Kako postaviti raid na gigabyte 970a ds3p?

poruka: 5
|
čitano: 1.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

naslov govori sve, pokusavao sam svasta u biosu ali nisam uspio, imam 2 wd blue diska

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

a user manual od matične ? pa raid se ni ne radi u biosu :D samo se  uključuje taj sata mod u biosu..

1. uključit sata mode u biosu na raid, save and exit

2. nakon bios post screena pali se raid interface i štelaš

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: Kako postaviti raid na gigabyte 970a ds3p?
Bulldozer kaže...

a user manual od matične ? pa raid se ni ne radi u biosu :D samo se  uključuje taj sata mod u biosu..

Ja sam to napravio, ukljucio sam raid sata mode(portovi 0,1,2,3), hardovi su 2 WD blue 500gb, ukljuceni u 0 i 1 port. Nakon toga mi se pojavi da stisnem ctrl + g da podesim raid i onda nemogu mijenjati postavke tamo, stoji zakljucano ono kao za sto sluzi hard ( pise single driive, tj nemogu to promijenit)..

13 godina
protjeran
Re: Kako postaviti raid na gigabyte 970a ds3p?
alien20 kaže...
Bulldozer kaže...

Ja sam to napravio, ukljucio sam raid sata mode(portovi 0,1,2,3), hardovi su 2 WD blue 500gb, ukljuceni u 0 i 1 port. Nakon toga mi se pojavi da stisnem ctrl + g da podesim raid i onda nemogu mijenjati postavke tamo, stoji zakljucano ono kao za sto sluzi hard ( pise single driive, tj nemogu to promijenit)..

de slikaj

11 godina
neaktivan

Evo uspio sam, bila je balanla stvar, promasio sam jedan meni, onaj gdje se creata raid nakon sto ga s upali, haha. sada radi odlicno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice