Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.673.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
13 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
LogicusMPS kaže...

Moram pohvalit ovog CoolerMaster Hyper D92. Kuler ubija na overkloku, znači, razlika između LOAD temperature između stock i kloka na 4.5-4.7 je maks 7-8 stupnjeva nakon sat i pol Prime95 SmallFTT-a. Stvarno dobro ladi. Čudi me da ga više nigdi nema za nabavit, ni kod nas u nabavi, a ni na ComputerUniverseu i Alzashopu ga nisam naša.

Možeš bacit SS temperatura stock vs OC??

AUDIOFIL
15 godina
Stjepanj kaže...
LogicusMPS kaže...

Moram pohvalit ovog CoolerMaster Hyper D92. Kuler ubija na overkloku, znači, razlika između LOAD temperature između stock i kloka na 4.5-4.7 je maks 7-8 stupnjeva nakon sat i pol Prime95 SmallFTT-a. Stvarno dobro ladi. Čudi me da ga više nigdi nema za nabavit, ni kod nas u nabavi, a ni na ComputerUniverseu i Alzashopu ga nisam naša.

Volio bi vidjeti kod noktue taj direct contact, tj da imaju obje verzije pa da vidimo koliko to zapravo doprinosi boljoj disipaciji topline! inace na koliko su ti temperature u primeu na 4,7, mislim znam da trebaju biti na 100°c s tim 92mm cooleromlp

Ja bi volia vidit crnu boju u noktue, ostalo nisam ni proba :D

Kakvih 100 Stipe, istina da je 2x92, al ladi ubojito na overkloku. Na 4.7, peakovi mislim na 70 sa sobnom temperaturom, tako negdi al nemoj me držat za rič, pogledat ću baš stock-vs-clock pa ću postat tu.

volegradele kaže...
LogicusMPS kaže...

Možeš bacit SS temperatura stock vs OC??

Čim uvatim vrimena, nadam se danas, ako ne sutra :)

Evo temperature stock, s malo višom voltažom (kasnije san je još spustia), s otvorenim kućištem.

I Idle.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 15:50 (LogicusMPS).
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozz,koji cooler preporucate za g3258,oc bi bio 4,2 max..contact 21,coolermaster tx3,lc 95,lc 120..kuciste je zalman t5

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 11:31 (danexxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
danexxx kaže...

Pozz,koji cooler preporucate za g3258,oc bi bio 4,2 max..contact 21,coolermaster tx3,lc 95,lc 120..kuciste je zalman t5

LC CC 120 ili CM Hyper 212

Battlelog: Glavas_ZG
16 godina
neaktivan

znači 9ke ne dolaze u obzir?onda ču morat dobro provjerit kučište,bojim se da če bit na knap..tnx

10 godina
odjavljen
danexxx kaže...

znači 9ke ne dolaze u obzir?onda ču morat dobro provjerit kučište,bojim se da če bit na knap..tnx

TX3 ce odradit posao kako spada ali kad vec kupujes kupi kako spada, manji ventovi se vrte brze i prave vecu buku. Ja sam nedavno trazio cooler i svi preporucuju ili LC 120 ili Hyper 212 EVO ako imas para.

Hyper 212 je cca 100kn skuplji od LC 120. Neki dan je iskusni kolega nicky.sl rekao da je hyper 212 najbolji cooler kad se uzme cijena u obzir pa sam to imao na umu uz povoljni lc 120.

Battlelog: Glavas_ZG
15 godina

Od EVO-a 212 je bolji 212x, koji je (U Linksa, tu sam samo i gleda) usput i jeftiniji od istog.

13 godina
protjeran
LogicusMPS kaže...

Od EVO-a 212 je bolji 212x, koji je (U Linksa, tu sam samo i gleda) usput i jeftiniji od istog.

ma isti drek, 300kn je previse, onda nek uzme jos bolji i jeftiniji Hyper 412S ili ako je mislio uzeti 212X i dati 300kn onda jos bolje 412 Slim za 311kn! koji je odlican i predivan!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 15:45 (Stjepanj).
15 godina
Stjepanj kaže...
LogicusMPS kaže...

ma isti drek, 300kn je previse, onda nek uzme jos bolji i jeftiniji Hyper 412S ili ako je mislio uzeti 212X i dati 300kn onda jos bolje 412 Slim za 311kn! koji je odlican i predivan!lp

Vidi Stipe! CM 212x 265 kn web cijena, inače 279, CM 212 EVO - stariji model, za z lošiji, 284.5 kn web cijena, inače 299. Nije neka velika razlika u performansama, al ipak je, baš sam gleda po netu, i uz to je jeftiniji

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 15:49 (LogicusMPS).
12 godina

Taj 212x prvi put vidim i za njega nemogu ništa reć za razliku od 212evo. Dok ga ne probam ne mogu za njega ništa reći a ti testovi s neta mi ne znače puno jer su to večinom plačene recenzije i triba ih uzimat s rezervom.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
nicky.sl kaže...

Taj 212x prvi put vidim i za njega nemogu ništa reć za razliku od 212evo. Dok ga ne probam ne mogu za njega ništa reći a ti testovi s neta mi ne znače puno jer su to večinom plačene recenzije i triba ih uzimat s rezervom.

Koliko vidim, samo su poboljšali propelu, ostalo je isto. Ne virujen da je lošiji sigurno (nasljednik je, to naravno nije garancija, ali... :D), a po nekim upisima kažu ljudi po forumima da je bolji, sad, i da je isti, jeftiniji je :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 22:51 (LogicusMPS).
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav ekipa, dal itko prodaje cooler za am3+? 212 evo i sl? nek se javi na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ako ima netko da prodaje noctua nh d14 nek mi se javi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozzz...moze preporuka coolera za i5 2500k...za koji dan treba doc p67 pro3 ploca...imam neko staro ms kuciste..

Planiro sam uzet evo 212 al se bojim da ce bit problem mozda sa mjestom?

Sta vi preporucate..moro bi izmjerit koliko imam mjesta unutra

..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 10:38 (bushido002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bushido002 kaže...

Pozzz...moze preporuka coolera za i5 2500k...za koji dan treba doc p67 pro3 ploca...imam neko staro ms kuciste..

Planiro sam uzet evo 212 al se bojim da ce bit problem mozda sa mjestom?

Sta vi preporucate..moro bi izmjerit koliko imam mjesta unutra

..

Uzmi jeftiniji CC120,mislim da je LC Power LC CC120 nešto niži po visini od 212 Hypera,perfomansama hlađenja podjednaki.Meni spomenuti CC120 stane bez problema na šrot MS kučistu ostane još otprilike 1cm lufta...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 11:11 (3n3m1).
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

http://www.sk.rs/2008/12/sktd01a.velika.jpg

Evo moje kante...ništa onda naručit ću LC CC 120...

Dali ću moć dići procesor na 4.5Ghz...a da nemam problema sa temperaturom...

Uz p67 pro3 ploču..Hvala

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Poštovanje imam pitanje. Imam Intel core I5 760 sa stock coolerom pa bih sad stavio novi cooler jer se procesor dosta pregrijava u zadnje vrijeme u igrama dođe do 102 stupnja, mijenjao sam i pastu ali ista stvar. Pa ako može koji savjet imam kučište Cooler Master Elite 330U a matična je Asrock H55m-LE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mdk2 kaže...

Poštovanje imam pitanje. Imam Intel core I5 760 sa stock coolerom pa bih sad stavio novi cooler jer se procesor dosta pregrijava u zadnje vrijeme u igrama dođe do 102 stupnja, mijenjao sam i pastu ali ista stvar. Pa ako može koji savjet imam kučište Cooler Master Elite 330U a matična je Asrock H55m-LE.

LC-cc-120 za oko 170-180kn ili neznatno bolji ali osjetno skuplji Cooler Master Hyper 212

12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Moze misljenje...Lc cc 120 ili zalman cnps5x...koji bolje hladi...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
bushido002 kaže...

Moze misljenje...Lc cc 120 ili zalman cnps5x...koji bolje hladi...hvala

LC-cc-120 je puuuno bolji.

13 godina
neaktivan
Lijep pozdrav,

Naime na starom PC-u kojeg koristim mi je otisao cpu ventilator. Mozete li mi preporuciti nekakvu dobru zamjenu?
Rijec je o procesoru AMD Athlon 64 x5000+, socket AM2
Maticna je BIOSTAR Group N61PB-M2S

Unaprijed hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
trolljegeren kaže...
Lijep pozdrav,

Naime na starom PC-u kojeg koristim mi je otisao cpu ventilator. Mozete li mi preporuciti nekakvu dobru zamjenu?
Rijec je o procesoru AMD Athlon 64 x5000+, socket AM2
Maticna je BIOSTAR Group N61PB-M2S

Unaprijed hvala

LC-cc-95

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Paše

10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Treba li mi za TX3 Evo backplate? Imam trenutno MSI A68HM FM2+ matičnu i prijatelj sa kojim sam slagao PC me je ubjeđivao da ga ne stavljam jer ce puci maticna i da nadjem backplate medjutim kada sam googlao to se nemoze uopste kupiti jer se nije nikad shippalo uz cooler niti postoji taj backplate. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 2:51 (dedzye1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nema on backplate i budi bez brige neće slomit ploču.

14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav,

Htio bih dignuti phenoma x2 560 (am3) na cca 4.0 Ghz, pa me zanima koji cooler da si piknem. Trenutno je na 3.5, a temperatura je možda samo par stupnjeva više nego na defaultu.

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kiky877 kaže...

Pozdrav,

Htio bih dignuti phenoma x2 560 (am3) na cca 4.0 Ghz, pa me zanima koji cooler da si piknem. Trenutno je na 3.5, a temperatura je možda samo par stupnjeva više nego na defaultu.

Unaprijed hvala.

LC-cc-120

12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ljudi moze netko reci koliko se jako cuje LC CC 120 na negdje 900 rmp-a.

Mislim ga uzeti da ga zamjenim za stock od intela, a najbitnija mi je buka jer hocu imati

sto tisi komp u idle.

0 0 hvala 0
12 godina
razor1234 kaže...

Ljudi moze netko reci koliko se jako cuje LC CC 120 na negdje 900 rmp-a.

Mislim ga uzeti da ga zamjenim za stock od intela, a najbitnija mi je buka jer hocu imati

sto tisi komp u idle.

Tiši je od stock hladnjaka u svakom slučaju a pri toj brzini se praktično i ne čuje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 20:41 (nicky.sl).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice