AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.742
|
čitano: 6.751.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
DarthMarkus kaže...

Poanta je da Intel i Nvdija manje gube na cijeni i kad imaju tehnološki lošiji proizvod.

Sad ko je pacijent pa kupuje 6700k za soma i pol kuna, to je drugi par opanaka.

U principu da lai npr. ja sam pola godine staru RX 470 koja je u dućanu koštala 1500 kn mijenjao za mjesec dana staru Gigu G1 GTX 1060 6GB koja je koštala 2400-2600 kn.

Meni je jeftiniji AMD donio rast dobiti, kao da sam uložio u zlato 

13 godina
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Deda ti si poseban slučaj, Nekako mislim da si trefio majning ludilo u centar.

vi zadrti intelovci ste strašni s ovim zastrašivanjem ljudi isto ko zadrti amdovci s uloženo/dobiveno xD , neces dobit td nego prijavu za spam
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Pa da sam pričekao još mjesec dana skoro da sam ju mogao mijenjati za GTX 1070 ali ne treba biti previše pohlepan.

Tip koji je došao gledao me u ćudu zašto to radim i zakaj ne manjam i zgrnem hrpu para....

edit još malo zanimljiv slikica....70:30 u korist AMD-a trenutno!

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2019 12:24 (XXX).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
DarthMarkus kaže...

Poanta je da Intel i Nvdija manje gube na cijeni i kad imaju tehnološki lošiji proizvod.

ovo je nalik onoj filozofiji s kupnjom golfa - jer taj manje gubi na cijeni

pa će tako naš poslovični rankan pljunut u startu dodatnih dva soma eura u odnosu na susjeda koji je kupio mazdu, da bi nakon 10 godina dobio 300 eura više kod prodaje polovnog ;)

13 godina
picajzla0707 kaže...
DarthMarkus kaže...

pa će tako naš poslovični rankan pljunut u startu dodatnih dva soma eura u odnosu na susjeda koji je kupio mazdu, da bi nakon 10 godina dobio 300 eura više kod prodaje polovnog ;)

Mazda je kvalitetnija od golfa,a i skuplja.Usporedba ti je loša.

12 godina
funny games kaže...
picajzla0707 kaže...
DarthMarkus kaže...

Ako i nije skuplja ni bolja al je neusporedivo ljepša

17 godina
odjavljen
ps4 slim poklopi po ušima sav taj cajkaški rbg PC pubertetski trend svojom minimalističkom i dostojanstvenom ljepotom.
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
XXX kaže...
ps4 slim poklopi po ušima sav taj cajkaški rbg PC pubertetski trend svojim minimalističkim FPS-om.

Evo ispravio sam ti.

17 godina
odjavljen
Ne znam da li mi vjeruješ ili da li mi možeš vjerovati...ja sam na rim sranjima od osamdesetih a nikakvu konzolu nemam od 2002. godine i isključivo sam se igrao na PC-u i jako dobro znam kaj je to 60 ili 75 fpsa, zaključanih ili kao minimum.

Znaš li koliko mi je trebalo da se priviknem na 30 fpsa? Tjedan dana.
Evo trenutno igram Horizon zero down i ne mogu prestati, lupam po 5-6 sati dnevno i razmišljanje o fpsu mi nije ni na kraj pameti.
Moj PC  
5 1 hvala 0
6 godina
protjeran

Sa godinama i vid oslabi pa se lakse i naviknuti 

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Master enthusisast kaže...

Idem na sistematski svake godine zbog posla i vid 12/12 ne nosim načale 😎

12 godina
funny games kaže...
picajzla0707 kaže...
DarthMarkus kaže...

11 godina

Na sporim igrama kad se uzivis i nije neki problem 30 vs 60 fps, ali aj igraj bilokoju multiplayer pucacinu/moba ili tako nesto na 30fps i tu se po meni najvise osjeti i 30 vs 60 i vs 100+ Hz. Meni je za RPG-ove plejka2 isto bila super.

15 godina
protjeran
XXX kaže...

Za tjedan dana bi se naviknuo i na neigranje, dakle - bolje nista nego plejka 

12 godina
XXX kaže...

ma ti bi igrao i na 10fp/dnevno, samo kad bi mogao ušparati još koju kunu 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2019 15:42 (picajzla0707).
17 godina

https://www.anandtech.com/show/14282/amd-50th-anniversary-ryzen-7-2700x-and-radeon-vii-gold-edition-products

Set to celebrate its 50th anniversary on May 1, AMD is rolling out two limited edition products to memorialize the date. The AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition CPU and the AMD Radeon VII Gold Edition will come in a special package and will be bundled with free PC versions of the World War Z as well as The Division 2 Gold Edition games, stickers of CEO Lisa Su's signature, and a code to redeem a limited edition T-shirt.

Altogether AMD will offer two 50th anniversary edition products: a CPU and a GPU. The eight-core AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition processor is a standard-clocked 2700X (3.7 - 4.3 GHz) with a cosmetic upgrade, featuring Dr. Lisa Su’s signature imprinted on its IHS and coming in a special packaging. The CPU will also come with AMD's top end Wraith Prism CPU cooler. The 2700X Gold Edition will cost $329 in the US and will be available from select retailers all across the world.

https://www.tomshardware.com/news/amd-50th-anniversary-cpus-gpus-motherboard,39171.html

Yippee ki-yay, motherfucker! :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2019 15:42 (boxer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ansha kaže...
XXX kaže...

Nije stvar u plejki nego u tvrdoglavosti.

E baš neću iako su igre super e baš neću igrat na plejki i točka.

Ovi kaj imaju plejku nisu pravi gejmeri.

Srry za off topic , ali ne treba biti toliko zadrt treba probati sve što ti život pruža dobro ne baš sve reci ne drogama.

13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
XXX kaže...

ma ti bi igrao i na 10fp/dnevno, samo kad bi mogao ušparati još koju kunu 

a imas i di potrositi love, igre izlaze jbte na kapaljku, dovoljno je pogledati kaj ima skinuti od igara, doslovno nista novoga.lp

Intel Core™ i7 Forever
17 godina
odjavljen
ansha kaže...
XXX kaže...

U stvari sad kad sam se naviknuo na konzolu nema nazad...ide ova u prodaju uskoro ali kupuje se PS 5 prije ili poslije a bojim se da bu prije.

edit; PC skuplja prašinu od početka godine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2019 16:08 (XXX).
16 godina
ansha kaže...

Ti si ko onaj najvjerniji HDZ-ovac koji je rekao da ako i sve ukradu, opet ce glasati za njih 

DarthMarkus kaže...

Baš si ko HDZ-eovac u Imockom pored toga što si prorok.

Pozdrav most-ovcima.

U svezi ovog da sam prorok koji samo uzme računicu da će bit veči ipc, više jezgri, veči oc , kako očekivat da neče bit pomaka. Vidi primjer rasta performansi od R5 1600 te kad je oc odmah je jasno šta će bit.

2600na 4.2ghz i 8600k na 5ghz su jednaki po min fps-u 2600na 4.2ghz i 8600k na 5ghz su jednaki po min fps-u
kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2019 17:11 (dery).
9 godina
dery kaže...
ansha kaže...

Ti si ko onaj najvjerniji HDZ-ovac koji je rekao da ako i sve ukradu, opet ce glasati za njih 

DarthMarkus kaže...

Pozdrav most-ovcima

pls nemojte usrat temu s politikom

17 godina
odjavljen

Sigurno smo na tankom ledu u dvije teme, kontrolirajte se i nemojte zazivati modove. Mrtav forum nikome ne koristi.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
picajzla0707 kaže...
DarthMarkus kaže...

Tako je kako je. 

P.S. Zamjeni Mazdu za Golfa i sve pet

vi zadrti intelovci ste strašni s ovim zastrašivanjem ljudi isto ko zadrti amdovci s uloženo/dobiveno xD , neces dobit td nego prijavu za spam
13 godina
dabar_solta_V2 kaže...
dery kaže...
ansha kaže...

DarthMarkus kaže...

Pozdrav most-ovcima

Sorry nismo znali kako ga više uvrijedit. 

DP skužajte

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2019 16:53 (DarthMarkus).
16 godina
dabar_solta_V2 kaže...

To je kad su bez municije onda idu na uvrede, tipično za trolove.Nije to samo u ovoj temi poznati su svuda njih nekoliko.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2019 17:04 (dery).
15 godina
protjeran
dery kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

To je kad su bez municije onda idu na uvrede, tipično za trolove.Nije to samo u ovoj temi poznati su svuda njih nekoliko.

Sta ce nam municija kad pucas sam u sebe sa onakvim izjavama. Nisi nimalo realan, fanboi klasicni...

16 godina
ansha kaže...
dery kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

Sta ce nam municija kad pucas sam u sebe sa onakvim izjavama. Nisi nimalo realan, fanboi klasicni...

Nikakav fanboj več računica, ti u svakoj temi gadiš svakog.Ako će bit jači brži veči riza2 šta onda očekivat. Kažem li bit će isti onda sam realan kažem li bit će brži, onda fanboj, bravo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2019 17:38 (dery).
15 godina
protjeran
dery kaže...
ansha kaže...
dery kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

Nikakav fanboj več računica, ti u svakoj temi gadiš svakog.Ako će bit jači brži veči riza2 šta onda očekivat. Kažem li bit će isti onda sam realan kažem li bit će brži, onda fanboj, bravo.

Tvoja izjava je bila, da sad ne trazim, nesto u stilu da bez obzira kakav bude u igrama, da ce bit cudoviste prema 6/12 intelu.

Zna se da ovdje performanse procesora prije svega gledamo kroz performanse u igrama, tako da ne treba puno objasniavat sta je problem s tom izjavom.

A di nadjete te razne slikice po netu, tu je 2600 @4.2ghz 21% brzi od 1600 @4.1ghz. Ja to od srama ne bi objavio...

13 godina
ansha kaže...

A di nadjete te razne slikice po netu, tu je 2600 @4.2ghz 21% brzi od 1600 @4.1ghz. Ja to od srama ne bi objavio...

To je tak na Ryzenu svakih 100mhz 20% rasta u performansama. Kaj misliš zakaj se tak slabo kloka? Da su ga kojim slučajem otključali do kraja na 4.8ghz dobili bi frejm lock od 600 fps-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2019 17:57 (mislioc).
17 godina
odjavljen
Taj kanal je poznat da nikaj ne testira...samo stavljaju grafove valjda sa različitih izvora.
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice