Intel ili AMD(quad) i maticne

poruka: 50
|
čitano: 4.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Intel ili AMD(quad) i maticne
Core2Duo2 kaže...
gamer 16 kaže...
  A imali ko iskustva s njim? kako se clocka i to?
  ma cemu komplicirati. Ako želiš prave performanse uzmi taj q9550 i bit ces sretan. S niti jednim drugim s 775 procom nebi bio sretniji ;)
 A QX9770?
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
Hyperion kaže...
Core2Duo2 kaže...
gamer 16 kaže...
  A imali ko iskustva s njim? kako se clocka i to?
  ma cemu komplicirati. Ako želiš prave performanse uzmi taj q9550 i bit ces sretan. S niti jednim drugim s 775 procom nebi bio sretniji ;)
 A QX9770?
 Naravno u nekakvom razumnom cjenovnom rangu.
AC Milan
16 godina
protjeran

a phenom II 955BE 3.2 Ghz

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da se mene pita ja bih uzeo core i7 920 + x58 + 6GB ddr3 + 2x hd4890 1GHz vapor-x da imam para. Više od tog mi netreba

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Da se mene pita ja bih uzeo core i7 920 + x58 + 6GB ddr3 + 2x hd4890 1GHz vapor-x da imam para. Više od tog mi netreba

A kaj oćeš,ti imaš supe komp.
AC Milan
16 godina
neaktivan

ja bi bio prezadovoljan da imam komp ko hyperion...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
emerik kaže...
Hyperion kaže...

Al nemogu crysis na very high sa 8xaa i 16xaf hehe

Ma mislim kada bi kupovao novi comp i da imam recimo 8000kn za potrošit to bih uzeo.

Na ovomu ide sve i jedna igrica na very high/high (negdje mješano, negdje sve max sa AA i AF...)

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

ta konfa bi dugo dugo drzala samo umjesto 4890 bi stavio 2 gtx 275 pa da bude sve nvidia
17 godina
gamer 16 kaže...
Hyperion kaže...

ta konfa bi dugo dugo drzala samo umjesto 4890 bi stavio 2 gtx 275 pa da bude sve nvidia
 haha ti bi stavio lošije umjesto boljeg LOL!

Sve neka bude u crvenom, boji ATI-ja.Cool I neko modificirano kućište u crvenoj boji kao coolermaster neki crossfire/ati edition i samsung T220 isto crven.
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
emerik kaže...
Hyperion kaže...

Ma mislim kada bi kupovao novi comp i da imam recimo 8000kn za potrošit to bih uzeo.
Na ovomu ide sve i jedna igrica na very high/high (negdje mješano, negdje sve max sa AA i AF...)
 Ne možeš zato što HD4870 nije dostatna da bi vrtjela Crysis na rezi 1860x1050 sa 8xaa i 16xaf i sve to upakirano u DX10.Na DX9 je dobro ide čak nekih 40FPS-a no sa DX10 je katastofalan pad preformansi,a razlike ne možeš vidjet golim okom.Čak ni sa forsiranjem aa i af algoritma kroz drivere se ne može ništa ubrzati.
M.C
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 21:35 (microman).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
gamer 16 kaže...
Hyperion kaže...

Sve neka bude u crvenom, boji ATI-ja.Cool I neko modificirano kućište u crvenoj boji kao coolermaster neki crossfire/ati edition i samsung T220 isto crven.
 a to bi bila i dobra cijena svega toga ja mislim oko 8000 kuna .malo cu pricekati sa kupnjom tamo negdje u 8 mjesecu budwem kupovao dok cijene padnu
17 godina
microman kaže...
Hyperion kaže...
emerik kaže...
Hyperion kaže...

Ne možeš zato što HD4870 nije dostatna da bi vrtjela Crysis na rezi 1860x1050 sa 8xaa i 16xaf i sve to upakirano u DX10.Na DX9 je dobro ide čak nekih 40FPS-a no sa DX10 je katastofalan pad preformansi,a razlike ne možeš vidjet golim okom.Čak ni sa forsiranjem aa i af algoritma kroz drivere se ne može ništa ubrzati.
 Gdje sam ja napisao da mogu?

AA I AF kada forsiram pad performansi je 1fps, ali zato minimalni fps više nije 25fps-a nego 20fps-a. Tu u igru dolazi memorija,a ja je imam samo 512MB na grafičkoj.
16 godina
emerik kaže...

A da ga mislim clockat,kolko bi ga otprilike mogel dignuti sa stock coolerom,i da li se to uopće isplati,ili ne?

Stock cooler ti je zivo sranje tak da mozes ocekivati prevelike temperature, kupi hladnjak pa onda klokaj da ne unistavas procesor bezveze.
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
microman kaže...
Hyperion kaže...
emerik kaže...
Hyperion kaže...

Gdje sam ja napisao da mogu?
AA I AF kada forsiram pad performansi je 1fps, ali zato minimalni fps više nije 25fps-a nego 20fps-a. Tu u igru dolazi memorija,a ja je imam samo 512MB na grafičkoj.
 Upravo to.Zato što je u driverima bolje optimizirano.A sad ovo sa memorijom nebi previše želio komentirati.No činjenica je da HD4870 sa 1gb Vram-a nema znatno bolje preformanse(u krizi) od one sa 512Mb.
Ja se više usudim reči da je to zato što je kriza jedna od igra koje sponzorira nvidia pa je logično da su malo izostavili ATI prilikom optimizacije igre.
M.C
17 godina
neaktivan

ja imam q9550, i asus p5q3...

i ddr3 1333 mhz, i dosada nije nista zivo stekalo, imam ukljucen browser, pes 2009 u pozadini, windows media player, i torrent i nije nika d preslo zauzeće procesora vise od 27%

a maticna ga je downclockala na 2,0 ghz, samo po potrebi radi na 2,83 ghz...

ja sam prezadovoljan, preporučam svima, za te pare se isplati...i s dobrom maticnom  leti, a vjerovatno je tak i s clockanjem...

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ovako da ne zapocinjem novu temu evo mog problema htio bi kupiti grafu Gainward BLISS 9800GT Golden sample 1gb a  ja imam maticnu MB Gigabyte MA770-UD3, sAM2, AMD 770, SATA II, RAID, GLAN pa me zanima jer ta maticna ima utor za ovu navedenu garficku!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
majorcina kaže...

evo ovako da ne zapocinjem novu temu evo mog problema htio bi kupiti grafu Gainward BLISS 9800GT Golden sample 1gb a  ja imam maticnu MB Gigabyte MA770-UD3, sAM2, AMD 770, SATA II, RAID, GLAN pa me zanima jer ta maticna ima utor za ovu navedenu garficku!!!!!!

Ima trebati PCI-E utor kojeg imaš.Koje imaš napajanje i procesor??Razmisli o HD4850 i GTS250 1GB,obje su dosta bolje.

written by pod009
16 godina
neaktivan

grafa je gf 9800 gt golden sample ,procesor CPU AMD Athlon64 6000+ BOX, dual core, SckAM2, a napajanje je 500w nznam koji proizvođac

16 godina
neaktivan
majorcina kaže...

grafa je gf 9800 gt golden sample ,procesor CPU AMD Athlon64 6000+ BOX, dual core, SckAM2, a napajanje je 500w nznam koji proizvođac

Onda uzmi HD4850 ili GTS250,napajanje bi trebalo držati,čak i no-name.

written by pod009
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
gamer 16 kaže...
Hyperion kaže...

svađate koja je jaca od te dvije isto kao i između 4870 i GTX260 216 prije... a zapravo nije ni jedna ni druga jaca iste su pola njih govori da je bolje ova a drugi ova negdje pise po testovima da je ova a negdje ova tako da nije istina da bi stavio losie mozda za neku igru da al bi isto tako za neku drugu napravio bolje al je to tako mala razlika da se ni ne primjeti...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice