ASRock - nikad više

poruka: 87
|
čitano: 14.724
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: ASRock - nikad više
Groza kaže...
Don Kihoty kaže...

Samo 15 god? Slabo...

Šta se onda nisi statički ispraznio?

Evo objasnit ću ti osnovni princip "kako".

Stavi napajanje na stol, priključi ga na kabel, te ga ukljiči na prekidač.

Dotakni napajanje rukom da se isprazniš (višak ode u masu).

Ako nisi povezan statičkom narukvicom, to valja učiniti ako se puno krećeš.

Gle, ASRock će ti dati novu ploču, ali ako ti ubijaš memoriju (kažeš da se radi o dvije ploče),

onda si stvarno ti kriv, jer šanse da su na DVIJE ploče neispravne memorije su 1:1.000.000,

dakle stvar je u tvom neznanju.

Osobno sam ih ugradio preko 200 sa integriranom memorijom, i SVE su radile SAVRŠENO.

A stari, baš ga pretjera, reci mi koliko ti imaš godina, ne više od 15 sudeći po postovima, ubuduće mi se obračaj sa VI !

Obećavam da ću ti se obraćati sa Vi, čim naučiš pisati, odnosno razlikovati Č i Ć, te službenim štokavskim nariječjem.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan
ASRock - nikad više

Imam Gigabyte ga-965p-s3 godinu i pol i radi 17 sati na dan a nekad ostavim par dana zaredom i radi sve super i dobro se klokira.

0 0 hvala 0
17 godina
IRebic kaže...
rambox kaže...
IRebic kaže...

U mene je situacija bila otprilike ovakva:

ćaća uzeo jednu asrock-ovu matičnu da sastavimo sporedni komp... , crkla za nešto više od misec dana!

pa crklo pa crklo šta se tu može, a nema se para pa smo opet uzeli još jednu (priko garancije, ko se sad sića modela..) i ona je "ošla" nakon groma 10-ak dana nakon kupovine!

a grom je viša sila šta se tu može gospodine, tako rekoše u HG spota.

pa amo probat 3. put, i zamisli ova je durala 5 miseci prije nego je otegnula papke!!!

UNDA MI JE BIO PUN K**AC ASROCKA UZEON SAN PLOČU STAVIO U ONU LIPU "EKOLOŠKU" KUTIJU I U KONTENJER!!!

odtada samo ASUS koristin i neman nikakvih problema! 

A cuj stvari se kvare samo bi me bas zanimalo koje napajanje ste koristili, jer ljudi cesto zanemare kvalitetno napajanje a to je velika greska ko planina.Nevinašce Nema stabilnog i dugotrajnog vjeka kompa bez kvalitetnih napona koje ce onda i na isti nacin hranit kak spada sve komponente i dat im dugi vjek, pod uvjetom da su ispravne normalno u suprotnom komponente znaju misteriozno krepat. A za udar groma kaj da se kaze brza FIDO Sklopka koju vjerojatno nje bilo, a i nepostojeca prenaponska zastita kao prvo Ruthera jer kad njega opali grom opali preko mreznog kabela i maticnu nije bitna struja u zidu samo. Znaci struja mora ic preko prenaponske zastite pa na komp, a jos i bitnije telefonska zica mora ic na prenaponsku kvalitetnu zastitu pa tek onda na Ruther bez toga nema nista.Cool

Fortron Blue Storm II 400, i  takvo isto sad na ovom kompu koristim... (i neman nikakvih problema sa njim)

EDIT iman usput i ups (od udara pa nadalje)

Niti jedan UPS ti ne bu zastitil komp od sporadicnog udara groma, oni uglavnom imaju neku slabu prenaponsku zastitu koja je spora pa ne stige reagirat uopce u tom je poanta jer za to nije nit namjenjena. Druge stvari se koriste za zastitu od sporadicnog udara groma a UPS sigurno ne u debeloj si zabludi.Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 15:53 (rambox).
17 godina
neaktivan
RE: ASRock - nikad više !!!
Groza kaže...
Dakle, kao šta sami naslov teme govori odsad bižim od ASRock-a ko od vraga. A razlog je slijedeći, dakle prije jedno misec dana prodam neke svoje stare komponente (proc, matična i grafa) i odlučim uzet novo, uzmem Phenom II X2 545 i ASRock A785GMH/128 ploču pošto ne igram igre pa mi grafa ne treba. Dođem ja doma, sve fino smontiram, dignem Win7 i sistem se nakon pola sata rada smrzne i ništa osim hard restarta ne pomaže, i tako otprilike svakih 20-30min sistem se ili smrzne ili ekran počme minjat boje, proba sam sve drivere za chipset i grafiku koje sam moga nać i uvik isto. Dođem do zaključka da nešto ne valja s integriranom grafikom na ploči i vratim je nazad u dučan (Links u Splitu). E sad, ja se nada da ću odma dobit novu ali ne, ploča ide u Zagreb na servis (kad je Split provincija) i tako je prošlo 15 dana natezanja sa servisom Linksa di sam im pritija Društvom za zaštitu potrošača pa su nakraju ipak ustanovili da ploča ne valja i poslali mi novu uz 200kn poklon bona isprike(bijah jako iznenađen tom gestom). I uzmem ja novu ASRock-icu, potrošim 200kn na AC Freezer-a 7 Pro i doma odem sve sastavit kad ono opet ista priča (sistem se ruši u intervalima od 30min-3h).Sad sam stvarno mislija da nije ploča nego neki komad mog hardwera očito uzrokuje probleme, i krenija ja u 3-dnevno testiranje svim i svačim, sve sam proba šta se može probat (minja diskove, RAM, proc, napajanje, instalira XP, Vistu,7...) i ništa, jedino kad je ploča stabilno radila je kad joj isključim integrirku i stavim diskretnu grafiku (u ovom slučaju ATI HD 3850). I tako ja napišem mail Links supportu i zatražim da mi zamijene ploču nekim drugim modelom i tako sam uzea ASUS M4A785D-M PRO ploču i apsolutno nikakvih problema nemam, dakle VIŠE NIKAD ASRock !!!

A esi mislija, krenija i minja :)))

Krvi ti!

CB

15 godina

asrock ploče su vrhunske za te pare

17 godina
neaktivan

@Don Kihoty

Evo još jedan sličan problem s ASRockom (izgleda da nisam jedini)

Nisam BRAD, ali znam PIT !
15 godina
neaktivan
ASRock - nikad više

ASRock je idealan izbor za uloženo-dobiveno... Ja sam prezadovoljan sa svojom matičnom... Šljaka ko luda... Sve pohvale...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ASRock - nikad više

Znam da ce me sada ekipa baciti na lomacu, ali IMHO meni je Asrock smece.....okrljastene Asus ploce.

MBO je vazan dio kompa i na MBO ne treba stediti lovu.....nikada nisam volio Asrock.

Uostalom, kada je Asrock dosao kod nas....prijekoliko god?

Moguce da su ploce ok, ali eto....meni se ne svidaju...cak sam i ovu MSI jedva kupio posto sam do sada uvijek uzimao iskljucivo Asus ploce za koje i dalje smatram da su uz DFI br. 1.

Moje 2 najbolje ploce ikada su bile Asus P4C800 Deluxe i DFI LanParty NF4 Ultra.

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
win32 kaže...

Znam da ce me sada ekipa baciti na lomacu, ali IMHO meni je Asrock smece.....okrljastene Asus ploce.

MBO je vazan dio kompa i na MBO ne treba stediti lovu.....nikada nisam volio Asrock.

Moguce da su ploce ok, ali eto....meni se ne svidaju...cak sam i ovu MSI jedva kupio posto sam do sada uvijek uzimao iskljucivo Asus ploce za koje i dalje smatram da su uz DFI br. 1.

Moje 2 najbolje ploce ikada su bile Asus P4C800 Deluxe i DFI LanParty NF4 Ultra.

Na lomaču!Viče

Gle, ima dosta review-a o ASRock plocama na netu (mislim na ove neke novije) i uglavnom pobiru samo pohvale zbog odlicnog omjera ulozeno/dobiveno i zasluzeno pobjedjuju ostale konkurente kao npr jednog, sad vec mozda precijenjenog Gigabyte-a.

Vjerujem da su to okrljastene Asus ploce ali su i zato jeftinije, zar ne? Kolko para tolko muzike - samo u ovom slucaju se dobiva nesto vise muzikeNamigiva...ali opet manje nego kod Asus-a (mislim, nikad nisam imao Asus plocu)Belji se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
protjeran
win32 kaže...

ASRock je prije 8 godina bio Asusov istočni brand, nakon toga se odvojio.

Od tad radi kao samostalna tvrtka.

Kod nas je na tržištu punih 7+ godina.

A u tih 7 godina, vjerujem da si imao 0 ASRockovih ploča.

Tako i ja mogu popljuvati DFI ploče, koje su okaljašene Hon Hai ploče, i nisu im ni sjena, kamoli sluga...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
Groza kaže...
Don Kihoty kaže...

Samo 15 god? Slabo...

Šta se onda nisi statički ispraznio?

Evo objasnit ću ti osnovni princip "kako".

Stavi napajanje na stol, priključi ga na kabel, te ga ukljiči na prekidač.

Dotakni napajanje rukom da se isprazniš (višak ode u masu).

Ako nisi povezan statičkom narukvicom, to valja učiniti ako se puno krećeš.

Gle, ASRock će ti dati novu ploču, ali ako ti ubijaš memoriju (kažeš da se radi o dvije ploče),

onda si stvarno ti kriv, jer šanse da su na DVIJE ploče neispravne memorije su 1:1.000.000,

dakle stvar je u tvom neznanju.

Osobno sam ih ugradio preko 200 sa integriranom memorijom, i SVE su radile SAVRŠENO.

A stari, baš ga pretjera, reci mi koliko ti imaš godina, ne više od 15 sudeći po postovima, ubuduće mi se obračaj sa VI !

Obećavam da ću ti se obraćati sa Vi, čim naučiš pisati, odnosno razlikovati Č i Ć, te službenim štokavskim nariječjem.

koji imbecil :)))))

15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
win32 kaže...

Tako i ja mogu popljuvati DFI ploče, koje su okaljašene Hon Hai ploče, i nisu im ni sjena, kamoli sluga...

U makarskoj se dugo godina punio Pepsi, Dok ovi iz Pepsija nisu shvatili da ovi ne rade dovoljno kvalitetno i ukinuli im licencu. Onda su poceli punit neko svoje sranje i na kraju propali. Nije se Asrock odvojio zbog svoje kvalitete nego su ih ovi skartali. Nadji mi primjer kad se neko u bilo kojoj industriji odvojio zbog kvalitete i promijenio vlasnika? Asrock je kao korejski auto, najvise daje za ulozeni novac, ali nikad nece bit ni BMW ni Honda. Ako oces BMW onda kupis Intel, a ako hoces Hondu kupis Asus.

17 godina
ASRock - nikad više

Kad smo već kod asusica:

Dio mrtve asusice na mojoj asrockici LOL

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 16:08 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Kad smo već kod asusica:

LOL

15 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Kad smo već kod asusica:

Trziste je najbolji filter. U vrijeme kad su svakome dostupne informacije i tudja iskustva smijesno je za ocekivati da ce neko za 200 prodavati ono sto vrijedi 100 ili da ce neko za 100 prodavati nesto za sto zna da je bolje od onoga sto se dobro prodaje za 200. Da se vratimo na usporedbu sa automobilima, Hyundai je po svim istrazivanjima pouzdaniji automobil od BMW-a, ali svi bi mi ipak zeljeli BMW.

I meni su nedavno crkla 2 USB porta na Asusici, a na compu sa Gigabytom sve radi ali nikad necu rec da je Gigabyte boli od Asusa. Da je bolji, bio bi i skuplji. Moza se dogoditi da je neka serija jeftinije ploce (ili bilo cega) bolja od skuplje konkurencije ali to je iznimka. Ili ce ova skuplja pojeftinit, ili ce ova bolja poskupit, na istom su trzistu. Dobru auto gumu mijenjas svakih 20-25k km jer se trosi, a losu ne moras promijenit ni nakon 50k, istaj je ko kad si je kupio.

Rekli bi cigani, svaka roba svoga kupca ima.

15 godina
protjeran
surki kaže...
Don Kihoty kaže...
win32 kaže...

U makarskoj se dugo godina punio Pepsi, Dok ovi iz Pepsija nisu shvatili da ovi ne rade dovoljno kvalitetno i ukinuli im licencu. Onda su poceli punit neko svoje sranje i na kraju propali. Nije se Asrock odvojio zbog svoje kvalitete nego su ih ovi skartali. Nadji mi primjer kad se neko u bilo kojoj industriji odvojio zbog kvalitete i promijenio vlasnika? Asrock je kao korejski auto, najvise daje za ulozeni novac, ali nikad nece bit ni BMW ni Honda. Ako oces BMW onda kupis Intel, a ako hoces Hondu kupis Asus.

Ti se baviš pretpostavkama i nagađanjima. IT industrija nije gledanje kristalne kugle i gatanje iz šalice kave.

ASRock je želio svoj dio kolača, i svojom pouzdanošću i kvalitetom je to i pokazao.

Veliki problem kod nas je predrasuda. To što je jeftinije, ne znači da je lošije. Kod nas su se prije 7 godina uvozile low end ASRock ploče,

da se popuni rupu u tržištu. Te ploče su bile budget, ništa više. High end nikad nije stizao u velikim količinama.

Evo kod kuće imam najbolju NF2 soc.462 ploču, sa RAID SATA poljem.Da, non serversku. I samo as tom pločom sam uspio mobilnog bartona 2500+ držati na 2.8GHz.

Sve druge ploče su ispale nestabilne (Abit KNF Ultra, tako nekako, ne sjećam se točno, te DFI Lan Party NF2... davno je to bilo, ne mogu se sjetiti svake ploče,

prođe mi ih na tisuće kroz ruke).

Također se isto dešava sa BioStarom, koji radi super ploče, samo kod nas nema uvoznika (nekad HG), i ako je i uvoženo,

onda je to bila low end budget ploča sa niskom cijenom.

Jedno vrijeme smo imali i A790GX od BioStara, koja je bila best buy na tržištu. Prodavala se kao mutava.

I naravno nemožeš usporediti našu "dizo kolu" koja se radi od šećera i vode sa Pepsijem. To je kao da usporediš burek i koru s drveta, nije ista stvar,

nemože biti i nikad neće.

ASRock je svoja firma, kojem je u početku trebao Asus da se malo razgrana, skupi lovu i krene dalje. Zato su radili kao dio Asusa i samo za istočni dio tržišta.

Također im je Asus branio stavljanje high-end chipseta na svoje ploče, pa je najčešći chipset kod ASRocka bio SIS i VIA, dok su Intel i nForce bili rezervirani za Asus.

@ Surki - Č i Ć anyone? Zar si i ti dječačić iz školice? :))))

15 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Kad smo već kod asusica:

Da, jadna M2N-X... Fejk pajpi lijepljeni lijepilom, umjesto utisnuti u bazu,

te neispunjenim nikakvim plinom. Tko sad tu koga? Asus dakle prodaje maglu pod cijevi.

ASRock pajpe još nisam lomio, jer nisam vidio ni jednu mrtvu ploču sa cijevima od njih,

premalo ih se vraća, pa nemam priliku. Gigabyte cijevi imaju plin i tvrđe su.

Al svejedno, hladi ti regulaciju i to je bitno. Bakar je bakar.

15 godina
Don Kihoty kaže...
win32 kaže...

Istina, nisam imao nikada Asrock plocu...niti ne namjeravam, nije bilo potrebe to kupovati.

Usporedivat DFI i Asrock je IMHO malo neozbiljno no ok.....jer pogledaj malo DFI ploce pa pogledaj Asrock.....no ok, svakome je nesto ok.

Vec 7 god. proslo!? Uf, vrijeme leti.......doslovce. Osmijeh

17 godina
neaktivan

Ja imam identičan problem navedenom gore na linku. Znači kad se kompjuter pali ili resetira desava se dosta često da stane prilikom boota. BIOS je najnoviji.

Ploča je M3A770DE

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 19:49 (kyptonite).
17 godina
neaktivan
kyptonite kaže...

Ja imam identičan problem navedenom gore na linku. Znači kad se kompjuter pali ili resetira desava se dosta često da stane prilikom boota. BIOS je najnoviji.

Ploča je M3A770DE

Stane? Mozda HDD nije dobro spojen?

15 godina
protjeran
kyptonite kaže...

Ploča je M3A770DE

Lupi memtest... Baš neki dan sam slagao konfu sa tom pločom, i dvije apacer memroje su davale iste probleme.

Ali i na MSI i Gigabyte ploči... Na memtestu prođu, ali često kakaju.

Stavim drugi par kaksa, radi ok. Jednostavno nekad neke memorije DDR3 kakaju.

I to ne prvi put na AM3 pločama...

15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
surki kaže...
Don Kihoty kaže...
win32 kaže...

Ti se baviš pretpostavkama i nagađanjima. IT industrija nije gledanje kristalne kugle i gatanje iz šalice kave.

ASRock je želio svoj dio kolača, i svojom pouzdanošću i kvalitetom je to i pokazao.

Veliki problem kod nas je predrasuda. To što je jeftinije, ne znači da je lošije. Kod nas su se prije 7 godina uvozile low end ASRock ploče,

da se popuni rupu u tržištu. Te ploče su bile budget, ništa više. High end nikad nije stizao u velikim količinama.

Evo kod kuće imam najbolju NF2 soc.462 ploču, sa RAID SATA poljem.Da, non serversku. I samo as tom pločom sam uspio mobilnog bartona 2500+ držati na 2.8GHz.

Sve druge ploče su ispale nestabilne (Abit KNF Ultra, tako nekako, ne sjećam se točno, te DFI Lan Party NF2... davno je to bilo, ne mogu se sjetiti svake ploče,

prođe mi ih na tisuće kroz ruke).

Također se isto dešava sa BioStarom, koji radi super ploče, samo kod nas nema uvoznika (nekad HG), i ako je i uvoženo,

onda je to bila low end budget ploča sa niskom cijenom.

Jedno vrijeme smo imali i A790GX od BioStara, koja je bila best buy na tržištu. Prodavala se kao mutava.

I naravno nemožeš usporediti našu "dizo kolu" koja se radi od šećera i vode sa Pepsijem. To je kao da usporediš burek i koru s drveta, nije ista stvar,

nemože biti i nikad neće.

ASRock je svoja firma, kojem je u početku trebao Asus da se malo razgrana, skupi lovu i krene dalje. Zato su radili kao dio Asusa i samo za istočni dio tržišta.

Također im je Asus branio stavljanje high-end chipseta na svoje ploče, pa je najčešći chipset kod ASRocka bio SIS i VIA, dok su Intel i nForce bili rezervirani za Asus.

@ Surki - Č i Ć anyone? Zar si i ti dječačić iz školice? :))))

bla, bla, bla...

ja na zalost nisam u situaciji pisati fontove sa kvacicama, osim ako copy/pasteam iz tudjeg teksta ili samo zbog tebe mijenjam keyboard settings, sto mi naravno ne pada na pamet, ali i sa ovakvom tipkovnicom sam u stanju "nemoze" napisat odvojeno.

no, posto ovo nije stranica leksikografskog zavoda ne mislim da se ti tu ne bi trebao pojavljivati zato sto si nepismen.

moram se referirati na ovo o djecaku iz skolice jer sam siguran da sam strucno a i iskustveno puno potkovaniji sto se tice ove teme. ja tu ne pisem gluposti u obliku eseja kao sto ti radis jer za to nisam placen. ako ti jesi, onda se malo informiraj o temi o kojoj pises i ne budi bezobrazan prema ljudima koji tu trazu pomoc i vjerovatno im nije do preseravanja nadobudnih klinaca. ako ti to tvoj ego, da se ne izrazim drugacije pa da ispadne da se i ja zelim s nekim tu vrijedjat, ne dopusta normalan nacin komunikacije shvati da te osobno niko nista nije ni pitao.

IT tehnologija nije tehnologija video igrica. Da tvoje potrebe prevazilaze igranje bilo bi ti jasno zasto je Asrock u klasi duplo jeftiniji od Asusa.

btw. pogledao sam tvoju konfiguraciju i malo me nostalgija uhvatila. Joystick! Super gadget, zadnji put sam ga upotrebljavao ranih '80.

17 godina
Don Kihoty kaže...
kyptonite kaže...

Ploča je M3A770DE

Lupi memtest... Baš neki dan sam slagao konfu sa tom pločom, i dvije apacer memroje su davale iste probleme.

Apacer meme rade dosta sranja u zadnje vrijeme, i ja imam takve slučajeve... Inače se slažem s tobom u većini što si pisao u temi samo ne znam zašto dokazuješ i braniš nešto što uopće nije potrebno... Tema je totalno glupa i trolerska, baš bi mogao otvoriti par novih tema sa Nikad više *** !!! gdje se umjesto zvjezdica može napisati bilo koji proizvođač, pogotovo Giga ili DFI

AMD / ATI all the way
15 godina
surki kaže...

btw. pogledao sam tvoju konfiguraciju i malo me nostalgija uhvatila. Joystick! Super gadget, zadnji put sam ga upotrebljavao ranih '80.

Daj ne zezaj, imam i ja jedan jos od starog "komodorca"......sta je taj prezivio, a i dalje radi 100%...old school joystick..hehehe... Cool

17 godina
neaktivan
ASRock - nikad više

Ja imam ovu : 

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2

Ploča je ok ,nemam problema sa njom.Doduše shvaćam i autora teme (ko se o mlijeko opeče i u jogurt puše hehe). Kod nabavki komponenti uvijek gledam da uzmem nešto od proizvođača s čijim proizvodima nisam imao problema (mada se uvijek može desiti neki problem ,kod bilo kojeg proizvođača). Primjera radi , kad sam kupio grafičku nvidia 6600 gt od Gigabytea došla je defektna i morala je na zamijenu. Iako sam zamijenio karticu za isti model koji je bio u redu , pri kupnji ću ipak izbjegavati ovog proizvođača .Valjda to jedno negativno iskustvo toliko košta čovjeka živaca da , možda neopravdano , nekog proizvođača etiketira kao lošeg.

Serenity Now!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Cele303 kaže...
Don Kihoty kaže...
kyptonite kaže...

Ploča je M3A770DE

Apacer meme rade dosta sranja u zadnje vrijeme, i ja imam takve slučajeve... Inače se slažem s tobom u većini što si pisao u temi samo ne znam zašto dokazuješ i braniš nešto što uopće nije potrebno... Tema je totalno glupa i trolerska, baš bi mogao otvoriti par novih tema sa Nikad više *** !!! gdje se umjesto zvjezdica može napisati bilo koji proizvođač, pogotovo Giga ili DFI

Nešto su gadno zaje****... DDR2 Apacer radi ok, DDR1 apacer radi ok, DDR3 kenjka...

Podjeća me na (valjda propali) Tandon. VEMil je davao 10god. jamstvo na njihove module.

Znao sam ih naručiti po 50 kom. odjednom, od tih 50, 10-15 ih je bilo neispravno odmah (dobru tradiciju toga je nastavio i Patriot).

Jedan dan je Vemil samo tako odlučio promijeniti svim memorijama jamstvo sa 10 sa jednu godinu, s čime se nisam složio,

jer sam ih kupio sa 10god. jamstvom. Tako da sam ih bio spreman tužiti, te sam im vratio oko 37-40 modula na storno.

Nisam se želio zaje***** sa budalama. Očito su shvatili da proizvođač ide pod ključ i da će pušiti na reklamacijama,

a to svojim kupcima nisam mogao dozvoliti, da plate 10 god, a dobiju jednu god jamstva.

A što se ove dece tiče, ma zaboli me. Što se mene tiče, mogu napraviti temu:

"Nikad više STRAIGHT!!!", ili "SAMO GAY!" LOL!

Što više derpera, više žena ostaje meni. ;) (tako i dobrih ploča)

win32 kaže...
surki kaže...

Daj ne zezaj, imam i ja jedan jos od starog "komodorca"......sta je taj prezivio, a i dalje radi 100%...old school joystick..hehehe... Cool

IL-2 Sturmovik anyone? Joystick still lives! :)

15 godina
neaktivan
ASRock - nikad više

Eto imam i ja dotičnu ploču i u kominaciji sa Phenomom II 555 otključanog u x4 radi savršeno i stabilno, čak je i vrlo dobra sto se tiče overclocka za taj cijenovni rang :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice