Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.706.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Uzet ću 212 evo pa ću vidjet kak će funkcionirat, a velika je šansa da ću bit zadovoljan s time i to će biti to. {#}

Welcome my son...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Imam i5 3570k, koj CPU cooler preporučujete(kučište je CM 690 II)? E da, trebao bi i neki vent za malo bolji protok zraka u kucistu, koj je kvalitetan da ce drzat dulje vrijeme kak treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Treba mi CPU Aktivni za 775 na kojem je Q6660 s tim da je dignut na 2.8. Sadašnji je stock kuler koji se inace dobiva u boxu sa E5400. Hladi "relativno" ok..al htio bi to jos spustit i da se naravno manje cuje. Od frenda sin je spreman ulozit do 300 kn. Dajte nekakve preporuke...gledao sam i ja malo po linksu za neke od aric coolinga i tako to...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 14:40 (Bass).
15 godina

A sta mu to vrijedi kad ti hladnjaci nisu trenutno raspolozivi !?

-----------------------------------------------------------------------------------------------

CM Hyper 212 EVO !

Music As A Weapon !!
16 godina

samo sam mu predlozio hladnjake. ne znaci da ih mora bas tu kupiti.

i cisto da se razumijemo, mogu se naruciti i dolaze za 10ak dana (ispod pise).

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 0:04 (Bass).
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Ma sve pet {#}

Inace , taj Aegir je odlican hladnjak , al steta kaj ga nigdje nema za kupit , kao ni bilo koji drugi Xigmatek proizvod !{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Možeš naručit Aegira u Extreme Digitalu za 299 kn.

12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

mala pomoć!

i5 3570k-koji hladnjak da ga fino drži na 4,2-4,3 clock-u...na asrock z77 pro4 matičnoj i dali je uopće to dobra matična za raditi clock??

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Cm 212 Evo , a sto se tice maticne...okej je to mbo, naravno ne ocekuj da ces rusit rekorde ali moci ces clockat.

Werdum Combat Team
14 godina

Pa s obzirom da do 4.2Ghz ide manje više na stock naponu, držati će ga bilo koji cooler. Hyper 212 Evo je super.

17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Instalirao Hyper 212 Evo.

Stress test 100% i5 2500k:

Core 75-78°C na stocku, 48-50 sa 212 Evo.

Nadalje slijedi OC. {#}

Welcome my son...
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Moj prijatelj ima Intel Core2 Quad,e,sad...On misli da je gamer,no gamer neznači samo igrati igre,pravit se važan itid.. nego imati i isti takav komp?On ima stock cooler,+nema uopče ventova na kučištu,kako da mu objasnim da si mora naći novi cpu cooler((Igra dnevno i 6h u komadu)) i da treba imati na svim otvorima od kurćišta ventilatore?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

jednom kad se pocne komp gasiti sam od sebe i kad se nemoze upaliti narednih par min zbog grijanja, doci ce on k tebi. onda ga uputi.

0 0 hvala 0
13 godina
itomic009 kaže...

Već si mi ga preopručio jednom davno prije....Kolko vidim Aegir je samo mrvicu lošiji od noctue, a upola jeftiniji (i lakši:-)....

Kako kotira sa EVO-m u usporedbi ? Mislio bih ga naručit ovih dana...

14 godina
Bass kaže...

jednom kad se pocne komp gasiti sam od sebe i kad se nemoze upaliti narednih par min zbog grijanja, doci ce on k tebi. onda ga uputi.

PA već mu je bio izgorio neki čip na matičnoj jer nema uopče cable managment,niti ikakav airflow pošto je dole komp..Jdva sam ga nagovorio da ga stavi gore...

Strm
14 godina
DarthMarkus kaže...
itomic009 kaže...

Već si mi ga preopručio jednom davno prije....Kolko vidim Aegir je samo mrvicu lošiji od noctue, a upola jeftiniji (i lakši:-)....

Kako kotira sa EVO-m u usporedbi ? Mislio bih ga naručit ovih dana...

Slabiji je od NH-D14 a bolji je od Hyper-a. Sigurno ništa bolje ne možeš kupiti novo za 300 kn. Sa mamutskom Noctuom se obični cooleri ne mogu mjeriti {#}.

12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Da li tko ima iskustva sa zamjenom ventilatora na CPU hladnjaku:

ZALMAN-CNPS7000C-Cu.  Ventilator je bio u svakodnevnoj upotrebe od 2004 godine

još na AMD-bartonu 2600+ i doista je svoje odslužio.       

Link:http://www.zalman.com/global/product/Search.php?search=CNPS7000C-CU

Znam da je pitanje potpuno deplasirano glede današnje ponude dobrih i jeftinih

hladnjaka, ali i ovaj stari cooler sasvim dobro od 2007 godine obavlja svoj posao na E4300, čak i kao pasivni hladnjak drži obe Core E4300 ispod 55C u obićnom radu kompa(surfanje,

gledanje videa i sl.) i naravno uz default postavke u biosu.

Dakle svi savjeti,ili ideje o custom montaži nekog jetftinog coolera bi dobro došle i

unaprijed se zahvaljujem.

Napomena: orginalni vent je 92 mm i učvršćen je sa heatsinkom sa dva vijka.

Pozdrav.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strm kaže...

Moj prijatelj ima Intel Core2 Quad,e,sad...On misli da je gamer,no gamer neznači samo igrati igre,pravit se važan itid.. nego imati i isti takav komp?On ima stock cooler,+nema uopče ventova na kučištu,kako da mu objasnim da si mora naći novi cpu cooler((Igra dnevno i 6h u komadu)) i da treba imati na svim otvorima od kurćišta ventilatore?

Koji ku*ac? Moj 692 bi trebao letit po sobi onda.

Treba imati strateški raspoređene ventilatore, a ne natrpati ih ko zvučnike u Golfa.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

evo samo da se zahvalim krpizg..uzeo EVO i danas ide montaža

hvala

dobus
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

živio {#} {#}

Werdum Combat Team
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Jel ikog smeta kriminalno loša ponuda coolera  "u nas"???...Pa hebote od high endova samo frio (a njega ne bi uzeo da me tuku) i dakako noctua u opriću...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Imaš izvrstan Scythe Mugen 4, koji napokon ima normalni mounting system kao Prolimatech.

http://vimeo.com/65574650
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 16:00 (The Man).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

^ Uh neprimjetih to - stari hvala ti puno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Cijena je super i uzeo bi si ga odmah, ali prelijen sam da skidam Xigmatek. Slobodno ga kupi. Čak i ako ti se ne dopadne, lako ga prodaš nekome.

P.S. Ovo je (po meni) prvi Scythe cooler koji ne pati od dječjih bolesti i stvarno mu ne nalazim mane, a prevelika sam picajzla kad su hladnjaci u pitanju.

http://vimeo.com/65574650
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Što kazete dali bi sychte mugen 4 dobro hladio amd 8320 3.5 x8 eight core procesor?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 16:42 (immortalcoil).

0 0 hvala 0
13 godina
The Man kaže...
DarthMarkus kaže...

Cijena je super i uzeo bi si ga odmah, ali prelijen sam da skidam Xigmatek. Slobodno ga kupi. Čak i ako ti se ne dopadne, lako ga prodaš nekome.

P.S. Ovo je (po meni) prvi Scythe cooler koji ne pati od dječjih bolesti i stvarno mu ne nalazim mane, a prevelika sam picajzla kad su hladnjaci u pitanju.

Što misliš hoće držat I7 930 na @4 ghz ? Ili moram ipak posegnut dublje u đep ?

14 godina

Zadnja dva prethodna posta, DA nećete imati problema.

12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ljudi hitno je, temperatura procesora (Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz) mi je 75°...predlozite neki posteni hladnjak (cijena nebitna) i trgovinu gdje ga mogu uzeti.

0 0 hvala 0
15 godina

Npr. CM Hyper 212EVO !

Eventualno ako mislis kasnije uzimat neki jaci proc i radit OC , onda ti mogu preporucit neki skuplji , u protivnom uzmi ovaj 212 EVO !

Music As A Weapon !!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice