I7 vs 1055t

poruka: 51
|
čitano: 3.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
I7 vs 1055t

Konačno da i Asus napravi dobru ploču koja ne košta 200-300€{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I7 vs 1055t

Odustao od i7, naručena Asusova ploča, kroz nekih 2h idem po nju u Links. 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1567767

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I7 vs 1055t

Došla doma, sve spojio najnormalnije kao i svaki put, upalim , sve se vrti, čuje se da hard radi, ali na monitoru crnilo -.-' Što bi moglo biti , pls ideje .

0 0 hvala 0
14 godina
I7 vs 1055t

Probaj izvadit jednu plocicu rama  /  zamijeni redoslijed . 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
I7 vs 1055t

Probaj zamjenit RAMove i provjeri dali si dobro spojio grafičku i kabel od monitora.

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
I7 vs 1055t

Sve dobro spojeno, ali ne vidi hard, gdje god da ga ukopčao. Na drugom računalu radi normalno -.-'

0 0 hvala 0
14 godina
I7 vs 1055t

Ako mozes uci u BIOS jesi stavio IDE nacin rada ? Znaci umjesto AHCI stavis IDE .

Jesi stavio da ti se Boot-a s tog diska ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I7 vs 1055t

Eto i to sam doživio, vidio lijepi sata kabel od asusa i idem ja njega spojit, kad ono fakin kabel ne radi ....asus {#} . Sad idem probat sve osposobit da vidim di sam . Hvala na help-u.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: I7 vs 1055t
imba kaže...

Eto i to sam doživio, vidio lijepi sata kabel od asusa i idem ja njega spojit, kad ono fakin kabel ne radi ....asus {#} . Sad idem probat sve osposobit da vidim di sam . Hvala na help-u.

koju ploču od asusa si uzeo?

i ono dal radi il se još prcaš s tim?

17 godina
imba kaže...

Nije do sata kabla, isto sam i ja imao problem sa bootanjem. Treba postaviti prioritete diskova pa onda još prioritete svih uređaja.

Znači trebaš postavit prvo glavni disk da je prvi na listi, pa onda na onoj drugoj listi trebaš postavit taj glavni disk bude opet prvi na listi (iznad pržilice). Jbga ASRock nema s tim problema, pa ni giga samo ovdje se*e kvake, na to sam već i upozorio tko kupi ovu matičnu.

u_hall kaže...

koju ploču od asusa si uzeo?

Reci mi čemu služi opcija "Moj PC"?

Uzeo je istu matičnu koji imam i ja.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
14 godina
neaktivan
I7 vs 1055t

Izvinite sto upadam...moze li mi neko reci je li bolja ova moja ili Crosshair IV Formula ploca ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GSE kaže...

Izvinite sto upadam...moze li mi neko reci je li bolja ova moja ili Crosshair IV Formula ploca ?

Rađe si kupi bolju grafu nego matičnu inače Crosshair je bolja.

Kruger
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
GSE kaže...

Prvo na repertorau mi je monitor jer mi je trenutni CRT 17"..napiso sam 22 LG  da mi se ne smijete..

14 godina
neaktivan
GSE kaže...
nick54312 kaže...
GSE kaže...

Prvo na repertorau mi je monitor jer mi je trenutni CRT 17"..napiso sam 22 LG  da mi se ne smijete..

Nitko ti se neće smijat, ispravi ili barem napiši pravi koji imaš uz ovaj. Miriše mi na trola, ako si tako napisao za monitor možda si i za proc i matičnu.

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 17:12 (nick54312).
17 godina
GSE kaže...

Grafička među tim procom i matičnom je uljez.

Nije ti konfa optimizirana, neka GTX560Ti ili HD6950/70 bi super sjele.

EDIT: aha vidim odgovor u crysis 2 temi XD

AX850 i 2x HD6970... Bolje da si uzeo core i7 onda.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 17:14 (Hyperion).
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
GSE kaže...
nick54312 kaže...
GSE kaže...

Nitko ti se neće smijat, ispravi ili barem napiši pravi koji imaš uz ovaj. Miriše mi na trola, ako si tako napisao za monitor možda si i za proc i matičnu. 

Inace ovakve situacije su mi najdraze...evo

14 godina
neaktivan
GSE kaže...
nick54312 kaže...
GSE kaže...
nick54312 kaže...
GSE kaže...

{#}  Nemoj se ljutit ali mirisao si na trola. Poslušaj kolegu i imaj u planu kupit odgovarajuću grafičku.

Kruger
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
GSE kaže...
nick54312 kaže...
GSE kaže...
nick54312 kaže...
GSE kaže...

{#}  Nemoj se ljutit ali mirisao si na trola. Poslušaj kolegu i imaj u planu kupit odgovarajuću grafičku.

Prvo monitor sad trenutno imam Samsung SyncMaster 793s CRT 17" koji je star 7 godina...i GTX560/HD 6950 bi bile debeliii overkill za ovo..prvo monitor pa za par mjeseci neka nvoa grafa..mozda cu cak i sacekat HD 7000 ili GTX 600

17 godina
GSE kaže...

Prvo monitor sad trenutno imam Samsung SyncMaster 793s CRT 17" koji je star 7 godina...i GTX560/HD 6950 bi bile debeliii overkill za ovo..prvo monitor pa za par mjeseci neka nvoa grafa..mozda cu cak i sacekat HD 7000 ili GTX 600

XD do tog ima još najmanje 10mj. , a vjerovatno i više dok budu raspoložive dotle ti hardware stari.

14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
GSE kaže...

XD do tog ima još najmanje 10mj. , a vjerovatno i više dok budu raspoložive dotle ti hardware stari.

Nezz vidcu,znam da sam istresao puno para za 890FXA UD5 i Phe II X6 1090T..znam da je neisplativo al to su jedino imali u trgovini (srbijanski itsvet,imaju sve komponente al kad se zovnu trgovine nema 80% artikala..pa asm ovo ubo iz jedne trgovine Emmi jer nisam htio vucati brata po cijelom gradu da mi uzima dijelove)..

15 godina
neaktivan
I7 vs 1055t

Rješio sam sve, bilo je do kabla, ploča odlična, prezadovoljan sam. Momentalno sam na moru na godišnjem, više dojmova kad se vratim (u potpisu jedan od početnih rezultata na ovoj mb).

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice