uglavnom citajuci po stranim portalima, novi cpu iz amd-a bi trebao doci krajem 2015, iako neznaju kolika ce biti sama snaga jezge, nadaju da ce biti priblizno kao haswell eto to je najblize/najvise sto sam iskopao, sve je jos u poprilicnoj tajnosti kao i njegovo ime!
eto mozemo barem mastati o novom imenu!
Athlon K12 "The Devils Mother"
uglavnom citajuci po stranim portalima, novi cpu iz amd-a bi trebao doci krajem 2015, iako neznaju kolika ce biti sama snaga jezge, nadaju da ce biti priblizno kao haswell eto to je najblize/najvise sto sam iskopao, sve je jos u poprilicnoj tajnosti kao i njegovo ime!
Tako se pričalo i za Bulldozera pa nije ni blizu bio.
nada umire zadnja! sad da ga bas "useru" 2x za redom...
Tako se pričalo i za Bulldozera pa nije ni blizu bio.
Da ali ljudino moraš shvatiti i to da je Intel jednu 10 puta bogatija firma pa i više, da intel ima 10 puta više zaposlenih i dosta, dosta više prednosti. Ja se divim AMD-u kako uopće uspijeva pratiti takvog giganta kao što je Intel pa mu se čak i rugati u određenim poljima kao što je grafika. Ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da je AMD na 50% bogatstva Intela ali i ovako su super i kapa gore!