Intel warranty po serijskom broju

poruka: 4
|
čitano: 527
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Intel warranty po serijskom broju

Imam pitanje, vezano uz Intel warranty po serijskom broju procesora.

Imam priliku kupiti rabljeni procesor i5 6600 po pola cijene, a lik koji ga prodaje kaže da nema račun, ali da procesor ima Intel warranty po serijskom broju do 2019.

Koliko je to pouzdano?

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Intel warranty po serijskom broju
Pa provjeris taj broj "negdje" i tamo "negdje" ce ti pisati dali doticni ima garanciju tj od kad do kad( intelova stranica)! A koliko je pouzdano pa recimo 99% da je sve ok jer procesori nisu kvarljivi!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
10 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Pa provjeris taj broj "negdje" i tamo "negdje" ce ti pisati dali doticni ima garanciju tj od kad do kad( intelova stranica)! A koliko je pouzdano pa recimo 99% da je sve ok jer procesori nisu kvarljivi!lp

Ok, hvala ti na pomoći.

Mislio sam više što ako se počne nešto čudno događat s procesorom tj pokvari se?

Kuda da idem i takve stvari. Znam da ako je npr. kupljen u Linksu, odnesem stroj u Links. A što u ovakvom slučaju?

Ako ima tko iskustvo s time ili neku informaciju o tome.

8 godina
protjeran

na intel warranty guide-u je video evo jedan ss

na kojem se vidi da te traže proof of purchase, a sumljam da pod to priznaju "kupio na njuškalu" i sl.

nemam iskustva, ali čisto sumljam da bi itko priznavao garanciju na svoj proizvod a da nema dokaza da je nabavljen unutar ovlaštene mreže...

možda sam u krivu, nemam iskustva s tim, pa dodatno provjeri... pošalji upit u intel 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice