ASUS M2N-E {proc}

poruka: 12
|
čitano: 2.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Asus m2n-e

Pitanje. Nedavno sam se minjao za ovu plocu i jednojezgreni athlon i jos mi je nadoplaceno za moj 775soc i c2d.

Zanima me jeli se mogu na ovu plocu staviti procesori athlon ili phenom druge generacije. Neki kazu da mogu i sam athon kaze da mogu pa onda neki kazu bio treba biti nov itd itd.

Nisam gamer tucem linux i sasvim solidno za po netu i gledanje filmova al ono sada na jesen mislim udrit nesto četverojezgrenog ako nista dvojezgrenog onda jer cu uzet nesto od jacih grafa do 2000k kn da mogu cisto lijepo peglat igre. Ako moze onda se jos ne bi prebacivao na am3+ socket jer sam tako planirao stati na ovome eventualno neki dualcore pa onda se pribacit na am3+ socket na jesen sa nekim 6jezgrenim procom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ASUS M2N-E {proc}

Ili ja nevidim al ima samo prva generacija phenoma i athlona i nema nista po bious.

EDIT:

Otvorite sa operom pa cete vidim koliko se ne vidi a sa internet explolerom otisa i normalno vidi.

AJME

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 9:45 (Duje00).
16 godina
protjeran
ASUS M2N-E {proc}

Iz sigurnosti ti mogu rec pasu ti athloni 435 i 445 i phenom 550 jer smo ja i frend probali.

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
koko kaže...

Iz sigurnosti ti mogu rec pasu ti athloni 435 i 445 i phenom 550 jer smo ja i frend probali.

Bios valjda moram flashat u 5001 verziju valjda jer je meni prestari bios iz 2006

17 godina
Duje00 kaže...
koko kaže...

Bios valjda moram flashat u 5001 verziju valjda jer je meni prestari bios iz 2006

da, i vidi tamo u naputku što još traže

16 godina
protjeran
ASUS M2N-E {proc}

Samo Bios  mora tako smo mi i to e to.

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo uzeo athlona 640

PREZADOVOLJAN.

Undervolta sam ga na 1.15v fiksirao u biosu udrio sa occtom test i sve stabilno samo sto occt krivo ocitava napon jezgre od 0.99-1.02 a everest tocno ocitava,

Novi je proc al svejedno   sam ga malo dirao. Cijeli komp trosi(mjereno na ac) 80w mirovanje 120w max opterecen.

3modula rama su unutra i disk jedan ukljucen samo vent na procu vrti 700okretaja i ne ide preko 25 stupnjeva i gt 210

A radio je on normalno i na 1.1v u windowsima al occt nije tio premda ga ja necu nesto opteretit sa gledanjem filmova

16 godina
protjeran
ASUS M2N-E {proc}

Steta takav proc na ovu plocu, jednostavno ploca nemoze iskoristi kolko sam citao procu se smanji HT i jos nesto kada stavis na tu plocu i slicne . . . kada skupis pare nabavi onu GIGABYTE MA770-UD3 prva liga ploca

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam para al je necu uzimat niti pod razno dok ova pjeva.

Negrije se nista tih komp skroz najvise se disk cuje.

AM3+ plocu planiram jedino uzet ako ovoj sta bude a neigram nesto. Najteza igra trenutno sta igram je rise of nations a naravno da cu ubost grafu kada izidu nove zvjerke pa nesto do 2 soma.

A sto govoris o HT neznam meni nebitno al ostavio sam ga na 5x nemoze vise moze jedino manje. Ja lazem ako bios laze

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 21:50 (Duje00).
16 godina
kada nabavi lovu nek kupi novu graficku prvo, ovu koju ima je ogromni bottleneck.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
kada nabavi lovu nek kupi novu graficku prvo, ovu koju ima je ogromni bottleneck.

Opet kazem neigram imam para mogu odma zviznit gtx570 al necu namjerno jer bi poceo igrat. Prvo skola pa onda ostalo na jesen cu kupit grafu od ovih novih zvjerki sta izadu.

A najteza igra sto bi igra je SERIOUS SAM aj dobro crysis 2 na mojoj max rezi 1024*1024

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice