Budućnost AM3+ socketa i procesora?

poruka: 4
|
čitano: 1.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanima me što AMD palnira po pitanju socketa AM3+, i procesora za taj socket?

Da li će stati sa ovima koji su trenutno na tržištu ili će ih još izbaciti?

Pitam iz razloga što mi treba više radne memorije, pa je dilema da li kupiti još DDR2 memorije ili prodati ploču koju sada koristim (zajedno sa memorijom) i kupiti novu ploču sa AM3+ socketom i DDR3 memoriju. Naravno druga opcija bi podrazumijevala da će u budućnosti biti i novih AM3+ procesora!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Budućnost AM3+ socketa i procesora?

AM3+ će nastaviti živjeti, dolazit će i novi procesori, vjerovatno i nove ploče sa novim chipsetima.

Ne savjetujem kupnju skupog DDR2 RAM-a. Dok kupiš 4x 2GB DDR2, za isti novac dobiješ DDR3 ploču i 2x 4GB DDR3 RAM.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

Ako je netko zainteresiran za kupnju MBO+RAM (ASRock A770DE+, Kingmax ddr2 800MHz 2GB (1+1)) neka se javi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 22:35 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li je ploča ASRock 870 Extreme 3 R2.0 dovoljno dobra za otključavanje i OC-anje Phenoma II X2 545?

I hoće li biti ok ploča za korištenje (i OC-anje) novih am3+ procesora (trenutnih i onih koji će u budućnosti dolaziti)?

Ako ne, kakva je GA-970A-UD3 u odnosu na nju, i da li je glava razlika između GA-970A-UD3 i GA-990XA-UD3 propusnost PCI-X slotova?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 12:42 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice