ovako, htio bi clckati komp pa me zanima koji je najbolji. dajem do 500kn. gledo sam HERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme; čuo sam sve dobro o njemu ali neznam on radi pasivno pa neznam koliko je to dobro jer me boli briga za buku i gledo sa og gigabyta g power 2 čini mi se vrlo dobro samo neznam di ga ima za kupit. a ako ima još koji dobar da netko zna iz iskustva dobro bi mi došlo da mi neko predloži ko je svoj q6600 clocko.
Hladnjak za q6600
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.690
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Reci do koliko misliš otprilike clockati, da ne bacaš lovu...
a neznam meni stvarno nije problem dat 400kn jer i tako imam 15 god sada radim preko ljeta i sutra dobivam 4500kn i moram ih negdje potrošit.heh. možda na 3.0-3.4 jer sam sada sa onim hladnjakom iz boxa digo na 2.7 a u loadu mu je temp max 60. tako da mi stvarno nije problem za lovu:)
Ovako nešto. Moći ćeš bez frke na dobrim temperaturama.
THERMALTAKE Duorb CL-P0464
imam kućište gigabyte x5 i maximalna dužina hladnjaka je nekih 16 cm. tako da otpadaju ovi valjda. šta da uzmem?
imam kućište gigabyte x5 i maximalna dužina hladnjaka je nekih 16 cm. tako da otpadaju ovi valjda. šta da uzmem?
kućište je sveukupno široko 18,5cm a kako kućište sa strane ima one rupice kroz njih sam provukao štapić do matične i dođe 17cm. a Xigmatek HDT-RS1283 je visok 15,9 cm. a sada treba uzet u obzir koliko je udaljen u mm hladnjak od matične i ako bi nekako stao u zadnji mm dali bi to bilo loše za rad hladnjaka. a ima verzija tog hladnjaka s1284 koštaju isto pa me zanima koliko je taj lošiji od ovog prvog ili bolji. ako je razlika koj stupanj mi je svejedno. jedino me brine njegova širina i dužina 145-135mm. imam matičnu gigabyte ga-p35-ds3.
kućište je ovo : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2711
mi može neko odgovorit?
kućište je sveukupno široko 18,5cm a kako kućište sa strane ima one rupice kroz njih sam provukao štapić do matične i dođe 17cm. a Xigmatek HDT-RS1283 je visok 15,9 cm. a sada treba uzet u obzir koliko je udaljen u mm hladnjak od matične i ako bi nekako stao u zadnji mm dali bi to bilo loše za rad hladnjaka. a ima verzija tog hladnjaka s1284 koštaju isto pa me zanima koliko je taj lošiji od ovog prvog ili bolji. ako je razlika koj stupanj mi je svejedno. jedino me brine njegova širina i dužina 145-135mm. imam matičnu gigabyte ga-p35-ds3.
kućište je ovo : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2711