AMD - upitna buducnost upgrade-a?

poruka: 35
|
čitano: 4.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Uopće ne želim ovu temu pretvarati u Intel / AMD prepucavanje. Ako me pitaš što mene osobno veseli, onda je to procesor za soma kuna koji tjera sve što poželim bez ikakvih problema i uopće ga ne namjeravam mijenjati idućih pet godina. Dodatno me veseli da tjera sve živo na 50-60% iskoristivosti ili manje od toga. Za moje potrebe izvrsno. E sad kako ja tebi zvučim i zašto nalaziš potrebu za vrijeđanjem, nemam pojma.
Moj PC  
4 2 hvala 3
13 godina
protjeran

uglavnom citajuci po stranim portalima, novi cpu iz amd-a bi trebao doci krajem 2015,  iako neznaju kolika ce biti sama snaga jezge, nadaju da ce biti priblizno kao haswell{#} eto to je najblize/najvise sto sam iskopao, sve je jos u poprilicnoj tajnosti kao i njegovo ime!

eto mozemo barem mastati o novom imenu!{#}

Athlon K12 "The Devils Mother"{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 23:20 (Stjepanj).
Moj PC  
1 2 hvala 3
17 godina
Re: AMD - upitna buducnost upgrade-a?
Stjepanj kaže...

uglavnom citajuci po stranim portalima, novi cpu iz amd-a bi trebao doci krajem 2015, iako neznaju kolika ce biti sama snaga jezge, nadaju da ce biti priblizno kao haswell{#} eto to je najblize/najvise sto sam iskopao, sve je jos u poprilicnoj tajnosti kao i njegovo ime!

Tako se pričalo i za Bulldozera pa nije ni blizu bio.

Fortune favours the brave
13 godina
protjeran

nada umire zadnja! sad da ga bas "useru" 2x za redom...{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 4 hvala 0
11 godina
Re: AMD - upitna buducnost upgrade-a?
Hyperion kaže...
Stjepanj kaže...

uglavnom citajuci po stranim portalima, novi cpu iz amd-a bi trebao doci krajem 2015, iako neznaju kolika ce biti sama snaga jezge, nadaju da ce biti priblizno kao haswell{#} eto to je najblize/najvise sto sam iskopao, sve je jos u poprilicnoj tajnosti kao i njegovo ime!

Tako se pričalo i za Bulldozera pa nije ni blizu bio.

Da ali ljudino moraš shvatiti i to da je Intel jednu 10 puta bogatija firma pa i više, da intel ima 10 puta više zaposlenih i dosta, dosta više prednosti. Ja se divim AMD-u kako uopće uspijeva pratiti takvog giganta kao što je Intel pa mu se čak i rugati u određenim poljima kao što je grafika. Ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da je AMD na 50% bogatstva Intela ali i ovako su super i kapa gore!

Hejjjjj
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 22:14 (Chico12).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice