Intel ploca i CPU

poruka: 22
|
čitano: 2.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Intel ploca i CPU

Ovako trebao bi CPU koji moze iskoristit preformanse hd4850x2(crosffire)i ujedno odgovarajucu plocu koja bi trebla podrzavat crosffire dali je to dvoje moguce dobit za 1500kn?Overclock dolazi u obzir btw mozete malo prekoracit cjenu sam da ne boli=).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel ploca i CPU

prvi koji mi pada na pamet za cpu je e 8500

al on je sam z asebe 1500 kn

ne nije moguce dobit to zajedno(ploču i cpu) za 1500 knIzlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Intel ploca i CPU
R4zOR229 kaže...

Ovako trebao bi CPU koji moze iskoristit preformanse hd4850x2(crosffire)i ujedno odgovarajucu plocu koja bi trebla podrzavat crosffire dali je to dvoje moguce dobit za 1500kn?Overclock dolazi u obzir btw mozete malo prekoracit cjenu sam da ne boli=).

E8200 + Gigabyte P45-DS3 - malo više košta, ali sumnjam da ispod toga možeš dobit. Za najjeftinije cijene gledaj na nabava.net

Koje napajanje imaš?
FA FA LA SI MI TI FA LA TI
17 godina

a jel mogu dobiti plocu za q6600 za nekih 400kn?Il recite neku malo skuplju pa cu uzet polovnu negdje

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

a jel mogu dobiti plocu za q6600 za nekih 400kn?Il recite neku malo skuplju pa cu uzet polovnu negdje

CF ploču ne.

Ako ćeš tražit polovno, traži bilo što s P45 čipsetom, samo da podržava CF.
17 godina
protjeran
Intel ploca i CPU

Intel Core 2 Duo E8200 - 900KN

Gigabyte EP35-DS3- 700KN

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina

Hmmm malo mi je preslab CPU nevjerujem da to moze iskoristit hd4850x2 al dobro nisam strucnjak,ali me zanima jedan podatak do koliko bi se e8400 dao klokat??A sta se ploce tice kaj milsite o polovnoj mislim da postoji dosta ljudi koji imaju novu plocu a neznaju kaj ce s njom i onda dosta jeftinije prodaju

17 godina
Intel ploca i CPU

Ovako sad malo gledam po nabavi.net i stavim filter na p45 crosffire i 775 socket i ne nade mi plocu kaj sad??Nijednu:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel ploca i CPU

Što će ti uopće crossfire,rađe si kupi hd4870od 1gb. I za crossfire ti treba jaka matična,jako napajanje i proc a gdje ćeš sve to nać za 1500kn.

Ako si već kupio grafe   onda uzmi e8200 i Gigabyte EP43-DS3, s775, iP43, DDR II, SATA II, GLAN ili ip45 koja je nešto skuplja, al ti proc neće baš full iskoristit grafe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 22:57 (StormZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ovako sad malo gledam po nabavi.net i stavim filter na p45 crosffire i 775 socket i ne nade mi plocu kaj sad??Nijednu:D

Od jeftinijih imaš samo ovo. Sve ostalo je bliže cifri od 1000kn.

Vjerojatno ne nalazi zbog toga što P45 ima 16x+8x PCI-e utore.
16 godina
neaktivan
Intel ploca i CPU

za cf hd4870x2 ti treba napajanje veče od 1000W što je neisplativo bolje je uzeti bolji procesor hd4870 1 gb i neku matičnu za cf

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

za cf hd4870x2 ti treba napajanje veče od 1000W

Ne treba...

BTW. on misli napraviti CF s dvije HD4850.
17 godina

tako je i za to netreba napajanje jace od 650W al ja cu malo jace za svaki slucaj,uput jel pase ova ploca na q6600:

Gigabyte EP45-DS3, Socket 775, Intel P45, DDR2, G-LAN/LAN

i jel to moze iskoritit hd4850?Procesor cu najvjerojatnije kloknut prek 3.0

17 godina

EDIT:izgleda da ploca ne podrzava CF,ajde ak nekom nije problem nac mi plocu koja ima 775 socket i podrzava CF

HVALA i Sretan Bozic

EDITx2:Cini mi se da sam se malo zaletio das ipak podrzava CF pa pls potvrdite da budem siguran

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 11:30 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan
Intel ploca i CPU

ep45 ds3 je cf 16x i 8x i gubi se na performansama

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kel moguce u tom cjenovnom rangu nac 2x 16x??Nravno s istim socketom

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

kel moguce u tom cjenovnom rangu nac 2x 16x??Nravno s istim socketom

mozda sam u krivu al rijetko koja ploča ima 2 utora  od pcie  x16
iam ova p5q pro al ona kosta 1000 kn
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

ep45 ds3 je cf 16x i 8x i gubi se na performansama

Gubi se 2-3%, tj. gotovo ništa.
17 godina

ah dobro 2-3% nije nis

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 15:51 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan
Intel ploca i CPU

E, baš malo čačkam i vidim ovo.

Mislim da se isplati to uzet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

naravno da se iplati pogotovo polovnno=)

17 godina

E sad me zanima nesto(pls admini nemojte na ovo gledati kao spam al pisem post ipod da dignem temu jel su neki vec procitali i znaju o cem se radi tako da ako napravim edit ce mislit da je to isto i nece ni pogledat).Znaci da prjedemo na stvar sad mi jedan lik kaze da mi je iplativije uzet p35 neg p45 i sad me znaima kolko je i kava razlika CPU bi bio Q6600

HVALA

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice