CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.195.254
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
neaktivan
Re: CPU hladnjaci P&O

ma imam 960tku x6 spremnu i sad planiram to sve spojiti, pa me zanima koji je bolji hladnjak-taj ću si i ostaviti, a drugi riješiti...

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Ostavi Freezera !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ma tako će i biti, vjerovatno ima i nešto paste na njemu, odoh montirati {#}

12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

problem, arctic cooling freezer 13 pro pocinje biti bucan nakon 1300 rpm (zuji,krci), nije problem dok igram, onda je cijeli sustav malo bucniji+zvucnici rade pa ne obracam paznju, al je buka neugodna dok surfam ili radim nesto za kompom. kad smanjim okretaje na 85% preko speedfana cooler opet postaje necujan.
postoji li neki nacin da se to rijesi ili je jedini nacin da narucim zamjenski ventilator, oko 30 kuna+postarina sa sluzbene arcticove stranice. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pogledaj da ti nesto ne zapinje za vent ! Ako je jos pod jamstvom , reklamiraj hladnjak ! Ili ga podesi na nejde preko tih 1300rpm-a , al si u igrama prati temp. proca da nije visoka !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

pomocu kojeg programa bi mogao podesiti da ne ide preko 1300 rpm?

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Probaj u bios-u ili preko Speedfan-a !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

krivo sam napisao da imam freezera 7, ovog imam:

http://www.arctic.ac/en/p/cooling/cpu/3/freezer-13.html

15 godina
bobsi kaže...

Onda si bez razmisljanja ostavi Freezera 13 !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 13:09 (Haf932).
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
bobsi kaže...

Onda si bez razmisljanja ostavi Freezera 13 !

bio si upravu, evo na defaultu x6 na 3,0 je temperatura proca 23 stupnja u idle naravno..

12 godina
CPU hladnjaci P&O

imam fan od 230mm gore(pull) sad gledam da uzmem seidon 240m, dali cu morati skidati taj vent ili ga mogu staviti preko tog venta nekako, ili to nije izvedivo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 1:19 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dennocro kaže...

imam fan od 230mm gore(pull) sad gledam da uzmem seidon 240m, dali cu morati skidati taj vent ili ga mogu staviti preko tog venta nekako, ili to nije izvedivo?

Bitfenix Colossus podržava taj seidon 240 i naravno da moraš maknuti ovaj 230 vent..

znaci van on i unutra šarafaš vodeno koje ima 2x120 ventove

PCE nick: FRipper
12 godina
CPU hladnjaci P&O

znam da podrzava al sam mislio da mozda nekako mogu namontirati na taj od 230mm :D

sta je onda bolje uzeti npr seidon 120xl i stavim ga na zadnju str i ostavim ovaj veliki gore? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa kako si ti to samo mislio namontirati {#}. Kupi 240M, puno bolje nego 120XL.

12 godina
CPU hladnjaci P&O

pa zato sto na ovom ventu ima dosta rupa pa mozda se moze nekako, jer ova od 230mm mogu kontrolirati preko kontrolera koji je na kucistu :D

rupe rupe
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
dennocro kaže...

pa zato sto na ovom ventu ima dosta rupa pa mozda se moze nekako, jer ova od 230mm mogu kontrolirati preko kontrolera koji je na kucistu :D

Ja mislim da ti Seidon 240 neće stati izmjeri prostor za ventove pa vidi seidonovu dužinu da budeš siguran. Seidon 240 je dug 273mm a ne 240mm. Tih 240mm označavaju ventove koji idu na njega.

Da ti se ne desi da moraš ka ja pilat kučište!

nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 17:07 (nicky.sl).
12 godina
CPU hladnjaci P&O

necu morati piliti sigurno, ovo je bigtower, pogledaj na slici kolko jos ima prostora

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesi probo stavit taj ventilator od 230mm ispod gornjeg poklopca kucist ako me razumijes sta mislim

12 godina
CPU hladnjaci P&O

razumijem, nisam probao sutra cu otvoriti pa isprobati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dennocro kaže...

necu morati piliti sigurno, ovo je bigtower, pogledaj na slici kolko jos ima prostora

Vidio sam sliku i zato sam te upozorio.

Izmjeri ništa te ne košta.Meni se čini da neće stat al nemogu to odredit po slici.

Pogleda sam specifikacije tvog kučišta i kaže da gore staju dva od 120 i još ti triba barem 1,5cm sa svake strane i gotovo sam siguran da toliko nemaš.

nicky.sl
13 godina
CPU hladnjaci P&O

nicky.sl

ajd molim te prestani...stane bez problema, ako ide unutra nesto veci h100i ide i seidon 240

pobogu ogromno kučište koje ima namjenjene rupe za 240 vodena i ti tu trolaš ko veliki da ne stane,da mjeri

{#}

mislim ako ne znas,onda prvo bacis oko na google nije da on prvi u svijetu stavlja takvo što u takvo kučište ://

KLIK JEDAN OD MNOGIH

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 20:45 (FakeDeath).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
CPU hladnjaci P&O

sory moja grška {#}

nicky.sl
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

koji mi je bolji od ova 2 hladnjaka? 

katana 3

ili

ac freezer 13

za procesor amd athlon x3 435 2.9 da ga bar mogu kloknit na 3.3-3.4 da se ne pregrijava

0 0 hvala 0
14 godina

Freezer 13.

13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

pozdrav,

pitanjce, konfiguracija je pod my pc. zanima me slijedeće: kućištje Zalman z5 sa dva ventilatora ( neznam koja ), usis naprijed i isis iza, hladnjak je coolermaster hyper 212 evo sa push pull sistemom ( dodao sam još jedan SCYTHE Glide Stream, 120mm, 1000 okr./min na hladnjak - http://www.links.hr/?naziv=ventilator-scythe-glide-stream-120mm-1000-okr-min&option=artikl&id_artikl=050.908.318 ). temperature socketa u idlu su 30 a full load 51, jezgre su 5-6 stupnjeva manje. u međuvremenu sam nabavio jedan coolermaster excalibur - http://www.coolermaster.com/product/Detail/cooling/case-fan/excalibur.html i sad gledam što mi je najoptimalnije napraviti s njime: zamijeniti ga sa glide streamom a glide stream staviti iza gore na ispuh ili eventualno njega staviti naprijed za upuh..... sve preporuke su dobro došle

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CPU hladnjaci P&O

excalibur push na hypera

a glide, negdje jos da vuče van zrak

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Molim vas za pomoc. Koji da izaberem - Corsair H55 ili Corsair H60 2013 ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 1:01 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa Corsaor H60 2013 je bolji, nemaš tu što birati !

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa Corsaor H60 2013 je bolji, nemaš tu što birati !

Narucio sam H60 2013. Hoce li moci u moje kuciste Cooler Master Elite 430 jer je malo manje?

14 godina

Hoće ako imaš mjesta za 12cm cooler a imaš. Moze biti jedino malo problema kod matične jer je cooler 2.5cm + 2.7cm radijatora debel oko 5.2 cm pa da se sudara s nekim elementima ploče. Gdje si naručio ??

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice