CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.195.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

1. Sempron 140

2. Može bit crni ako skinem ovu plavu gumu !

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Ja bih skinuo , jer mi se ti plavi dijelovi tu nikak ne uklapaju !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Meni je ok .. a i imam MSI 990FXA-GD80 koja je sličnih boja pa se uklapa

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Kod nas stigao Coolermaster Hyper T4 !

Službena stranica !

Cini se novi best-buy hladnjak do 200KN ! Po specifikacijama jako slican Hyperu 212 EVO !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

šta kažete na ovaj hladnjak, jeli dobra cijena vidio sam da novi dođi oko 300kn. Jel bi bio dobar za hladit X4 955BE clockanog na 4 GHz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: CPU hladnjaci P&O

Bio bi dobar , no osobno bih za te novce  upiknuo CM Hyper 212 EVO ili mozda Zalman CNPS10x Quiet , Scythe Ninja 3 !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Evo kolko vidim,izasla su 2 nova hladnjaka,.corsair h100i i corsair h80i...moze li mi netko reci vise o njima , i dali se isplati kupit taj novi h100i ili je dobar i ovaj stari h100 (vidim da novi nema gumb za rucnu kontrolu 3 profila)

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
14 godina

Novi modeli su samo tiši koliko sam čitao i to je to. Imaju neke estetske nove šeme ali što se tiče hlađenja, to je isto.

16 godina
Ficho28 kaže...

Evo kolko vidim,izasla su 2 nova hladnjaka,.corsair h100i i corsair h80i...moze li mi netko reci vise o njima , i dali se isplati kupit taj novi h100i ili je dobar i ovaj stari h100 (vidim da novi nema gumb za rucnu kontrolu 3 profila)

Ne znam isplati li se, jer H100i još nije došao kod nas. Novi je bolji i nema nekog smisla uzimat stari, osim ako bude znatno skuplji. H100i ima deblje i bolje cijevi (gumene), puno bolje ventilatore i jednostavniji mehanizam za montažu. H100i nema gumb za ručnu kontrolu profila jer se to obavlja softverski. Osim kontrole brzine vrtnje 2 priložena ventilatora, podržava i kontrolu brzine vrtnje još dodatna 2 ventilatora za slučaj push&pull konfiguracije. Na isti način se može i nadzirati temperatura rashladne tekućine.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Ficho28 kaže...

Ne znam isplati li se, jer H100i još nije došao kod nas. Novi je bolji i nema nekog smisla uzimat stari, osim ako bude znatno skuplji. H100i ima deblje i bolje cijevi (gumene), puno bolje ventilatore i jednostavniji mehanizam za montažu. H100i nema gumb za ručnu kontrolu profila jer se to obavlja softverski. Osim kontrole brzine vrtnje 2 priložena ventilatora, podržava i kontrolu brzine vrtnje još dodatna 2 ventilatora za slučaj push&pull konfiguracije. Na isti način se može i nadzirati temperatura rashladne tekućine.

Al naravno da po youtubeu vise videi u kojima se pljuje po tim hladnjacima (opcenito cijela h serija) jedva cekam da stigne u nas,pa da vidim sta cu i kako cu ..I da nasi bugovci naprave review..

16 godina
Ficho28 kaže...

Al naravno da po youtubeu vise videi u kojima se pljuje po tim hladnjacima (opcenito cijela h serija) jedva cekam da stigne u nas,pa da vidim sta cu i kako cu ..I da nasi bugovci naprave review..

Pa kad cijela stara H-serija i je bila smeće.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Ficho28 kaže...

Pa kad cijela stara H-serija i je bila smeće.

http://www.vortez.net/articles_pages/corsair_hydro_series_h100i_review,9.html  je obecavajuce

a i na nekoj stranici sam vidio da je 2-3 stupnja hladniji od h100 

16 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Ovako imam FX 4100 pa me zanima sta da uzmem Coolermaster Hyper TX3 EVO ili Scythe Katana 3?

0 0 hvala 0
14 godina

Šta god hoćeš, tako ti je svejedno za taj CPU.

15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Ja bih prije išao na Coolermaster, ali mislim da nema neke velike razlike!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayMaker10 kaže...

Ovako imam FX 4100 pa me zanima sta da uzmem Coolermaster Hyper TX3 EVO ili Scythe Katana 3?

Daj se protegni do CM Hypera T4 , ima veci vent ( 120mm ) , dok ova dva gore imaju 92mm , tiši je , bolje hladi ...

A ako bas mora biti neki od ova dva koja si stavio svejedno kojega uzmes , skoro pa su isti !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav,

iduci mjesec planiram kupiti novo hladjenje, pa mi treba preporuka...

Ploca: Gigabyte P55-UD3, procesor: i5-750, kuciste:  chieftec CH-05B-B  http://www.chieftec.com/CH05.html

Takodjer planiram uzeti i low profile Corsair 2x4 Gb kit : http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_246&products_id=10924

Razmisljam o: Hyper612s/Mugen3/xigmatek aegir hladnjacima. 

Koji bi preporucili s obzirom na plocu, kuciste i memoriju i velicinu hladnjaka...

Jos usput mislim uzeti 2x 120 ventilatore za kuciste, vjerovatno Scythe kama Flow 2 na 1400 ili 1900 rpm, pa je proporuka oko ventova takodjer dobrodosla.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Xigmatek Aegir je najbolji.

12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

pozzz...iman phenom ii x4 955 pa bi ga malo clocka,koji bi mi bia dobar hladnjak,mislia san uzimat H70,al recesia u drzavi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xxxmitar kaže...

Pozdrav,

iduci mjesec planiram kupiti novo hladjenje, pa mi treba preporuka...

Ploca: Gigabyte P55-UD3, procesor: i5-750, kuciste:  chieftec CH-05B-B  http://www.chieftec.com/CH05.html

Takodjer planiram uzeti i low profile Corsair 2x4 Gb kit : http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_246&products_id=10924

Razmisljam o: Hyper612s/Mugen3/xigmatek aegir hladnjacima. 

Nemres fulat s nijednim ,iako mi se Xigmatek Aegir cini kao najbolji izbor , najveci protok zraka uz najnizu razinu buke !

Music As A Weapon !!
15 godina
gamer1511 kaže...

pozzz...iman phenom ii x4 955 pa bi ga malo clocka,koji bi mi bia dobar hladnjak,mislia san uzimat H70,al recesia u drzavi....

Kolko para mozes dat za hladnjak ? Ovako na grubo ti mogu preporucit Scythe Mugen 3 Rev. B , CM Hyper 612S , Xigmatek Aegir , Spire Thermax III ...

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Daj se protegni do CM Hypera T4 , ima veci vent ( 120mm ) , dok ova dva gore imaju 92mm , tiši je , bolje hladi ...

A ako bas mora biti neki od ova dva koja si stavio svejedno kojega uzmes , skoro pa su isti !

Sad sam vidio u Linksu je 250 kn mozda bi i mogao nekako do njega, Znaci između Katane 3 onog Coolermastera i T4 je najbolje uzet T4. Probat cu nekako onda na njega ne overclockam treba mi samo da je tih jer vecinom sam u Windowsima tu i tamo nekad poigram nesto

15 godina

Ako neces OC-at onda mozes uzet i npr. Katanu III ili Hypera TX3 EVO ! Na tvom mjestu bih se potegnuo da mogu na Hypera T4 , veci vent , bolje hladi , tisi je ...

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Uzet cu ovaj T4 onda. Hvala na pomoći

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

a jedno 400-500 kn....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

a ovo čudo

http://www.ventex.hr/pd/0120166/pg/801/Hladnjaci-COO-Thermaltake-Contac-16--775-AM2-AM2--AM3-AM3--FM1-1155-56.wshtml

imao sam na intelu thermaltake bio je cudo ali sam ga dao jer mi ne odgovara na ovaj socket

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gamer1511 kaže...

a jedno 400-500 kn....

Spire X2 Vamper , Noctua NH-U12P SE2 - imas ju u Oprić Informatici po cijeni od 456 KN !

Da , to je isti hladnjak , no za te pare se ide na Noctua NH-D14 u Oprić Informatici za 537 KN koji je bolji u svakom pogledu od H60 !

Music As A Weapon !!
15 godina
PlayMaker10 kaže...

a ovo čudo

http://www.ventex.hr/pd/0120166/pg/801/Hladnjaci-COO-Thermaltake-Contac-16--775-AM2-AM2--AM3-AM3--FM1-1155-56.wshtml

imao sam na intelu thermaltake bio je cudo ali sam ga dao jer mi ne odgovara na ovaj socket

Ne to , losiji je i od Katane III i Hypera TX3 EVO ! Samo 2 toplovodne cijevi , također 92mm vent , nizi protok zraka , laksi  ...uglavnom los izbor !

Music As A Weapon !!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice