Napokon iz thailanda stigla pasta, pa odlucih se baciti na posao.
Mogu reci malo me strah bilo kad sve spojim da se nece upaliti, pa rekao ko ja je... i uzeh cekic i dasku u ruke i udri, nemogu reci da je iz prve izletio, trebala mi je jaka sila, cak mi je pokoji put daska izletila preko cpu-a bojao sam se da cu nesto ostetiti, nakon jednog snaznijeg zamaha napokon se odvojio IHS, pogledah pastu kad ono strasno!
Prvo sam uzeo u ruke sto mi je palo napamet a to je plasticnu karticu od onih starih gradskih telefona, obavile su dobar posao ciscenja ljepila/cega vec bitno da je crno i drzi IHS bome... drugio dio je bio skinuti pastu, uz pastu sam eto sreca dobio izopropil malu maramicu, kao one mirisne maramice, i ocistio cpu i IHS.
Nakon toga nanjeo liquid ultra, ne previse ipak, i razmao po povrsini malo sam cak i po plastici nanjeo pa sam ostatak uklonio stapicem za usi. Bilo je vrijeme da sve spojim nazad, vise IHS nije zalijepljen za cpu, pa je malo "slisko" ga bilo namjestiti prije nego ga stisnem pod maticnu, ali nisam odustao, i sve je leglo otprilike kako treba.
Ocistio sam i povrsinu svoje noctue nh-d14, i nanjeo NT-H1 termalnu pastu na povrsinu IHS-a sve spojio nazad. Spojio sve kablove, i rekao sam sebi ma briga me za temperature i sve samo da se upali i tako stisnem power on pc je proradio, odmah mi je rekao "new cpu installed" iako sam imao stari, otisao sam u BIOS postavio svoj OC profil, save and exit na panelu pokazu 4,5 ghz.
Pokrenuo test opet prime 95 starija verzija neka, opet mi prebacilo na 3,5 reko ok tako je i u prvom testu bilo. Ali bome nisu i temperature, cudom temperature jezgre su se izjednacile bilo je odstupanja malog, ali ne kao i prije. Za sve ostalo i vrijeme vidi se po satu s desne strane naravno, pogledajte slike i uzivajte!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Cekic u ruke, i udri
Jel ti je sad noctua topla na dodir?
Ebote led koje razlike *.*