Jedino sto moze odapet je ventilator, a dugotrajnost ventilatora ovisi o lezaju koji je prakticki jednake kvalitete kod svih tih navedenih coolera. Po meni nije tolko bitno koliko su CPU i grafa blizu, mozda i bolje da su malo blize, nego dalje jer ti cooler brze dalje odvodi toplinu, nego airflow kucista..
Na toj drugoj temi sam isto pisao, nemas nist bolje za te novce. Zvucna izolacija u Define S ti je 2mm, neki vrlo gusti polimerni materijal, trend kao i kod drugih novijih kucista tog tipa. Prije je bila popularna spuzva vece debljine, ali rijeđa. Define S je vrlo cvrst i robustan inace, odlicne pozicije za rupe, mjesta i vezica za kablove kolko hoces. Predinstalirani ventovi su u odnosu na TT T31 solidni, ali kao i kod vecine drugih kucista tog ranga dobis 2 komada. Naravno da postoje bolji ventovi, ali kostaju (trenutni best buy je twin pack Corsair ML140).
Po meni NH-D15 nije best buy. Bolje D14, ako si zapeo za Noctuu, mozda koji stupanj manje, ali jednaka tisina, za ~150kn manje (cijena iznadprosjecnog venta).