Savjet za mbo do 1000kn sa novijim čipsetom koja podržava p4/core 2/quad procesore!Trenutno koristim p4 a kasnije se mislim prebacit na core2/quad procesore
Hvala!
Savjet za mbo do 1000kn sa novijim čipsetom koja podržava p4/core 2/quad procesore!Trenutno koristim p4 a kasnije se mislim prebacit na core2/quad procesore
Hvala!
Hvala!
Šta mislite o ovoj ploči??
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010123
Ima li tko ovu plocu?kako stoji sa overclockom?
Šta mislite o ovoj ploči??
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010123
Ima li tko ovu plocu?kako stoji sa overclockom?
U zadnje vrijeme dosta ljudi cujem ima problem sa "DLP Latency" na gigabyte plocama... to se eventualno rijesi, ali mozda bolje da pogledas neki Abit ili ASUS za svaki slucaj da ne naletis na neku takvu plocu...
Ovo ti je dosta solidna ploca za nekih 1100kn: http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05030606&id_artikl=050.306.346
Ovo pise za CPU support kod ASUS-a:
LGA775 socket for Intel® Core™2 Extreme/Core™2 Quad/Core™2 Duo/Pentium® dual-core/Celeron® dual-core/Celeron® processors
Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors
Supports Intel® 45nm multi-core CPU
Sad pretpostavljam, ako imas S775 Pentium, moralo bi radit...
Ali valjda ce se jos netko javit ko je 100% siguran...
Imam sličan problem pa molim nekoga da odgovori (objasni):
Mislim kupiti matičnu ploču ASUS P5KPL/1600, iG31 i neki procesor do 500, 600 Kn. Zanima me koji procesori mogu raditi na toj ploči? Konkretno, zanima me može li raditi DualCore E2200 ili Celeron E1400? U uputstvima piše:
LGA775 socket for Intel® Core™ 2 Quad / Core™ 2 Duo
/ Core ™ 2 Extreme / Pentium® Extreme / Pentium® D
/ Pentium® 4 / Celeron® processors
Supports Intel® next generation 45nm CPU
Supports Enhanced Intel SpeedStep® Technology (EIST)
Supports Intel® Hyper-Threading Technology
*Refer to www.asus.com for Intel CPU support list
Ovdje nije naveden DualCore procesor (a isto je LGA775) i sve mi djeluje jako zbunjujuće pa molim da mi malo razjasnite.
Namjena budućeg računala je nezahtjevan rad u uredu.
Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors - što znače ovi brojevi? Hvala!
ostani sada na ploci koju imas, 17.11. dolaze nehalmi, x58 chipset, ako se mislis na bilo sta prebacivat prebacuj se na to (ustvari bit ce u novom Bug-u vjerojatno testirani - barem se nadam - pa ce reci cijenu i koliko su jaci od core2). to je moje misljenje... sada kupovat plocu pa onda kasnije proc... nema smisla, ako ti sve radi sada zadrzi pa pricekaj ovo pa onda odluci oces prelazit na i7 ili ces ipak na core2, ali po nizim cijenama
ostani sada na ploci koju imas, 17.11. dolaze nehalmi, x58 chipset, ako se mislis na bilo sta prebacivat prebacuj se na to (ustvari bit ce u novom Bug-u vjerojatno testirani - barem se nadam - pa ce reci cijenu i koliko su jaci od core2). to je moje misljenje... sada kupovat plocu pa onda kasnije proc... nema smisla, ako ti sve radi sada zadrzi pa pricekaj ovo pa onda odluci oces prelazit na i7 ili ces ipak na core2, ali po nizim cijenama
Imam sličan problem pa molim nekoga da odgovori (objasni):
Mislim kupiti matičnu ploču ASUS P5KPL/1600, iG31 i neki procesor do 500, 600 Kn. Zanima me koji procesori mogu raditi na toj ploči? Konkretno, zanima me može li raditi DualCore E2200 ili Celeron E1400? U uputstvima piše:
LGA775 socket for Intel® Core™ 2 Quad / Core™ 2 Duo
/ Core ™ 2 Extreme / Pentium® Extreme / Pentium® D
/ Pentium® 4 / Celeron® processors
Supports Intel® next generation 45nm CPU
Supports Enhanced Intel SpeedStep® Technology (EIST)
Supports Intel® Hyper-Threading Technology
*Refer to www.asus.com for Intel CPU support list
Ovdje nije naveden DualCore procesor (a isto je LGA775) i sve mi djeluje jako zbunjujuće pa molim da mi malo razjasnite.
Namjena budućeg računala je nezahtjevan rad u uredu.
Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors - što znače ovi brojevi? Hvala!