kaze da mora biti sa 2 utora da nekad kad bude htio stavi u CF 2 grafe...Znaci mora biti DDR2 maticna i imat 2 utora za grafe i podrzavati proc intelove sa 4 jezgre...
 Bez oc-anja proc-a neće iskoristiti puni potencijal hd4870, tek kada clocka na nekih 3,0 GHz onda je ok.
Nek si uzme phenoma.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Evo ovako, pala je odluka na ovu temu i konfiguracija ce biti sljedeca:

ProcesorIntel Core 2 Quad Q8200

Graficka kartica: Sapphire HD 4870 Vapor-X Toxic Edition

Disk: Seagate 500 GB

RAM: Corsair Twin 2x2 GB kit

E sad je problem koju maticnu odabrati da je do 800 kn, a da podrzava CF polje jer mi frend planira ako se mogu dvije Toxic u CF stavit i da podrzava 4-jezgrene procesore...  HVALA NA ODGOVORIMA I PRIMJERIMA UNAPRIJED! ! !

to je ukupno oko 4000 kn??zamjeni procesor za ADM Phenom 2 920,a matičnu uzmi Gigabyte MA790X-UD4,to je ukupno oko 4900 kn,a procesor bi za CF trebao OC-ati,disk uzmi iz serije 7200.12,a RAM je vrlo dobar
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
neaktivan
Koju maticnu odabrati?

MBO-GIGABYTE EP45-UD3L, odluka pala....

Modovi, moze lock...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice